اردوغان: نمیتوانیم سلطه اقلیت بر اکثریت را بپذیریم
رجب طيب اردوغان، نخستوزير ترکيه
رجب طيب اردوغان، نخستوزير ترکيه امروز در سخنانی "سوزاندن و تخريب" از سوی برخی از معترضان در رويدادهای اخير اين کشور را محکوم کرد و بار ديگر بر اجرای طرح ساختوساز در پارک گزی استانبول که اعتراضات بهخاطر آن آغاز شد، تأکيد نمود.
اردوغان که پس از ديدار با همتای تونسی خود در تونس و در نشست رسانهای صحبت میکرد گفت: "اگر شما بگوييد میخواهم گردهمايی داشته باشم و دست به تخريب و آتش زدن بزنيد ما اين اجازه را نمیدهيم."
نخستوزير ترکيه افزود: "ما مخالف سلطه اکثريت بر اقليت هستيم و نمیتوانيم برعکس آن را هم بپذيريم."
از آغاز اعتراضات خيابانی در ترکيه سه نفر کشته و بيش از چهار هزار نفر زخمی شدهاند.
اين اعترضات همچنان ادامه دارد.
نظرها
mmansour piry khanghah
این فریبکاری اردوغان تو دهنی به پانترکیستها و مدافعان لیبرال دمکراسی غربی و نمونه آشکارش (دولت سکولار ترکیه) می باشد. کسانی که نوع حکومت در ترکیه را سند حقانیت گفته ها و خواسته هاشان میدانستند باید بدانند که دمکراسی نه پس وند و نه پیش وند دارد و نوع و شکل متفاوت هم ندارد،بلکه دمکراسی یک نوع بیشتر نیست وحکام نظام مردم سالار هم هرگز در غارت،تجاوز و استعمار و استثمار مردم خود و یا دیگر ملل با اربابان قدرت هم پیاله و یا همسفره نمی شوند.در حقیقت مردم سالاران و نظام مردم سالار پاد زهر تمام ایسم ها و مذاهب دیکتاتور و ادمکش و چپاولگر است.
mmansour piry khanghah
رفقای مارکسیست -لنینیست اکثریت شما خود نه به انتخابات آزاد و نه به استقرار دمکراسی در ایران علاقه ای ندارید و شعار انتخابات آزاد شما فقط برای مردم فریبی و سوار شدن بر موج اعتراضات است.چرا شمایان خود را الگوی مسلمانان و دیگر احزاب ایرانی نمی کنید و با نفی نظام سوسیالیستی و دمکراتیک خلقی،و نیز قبول اصول و قوائد مردمسالاری واقعی در برپایی یک نظام مردم سالار کوشا نمی شوید؟ اکثر رفقای چپ و مخصوصا اکثریت و حزب توده، دارای تحصیلات کلاسیک بسیار خوب وضریب هوشی بالا بوده و قادر به درک مشکلات سیاسی ، اجتماعی،فرهنگی و اقتصادی هم می باشند.امّا متأسفانه این هموطنان در باطلاق ایدئولزی مارکسیت - لنینیستی قرن گذشته گرفتار مانده و از پذیرش دمکراسی واقعی سر باز میزنند. اگر رفقا ابتدا خود را از شر ایدئولژی تک حزبی خود رها کنند،امکان خوبی برای ارتقاء فرهنک دمکراسی و تشکیل برپایی یک جنبش دمکراسی خواه، پدید آمده و گذار به مردمسالاری بسیار آسان تر خواهد شد. قابل عرض است که اکثریت مردم ایران خواهان استقرار دمکراسی در کشور هستند و علاقه ای به کمونیزم،سوسیالیسم و جمهوری دمکراتیک خلقی ندارند و در هیچ انتخابات آزادی هم رفقا امکان نشستن بر مسند قدرت را نخواهند داشت،ولی با استقرار مردم سالاری در کشور ادامه حیات سیاسی رفقا و دیگر سیاسیون هم بوجود می آید.توجه بفرمائید که در نظام سلطنتی و یا در حکومتی که فاشیستهای مجاهد کاره ای باشند،امکان ازادی احزاب و مطبوعات وجود نخواهد داشت و همه ما آرزوی بازگشت جمهوری اسلامی را خواهیم نمود. «در جمهوری اسلامی انتخابات آزاد و دمکراتيک نيست و نيروهای اپوزيسيون همواره از مشارکت در انتخابات محروم بوده و انتخابات تنها محل رقابت بين جريان های درون حکومتی بوده است»
mmansour piry khanghah
دمکراسی وارداتی غربی و پیوند زدن آن به حقوق بشر آمریکائی - صهیونیستی بهتر از این نخواهد شد! *** امید است که جوانان معترض به سیاست های غلط دولت ج. ا. ا. متوجه درک غلط خود از سکولاریزم و دمکراسی صادراتی غرب و اهداف پلید رهبران فرصت طلب و دیکتاتور ***شده باشند و بفهمند که هیچ دیکتاتور و مفت خور و جنایتکاری نمی تواند دمکرات شود.چون ژن این موجودات انسان نما با ژن انسانها متفاوت است و دیر یا زود خوی حیوانی خود را به مردم نشان خواهند داد.