۱۸ کشته در انفجار دفتر سازمان ملل در نيجريه
<p>بر اثر انفجار يک خودروی بمب‌گذاری شده در مقر سازمان ملل در ابوجا، پايتخت نيجريه ۱۸ نفر کشته و دست‌کم ۶۰ نفر زخمی شدند.</p> <!--break--> <p> </p> <p>به گزارش آسوشيتدپرس، فرهان حق، معاون سخنگوی سازمان ملل متحد گفته ۱۵ نفر از کشته‌شدگان از کارکنان دفتر سازمان ملل در ابوجا بوده‌اند. در اين دفتر ۴۰۰ نفر کار می‌کنند.<br /> به گفته شاهدان عينی صبح روز جمعه ۲۶ اوت ۲۰۱۱ (چهارم شهريور ۱۳۹۰) يک خودرو با گذشتن از ايست بازرسی، خود را به ساختمان دفتر سازمان ملل کوبيده و سپس منفجر شده است.<br /> گروه اسلامگرای «بوکو حرام» در تماس با بی‌بی‌سی مسئوليت اين حمله را برعهده گرفته است.</p> <p>اين گروه ماه ژوئن نيز به پاسگاه مرکزی پليس ابوجا حمله کرده بود. گروه بوکو حرام روز پنجشنبه نيز با حمله به يک پاسگاه پليس و بانک در شمال شرق نيجريه ۱۲ نفر را کشت.<br /> گروه بوکر حرام که با فرهنگ غرب مخالف است، می‌گويد خواهان پياده‌سازی يک نسخه دقيق از قوانين اسلامی در نيجريه است.<br /> بان کی مون، دبيرکل سازمان ملل متحد، اين انفجار را «حمله و توهين» به کسانی دانسته که «زندگی خود را وقف کمک به ديگران کرده‌اند.»</p> <blockquote> <p>گروه بوکر حرام که با فرهنگ غرب مخالف است، می‌گويد خواهان پياده‌سازی يک نسخه دقيق از قوانين اسلامی در نيجريه است</p> </blockquote> <p>بان کی مون اين اقدام را «زشت» ناميده و آن را «شديداً» محکوم کرده است.</p> <p>دبيرکل سازمان ملل متحد افزوده: «اين ساختمان، ۲۶ زيرمجموعه سازمان ملل متحد در زمينه‌های توسعه و کمک‌های بشر دوستانه را در خود جای داده است.»</p> <p>گودلاک جاناتان، رييس جمهوری نيجريه نيز اين حمله را «وحشيانه و بزدلانه» توصيف کرده و گفته دولت عاملان اين انفجار را مجازات خواهد کرد.</p> <p>اين حمله يکی از مرگبارترين حملات عليه نهادهای سازمان ملل در يک دهه گذشته بوده است.</p> <p>همچنين باراک اوباما، رئيس‌جمهوری آمریکا طی بيانيه‌ای گفته «شکست ايدئولوژی باعث انجام چنين عمل زشتی شده است.»</p> <p>اعضای گروه بوکو حرام در سراسر شمال نيجريه، کامرون، چاد و نيجر پراکنده هستند. اين گروه در يک سال گذشته مجموعه‌ای از قتل‌های برنامه‌ريزی شده و انفجار‌ها را انجام داده است.<br /> اما حمله به شهروندان خارجی گام تازه اين گروه است.<br /> نيجريه با ۱۵۰ ميليون نفر، پرجمعيت‌ترين کشور آفريقاست که بين مسيحيان جنوب و مسلمانان شمال آن «شکاف و فاصله عميقی» وجود دارد.</p>
بر اثر انفجار يک خودروی بمبگذاری شده در مقر سازمان ملل در ابوجا، پايتخت نيجريه ۱۸ نفر کشته و دستکم ۶۰ نفر زخمی شدند.
به گزارش آسوشيتدپرس، فرهان حق، معاون سخنگوی سازمان ملل متحد گفته ۱۵ نفر از کشتهشدگان از کارکنان دفتر سازمان ملل در ابوجا بودهاند. در اين دفتر ۴۰۰ نفر کار میکنند.
به گفته شاهدان عينی صبح روز جمعه ۲۶ اوت ۲۰۱۱ (چهارم شهريور ۱۳۹۰) يک خودرو با گذشتن از ايست بازرسی، خود را به ساختمان دفتر سازمان ملل کوبيده و سپس منفجر شده است.
گروه اسلامگرای «بوکو حرام» در تماس با بیبیسی مسئوليت اين حمله را برعهده گرفته است.
اين گروه ماه ژوئن نيز به پاسگاه مرکزی پليس ابوجا حمله کرده بود. گروه بوکو حرام روز پنجشنبه نيز با حمله به يک پاسگاه پليس و بانک در شمال شرق نيجريه ۱۲ نفر را کشت.
گروه بوکر حرام که با فرهنگ غرب مخالف است، میگويد خواهان پيادهسازی يک نسخه دقيق از قوانين اسلامی در نيجريه است.
بان کی مون، دبيرکل سازمان ملل متحد، اين انفجار را «حمله و توهين» به کسانی دانسته که «زندگی خود را وقف کمک به ديگران کردهاند.»
گروه بوکر حرام که با فرهنگ غرب مخالف است، میگويد خواهان پيادهسازی يک نسخه دقيق از قوانين اسلامی در نيجريه است
بان کی مون اين اقدام را «زشت» ناميده و آن را «شديداً» محکوم کرده است.
دبيرکل سازمان ملل متحد افزوده: «اين ساختمان، ۲۶ زيرمجموعه سازمان ملل متحد در زمينههای توسعه و کمکهای بشر دوستانه را در خود جای داده است.»
گودلاک جاناتان، رييس جمهوری نيجريه نيز اين حمله را «وحشيانه و بزدلانه» توصيف کرده و گفته دولت عاملان اين انفجار را مجازات خواهد کرد.
اين حمله يکی از مرگبارترين حملات عليه نهادهای سازمان ملل در يک دهه گذشته بوده است.
همچنين باراک اوباما، رئيسجمهوری آمریکا طی بيانيهای گفته «شکست ايدئولوژی باعث انجام چنين عمل زشتی شده است.»
اعضای گروه بوکو حرام در سراسر شمال نيجريه، کامرون، چاد و نيجر پراکنده هستند. اين گروه در يک سال گذشته مجموعهای از قتلهای برنامهريزی شده و انفجارها را انجام داده است.
اما حمله به شهروندان خارجی گام تازه اين گروه است.
نيجريه با ۱۵۰ ميليون نفر، پرجمعيتترين کشور آفريقاست که بين مسيحيان جنوب و مسلمانان شمال آن «شکاف و فاصله عميقی» وجود دارد.
نظرها
نظری وجود ندارد.