ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

آغاز به کار کمپین حمایت از بهاره هدایت

<p>جمعی از فعالان دانشجویی، زنان و حقوق بشر، با تشکیل کمپینی برای حمایت از بهاره هدایت، فعال دانشجویی و عضو جنبش زنان ایران در صدد جلب توجه نهادهای دانشجویی، دولت&zwnj;مردان دنیا و نهادهای حقوق بشری به شرایط ویژه این زندانی سیاسی هستند.&nbsp;</p> <!--break--> <p>&nbsp;</p> <p>این کمپین که در آستانه سالروز تولد بهاره هدایت آغاز به کار کرده، طی فراخوانی اعلام کرده است که این زندانی سیاسی فقط به خاطر &laquo;انتقادهای شجاعانه&zwnj;اش&raquo; بازداشت شده و حکومت ایران می&zwnj;بایست هرچه سریع&zwnj;تر او را آزاد کند.&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>نوشتن مطالبی درباره فعالیت&zwnj;های بهاره هدایت، تهیه و ارسال پوستر و ویدئوهای کوتاه برای تبریک سالگرد تولد وی، تبلیغ و امضای نامه سرگشاده&zwnj; برای درخواست آزادی بهاره هدایت و کاشتن درخت یادبود برای وی در دانشگاه&zwnj;های کشورهای مختلف از جمله برنامه&zwnj;های این کمپین است.&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>بهاره هدایت متولد ۱۶ فروردین ماه ۱۳۶۰، عضو شورای مرکزی و سخنگوی دفتر تحکیم وحدت است و در کمپین یک میلیون امضا برای تغییر در قوانین نابرابر علیه زنان نیز فعال بود.&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>وی نیمه شب دهم دی ماه ۱۳۸۸ در جریان اعتراضات پس از انتخابات ریاست جمهوری برای پنجمین بار طی چهار سال اخیر توسط وزارت اطلاعات بازداشت و روانه بند ۲۰۹ زندان اوین شد. دادگاه انقلاب وی را به ۹ سال و نیم زندان محکوم کرده و در حال حاضر وی در بند متادون زندان اوین تهران در حال سپری کردن ایام محکومیت خود است.&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>بهاره هدایت نخستین بار در ۲۲ خرداد سال ۱۳۸۵ در جریان تجمع اعتراضی فعالان جنبش زنان در میدان هفت تیر بازداشت شد. وی در ۱۸ تیر ماه ۱۳۸۶ برای دومین بار در تحصن اعضای دفترتحکیم وحدت مقابل دانشگاه امیرکبیر دستگیر شد و پس از آن نیز تابستان ۸۷ در منزل پدری و هنگام سال تحویل ۸۸ مقابل زندان اوین بازداشت شده بود.&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>این فعال دانشجویی چندی پیش به دلیل ارسال مطلبی به مناسبت روز دانشجو از داخل زندان، مجددا به دادسرا احضار و با پرونده قضایی جدیدی روبه&zwnj;رو شده است. وی در طول سه ماه گذشته ازداشتن ملاقات&zwnj;های هفتگی و تماس تلفنی محروم بوده و تا کنون اجازه استفاده از مرخصی نیز به وی داده نشده است.&nbsp;</p> <p>&nbsp;بنا به فراخوان منتشر شده از سوی کمپین بهاره هدایت، فعالیت&zwnj;های این کمپین تا زمان آزادی وی ادامه خواهد داشت.&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p>

جمعی از فعالان دانشجویی، زنان و حقوق بشر، با تشکیل کمپینی برای حمایت از بهاره هدایت، فعال دانشجویی و عضو جنبش زنان ایران در صدد جلب توجه نهادهای دانشجویی، دولت‌مردان دنیا و نهادهای حقوق بشری به شرایط ویژه این زندانی سیاسی هستند. 

این کمپین که در آستانه سالروز تولد بهاره هدایت آغاز به کار کرده، طی فراخوانی اعلام کرده است که این زندانی سیاسی فقط به خاطر «انتقادهای شجاعانه‌اش» بازداشت شده و حکومت ایران می‌بایست هرچه سریع‌تر او را آزاد کند. 

نوشتن مطالبی درباره فعالیت‌های بهاره هدایت، تهیه و ارسال پوستر و ویدئوهای کوتاه برای تبریک سالگرد تولد وی، تبلیغ و امضای نامه سرگشاده‌ برای درخواست آزادی بهاره هدایت و کاشتن درخت یادبود برای وی در دانشگاه‌های کشورهای مختلف از جمله برنامه‌های این کمپین است. 

بهاره هدایت متولد ۱۶ فروردین ماه ۱۳۶۰، عضو شورای مرکزی و سخنگوی دفتر تحکیم وحدت است و در کمپین یک میلیون امضا برای تغییر در قوانین نابرابر علیه زنان نیز فعال بود. 

وی نیمه شب دهم دی ماه ۱۳۸۸ در جریان اعتراضات پس از انتخابات ریاست جمهوری برای پنجمین بار طی چهار سال اخیر توسط وزارت اطلاعات بازداشت و روانه بند ۲۰۹ زندان اوین شد. دادگاه انقلاب وی را به ۹ سال و نیم زندان محکوم کرده و در حال حاضر وی در بند متادون زندان اوین تهران در حال سپری کردن ایام محکومیت خود است. 

بهاره هدایت نخستین بار در ۲۲ خرداد سال ۱۳۸۵ در جریان تجمع اعتراضی فعالان جنبش زنان در میدان هفت تیر بازداشت شد. وی در ۱۸ تیر ماه ۱۳۸۶ برای دومین بار در تحصن اعضای دفترتحکیم وحدت مقابل دانشگاه امیرکبیر دستگیر شد و پس از آن نیز تابستان ۸۷ در منزل پدری و هنگام سال تحویل ۸۸ مقابل زندان اوین بازداشت شده بود. 

این فعال دانشجویی چندی پیش به دلیل ارسال مطلبی به مناسبت روز دانشجو از داخل زندان، مجددا به دادسرا احضار و با پرونده قضایی جدیدی روبه‌رو شده است. وی در طول سه ماه گذشته ازداشتن ملاقات‌های هفتگی و تماس تلفنی محروم بوده و تا کنون اجازه استفاده از مرخصی نیز به وی داده نشده است. 

 بنا به فراخوان منتشر شده از سوی کمپین بهاره هدایت، فعالیت‌های این کمپین تا زمان آزادی وی ادامه خواهد داشت. 

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • کاربر مهمان

    <p>بهاره زنی شجاع که بشدت از روزمرگی گریزان بود و دردجامعه را می فهمید<br /> من روز زن در مراسم حزب مشارکت او را دیدم بسیار شجاعانه سخن می گفت و از دوستان پلی تکنیک<br /> که آن رورزها زیر شکنجه بودند دفاع کرد بنظرم اصلاح طلبان حاضر از ابراز نظر های او سخت آشفته بودند<br /> و اگر در قدرت بودند حتما او را دستگیر می کردند.<br /> من شجاعت و ایستادگی او را تحسین می کنم . جنبش زنان و دانشجویان سخت نیازمند بهاره است! </p>

  • کاربر مهمان

    <p>بهاره جان به فکر تو هستیم وجمابتت می کنیم </p>

  • کاربر مهمان

    <p>بهاره عزیز<br /> من که مرد هستم به شجاعت تو حسودی می کنم.... خواهر کوچولو دوستت دارم کاش میشد روزهایی از زندان را من به جای تو می ماندم ....</p>