ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

روابط تیره ایران و کانادا:علل و پیامدها

گفت‌وگو با اردشیر زارع‌زاده، مدیراجرایی مرکز بین‌المللی حقوق بشر در کانادا

یکی از چالش‌های اساسی حاکمیت جمهوری اسلامی روابط خارجی آن با کشورهای مختلف است .سپتامبر سال گذشته کانادا بطور یک جانبه روابط سیاسی خود را با دولت ایران قطع نمود و ماه گذشته طبق بیانیه‌ای سه حزب بزرگ کانادا در مجلس این کشور کشتار ۶۷ را بعنوان مصداق جنایت علیه بشریت به رسمیت شناخت.
پانته‌آ بهرامی در گفت‌گو با اردشیر زارع‌زاده، مدیراجرایی مرکز بین‌المللی حقوق بشر در کانادا، سابقه روابط سیاسی این دو کشور و علل قطع روابط ایران و کانادا پرداخته است.

[podcast]http://www.zamahang.com/podcast/2010/20130617_PanteA_Canada.mp3[/podcast]

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • آرش

    اخیرا دادگاه فدرال کانادا دولت این کشور و حزب محافظه کار حامی آن را متهم به تقلب در انتخابات سال 2011 کرد. به نظرم دولت کانادا براساس رای دادگاه خود این کشور اساسا مشروعیتی برای اظهار نظر ندارد. این در حالی است که حاکمیت این کشور براساس قوانین خودش ، در واقع مستعمره بریتانیا محسوب شده و نه تنها حاکم آن به عنوان فرماندار کل از سوی ملکه انگلیس انتخاب می شود بلکه اعضای مجلس اعیان که تصیم گیرنده اصلی در کانادا است نیز توسط فرماندار منصوب ملکه برای مادام العمر برگزیده می شوند و این حاکمیت اینک در نزدیکی بسیار با اسراییل به سر می برد از همین نظر هم دچار فقدان مشروعیت برای هرگونه اظهار نظری است.