ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

مشکلات زنان در ورزش قهرمانی و دیدگاه اسلام در مورد ورزش زنان

ایا دین اسلام محدودیتی برای فعالیت و روزش زنان قائل شده؟ شریعت در این‌باره چه می‌گوید؟ صحبت‌ها و نظرات محسن کدیور، دین پژوه و نوادیش دینی را در این‌باره بشنوید

زنان و دختران ایرانی زیادی به ورزش قهرمانی و حرفه‌ای علاقه دارند، اما برای اینکه بتوانند استعداد خود را بروز دهند، تنها با موانعی مانند تمرینات طالقت فرسا یا حریفان قدرتمند جهانی روبرو نیستند. برای یک قهرمان ورزش زن در ایران به رسمیت شناخته شدن حق رقابت و نحوه شرکت در آن نیز چالشی سخت و دشوار محسوب می شود.
در برخی از موارد نیز که زنان ایرانی توانسته‌اند این محدودیت‌ها را در داخل کشور پشت سر گذارند، در عرصه بین‌المللی با مشکل روبرو شده‌اند. در مسابقات فوتبال زنان مقدماتی المپیک سال ۲۰۱۲ لندن، تیم ملی فوتبال زنان ایران به رغم دست یافتن به چند پیروزی به دلیل استفاده از پوشش اسلامی با محرومیت از سوی فدراسیون بین‌المللی فوتبال روبرو شد.
اخیرا نیز یک زن شناگر ایرانی به نام الهام السادات اصغری که برای شکستن رکورد شنای کرال سینه در آب‌های آزاد ایران حدود 20 کیلومتر را شنا کرده بود، به دلیل اشکال شرعی در پوشش‌اش، از ثبت رکورد خود محروم شده است.
مسئولین ایرانی احترام به قوائد شریعت اسلام را دلیل بسیاری از محدویت‌هایی می دانند که برای زنان در عرصه ورزش حرفه‌ای و حتی ورود به ورزشگاه‌ها وضع شده است.
در همین رابطه با محسن کدیور، پژوهشگر و نوادیش دینی در آمریکا گفت‌وگو کردیم و نظر ایشان را درباره دیدگاه شریعت اسلام به ورزش زنان جویا شدیم.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.