ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

گسترش کم‌سابقه بيماری سالک در ايران

<p>رئیس انجمن علمی بهداشت محیط ایران، بیماری سالک را یک معضل بزرگ اجتماعی در این کشور دانست و گفت نامناسب بودن دفع زباله، سالانه ۲۵هزار تن را به بیماری سالک مبتلا می&zwnj;کند.</p> <!--break--> <p>&nbsp;</p> <p>خبرگزاری کار ایران (ایلنا) به نقل از علی&zwnj;رضا مصداقی نیا، رئیس انجمن علمی بهداشت محیط ایران نوشت: &quot;مدیریت و دفع مطلوب زباله از ابتلای سالانه ۲۵ هزار تن به سالک جلوگیری می&zwnj;کند.&quot;</p> <p>&nbsp;</p> <p>وی سالک را یک معضل بزرگ اجتماعی در ایران دانست و افزود: &quot;اگر بهداشت محیط با دفع مطلوب زباله&zwnj;ها رعایت شود این بیماری قابل پیشگیری است.&quot;</p> <p>&nbsp;</p> <p>در یک سال اخیر مسئولان وزارت بهداشت ایران نسبت به افزایش شیوع بیماری سالک در شهرهای مختلف ایران هشدار داده&zwnj;اند.</p> <p>&nbsp;</p> <p>محمد شیرزادی، رئیس مرکز مدیریت بیماری&zwnj;های وزارت بهداشت ایران تیرماه سال جاری در سخنانی از افزایش بیماری سالک در مناطق شرقی استان گلستان خبر داد.</p> <p>&nbsp;</p> <blockquote> <p>بر اساس آمارهای غیررسمی، از هر ۱۰ نفر یک نفر به سالک مبتلا شده است. حتی گفته می&zwnj;شود در استان اصفهان ۷۰ درصد مردم به بیماری سالک مبتلا هستند اما به دلیل نداشتن علایم پوستی، از بیماری خود آگاه نیستند</p> </blockquote> <p>علی&zwnj;رضا شریف&zwnj;زاده، شهردار شهرستان زواره نیز آبان&zwnj;ماه سال جاری از شیوع دوباره سالک در زواره اصفهان پس از گذشت ۵۰ سال خبر داده و مهم&zwnj;ترین عامل شیوع این بیماری را وجود نخاله&zwnj;های ساختمانی و زباله&zwnj;ها دانسته بود.</p> <p>&nbsp;</p> <p>به گفته مردم محلی این منطقه به&zwnj;طور متوسط از هر ۱۰ نفر یک نفر به سالک مبتلا شده است.</p> <p>&nbsp;</p> <p>همان ماه، خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) به نقل از اردشیر شیخ آزادی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان از افزایش موارد سالک در این استان خبر داد.</p> <p>&nbsp;</p> <p>خبرگزاری مهر نیز یک ماه بعد در گزارشی از آغاز &quot;سونامی سالک&quot; در برخی مناطق جنوبی ایران نام برده و نوشت، برخلاف گفته&zwnj;های مسئولان وزارت بهداشت، بیماری سالک در ایران کنترل نشده است و گزارش&zwnj;ها بیانگر افزایش ابتلای افراد به این بیماری طی ماه&zwnj;های اخير است.</p> <p>&nbsp;</p> <p>بنابر این گزارش سونامی سالک پس از ۵۰ سال در زواره، اصفهان، کاشان، آران&zwnj;وبیدگل و مناطق جنوبی کویر نمک ایران شایع شده است.</p> <p>&nbsp;</p> <p>بر اساس آمارهای غیررسمی، از هر ۱۰ نفر یک نفر به سالک مبتلا شده است. حتی گفته می&zwnj;شود در استان اصفهان ۷۰ درصد مردم به بیماری سالک مبتلا هستند اما به دلیل نداشتن علایم پوستی، از بیماری خود آگاه نیستند.</p> <p>&nbsp;</p> <p>خبرگزاری فارس نیز دی&zwnj;ماه به نقل از علی خامسی&zwnj;پور، عضو کمیته کشوری سالک نوشته بود، ۹۰ درصد سالک دنیا در ۱۰ کشور جهان است که ایران جزو این ۱۰ کشور است.</p> <p>&nbsp;</p> <p>سالک یا لیشمانیوز یک عفونت انگلی پوست است که ازسوی پشه خاکی منتقل می&zwnj;&zwnj;شود و ضایعه پوستی ایجاد می&zwnj;&zwnj;کند.</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p>

رئیس انجمن علمی بهداشت محیط ایران، بیماری سالک را یک معضل بزرگ اجتماعی در این کشور دانست و گفت نامناسب بودن دفع زباله، سالانه ۲۵هزار تن را به بیماری سالک مبتلا می‌کند.

خبرگزاری کار ایران (ایلنا) به نقل از علی‌رضا مصداقی نیا، رئیس انجمن علمی بهداشت محیط ایران نوشت: "مدیریت و دفع مطلوب زباله از ابتلای سالانه ۲۵ هزار تن به سالک جلوگیری می‌کند."

وی سالک را یک معضل بزرگ اجتماعی در ایران دانست و افزود: "اگر بهداشت محیط با دفع مطلوب زباله‌ها رعایت شود این بیماری قابل پیشگیری است."

در یک سال اخیر مسئولان وزارت بهداشت ایران نسبت به افزایش شیوع بیماری سالک در شهرهای مختلف ایران هشدار داده‌اند.

محمد شیرزادی، رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های وزارت بهداشت ایران تیرماه سال جاری در سخنانی از افزایش بیماری سالک در مناطق شرقی استان گلستان خبر داد.

بر اساس آمارهای غیررسمی، از هر ۱۰ نفر یک نفر به سالک مبتلا شده است. حتی گفته می‌شود در استان اصفهان ۷۰ درصد مردم به بیماری سالک مبتلا هستند اما به دلیل نداشتن علایم پوستی، از بیماری خود آگاه نیستند

علی‌رضا شریف‌زاده، شهردار شهرستان زواره نیز آبان‌ماه سال جاری از شیوع دوباره سالک در زواره اصفهان پس از گذشت ۵۰ سال خبر داده و مهم‌ترین عامل شیوع این بیماری را وجود نخاله‌های ساختمانی و زباله‌ها دانسته بود.

به گفته مردم محلی این منطقه به‌طور متوسط از هر ۱۰ نفر یک نفر به سالک مبتلا شده است.

همان ماه، خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) به نقل از اردشیر شیخ آزادی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان از افزایش موارد سالک در این استان خبر داد.

خبرگزاری مهر نیز یک ماه بعد در گزارشی از آغاز "سونامی سالک" در برخی مناطق جنوبی ایران نام برده و نوشت، برخلاف گفته‌های مسئولان وزارت بهداشت، بیماری سالک در ایران کنترل نشده است و گزارش‌ها بیانگر افزایش ابتلای افراد به این بیماری طی ماه‌های اخير است.

بنابر این گزارش سونامی سالک پس از ۵۰ سال در زواره، اصفهان، کاشان، آران‌وبیدگل و مناطق جنوبی کویر نمک ایران شایع شده است.

بر اساس آمارهای غیررسمی، از هر ۱۰ نفر یک نفر به سالک مبتلا شده است. حتی گفته می‌شود در استان اصفهان ۷۰ درصد مردم به بیماری سالک مبتلا هستند اما به دلیل نداشتن علایم پوستی، از بیماری خود آگاه نیستند.

خبرگزاری فارس نیز دی‌ماه به نقل از علی خامسی‌پور، عضو کمیته کشوری سالک نوشته بود، ۹۰ درصد سالک دنیا در ۱۰ کشور جهان است که ایران جزو این ۱۰ کشور است.

سالک یا لیشمانیوز یک عفونت انگلی پوست است که ازسوی پشه خاکی منتقل می‌‌شود و ضایعه پوستی ایجاد می‌‌کند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.