ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

بازداشت همراه با خشونت مهسا شفیعی از خانواده‌های دادخواه جنبش ژینا

براساس گزارش‌های رسیده به زمانه، اطلاعات سپاه شهر یاسوج پنجشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۴ مهسا شفیعی را در منزل پدری و همراه با ضرب و شتم بازداشت کرده است. او خواهر نیما شفیعی (پارسا) متولد ۱۸شهریور۱۳۸۳ است که در رویدادهای پس از مسابقه فوتبال ایران و آمریکا در جام جهانی قطر همزمان با جنبش ژینا در سال ۱۴۰۱ در شهر یاسوج کشته شد. تاکنون از اتهام‌های وارده به او خبری منتشر نشده است. مهسا شفیعی متولد ۱۳۸۰ است.

اوکراین پیشنهاد مذاکرات صلح جدید با روسیه را مطرح کرد

به گزارش گاردین، ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین اعلام کرد که کی‌یف پیشنهاد برگزاری دور جدیدی از مذاکرات صلح با مسکو را برای هفته آینده ارائه کرده است. این پیشنهاد پس از توقف مذاکرات در اوایل ژوئن مطرح شده است. زلنسکی شامگاه شنبه ۱۹ ژوئیه در سخنرانی خود گفت: «رستم اومروف، دبیر شورای امنیت، گزارش داد که پیشنهاد دیدار بعدی با طرف روس برای هفته آینده ارائه شده است.» وی تأکید کرد که شتاب مذاکرات باید افزایش یابد. او همچنین آمادگی خود را برای دیدار رو در رو با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، تکرار کرد و افزود: «دیدار در سطح رهبران برای تضمین صلح واقعی و پایدار ضروری است.» دورهای قبلی مذاکرات در استانبول بین مسکو و کی‌یف به نتیجه‌ای برای آتش‌بس منجر نشد، اما تبادل گسترده زندانیان و توافق برای بازگرداندن پیکر سربازان کشته‌شده را در پی داشت. ماه گذشته، روسیه فهرستی از خواسته‌های سختگیرانه، از جمله واگذاری اراضی بیشتر اوکراین و رد هرگونه حمایت نظامی غربی، ارائه کرد که کی‌یف آن را غیرقابل قبول خواند و ادامه مذاکرات را در آن زمان بی‌فایده دانست. کرملین این ماه اعلام کرد پس از اولتیماتوم دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، برای دستیابی به توافق صلح ظرف ۵۰ روز یا مواجهه با تحریم‌ها، آماده ادامه مذاکرات است. ترامپ همچنین وعده ارسال کمک‌های نظامی جدید به کی‌یف با حمایت ناتو را داده است، در حالی که شهرهای اوکراین همچنان زیر حملات هوایی فزاینده روسیه قرار دارند. حملات روسیه روز شنبه سه کشته دیگر در اوکراین برجای گذاشت.

وزیر اطلاعات: انتشار یک‌باره آمار متهمان به جاسوسی برای اسرائیل مناسب نیست

به گزارش دفاع‌پرس، سید اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات از انتشار تدریجی آمار بازداشت‌شدگان متهم به جاسوسی توسط قوه قضائیه خبر داد. وزیر اطلاعات در گفت‌وگو با دفاع‌پرس اعلام کرد که آمار مربوط به این متهمان به‌صورت تدریجی و با توجه به شرایط و مناسبت‌های مختلف از سوی قوه قضائیه منتشر می‌شود، زیرا انتشار یکباره این آمار مناسب نیست. وی با اشاره به اقدامات پیشگیرانه دستگاه‌های امنیتی، اظهار داشت که وزارت اطلاعات و سایر نهادها همه امکانات خود را برای مقابله با فعالیت‌های جاسوسی به کار گرفته‌اند. با این حال، چالش‌هایی در این مسیر وجود دارد، نگرانی از نفوذ عمیق عوامل اسرائیل در نهادهای حساس، و دشواری برقراری تعادل بین افشای اطلاعات و حفظ امنیت ملی. برخی انتقادات نیز به استفاده ابزاری از انتشار آمار متهمان به جاسوسی در مناسبت‌های خاص اشاره دارند که ممکن است این موضوع را به ابزاری سیاسی تبدیل کند. همچنین، لزوم هماهنگی بیشتر بین نهادهای امنیتی و قضایی برای تسریع در رسیدگی به پرونده‌ها از دیگر مسائل مطرح‌شده است.

رئیس موساد در واشنگتن: طرح جنجالی جابه‌جایی فلسطینیان غزه به اتیوپی، اندونزی و لیبی

به گزارش اکسیوس رئیس سازمان جاسوسی اسرائیل، موساد، این هفته به واشنگتن سفر کرد تا از آمریکا برای متقاعد کردن کشورهایی مانند اتیوپی، اندونزی و لیبی برای پذیرش صدها هزار فلسطینی از غزه کمک بخواهد. دیوید بارنیا، رئیس موساد، در دیدار با استیو ویتکوف، فرستاده کاخ سفید، اعلام کرد که این سه کشور نسبت به پذیرش تعداد زیادی از فلسطینیان ابراز تمایل کرده‌اند. بارنیا پیشنهاد داد که آمریکا با ارائه مشوق‌هایی به این کشورها، اسرائیل را در این امر یاری کند. با این حال، ویتکوف پاسخ روشنی نداد و مشخص نیست که آیا آمریکا در این موضوع مداخله خواهد کرد یا خیر. کاخ سفید، دفتر نخست‌وزیری اسرائیل و وزارت‌خارجه کشورهای مذکور تا زمان انتشار خبر واکنشی نشان نداده‌اند. هدف دولت اسرائیل برای جابه‌جایی جمعیت غزه، به دلیل پیامدهای حقوقی و بین‌المللی، بسیار جنجالی است. در حالی که دولت نتانیاهو ادعا می‌کند این جابه‌جایی «داوطلبانه» خواهد بود، کارشناسان حقوقی آمریکا و اسرائیل آن را جنایت جنگی می‌دانند. در پس‌زمینه، طرح اسرائیل برای انتقال دو میلیون ساکن غزه به یک «منطقه انسانی» کوچک نزدیک مرز مصر، نگرانی‌هایی را در مصر و کشورهای غربی ایجاد کرده است. این در حالی است که تقریباً تمام فلسطینیان غزه در جریان جنگ بارها آواره شده و اکثر ساختمان‌های این منطقه تخریب شده‌اند. نتانیاهو مدعی است که این انتقال «داوطلبانه» بوده و فلسطینیانی که غزه را ترک کنند، می‌توانند در آینده بازگردند، اما این ادعا با توجه به شرایط موجود مورد تردید قرار گرفته است.

سی‌ان‌ان: افزایش تنش‌های منطقه‌ای با حمایت ایران از نیروهای نیابتی

به گزارش سی‌ان‌ان، ایران با حمایت از گروه‌های نیابتی در خاورمیانه، از جمله حوثی‌های یمن، شبه‌نظامیان عراق و حزب‌الله لبنان، تلاش می‌کند نفوذ منطقه‌ای خود را که در پی دو سال عملیات نظامی اسرائیل تضعیف شده، بازسازی کند. بر اساس این گزارش تنها سه روز پس از آتش‌بس ایران و اسرائیل، نیروهای یمنی با حمایت آمریکا، کشتی حامل ۷۵۰ تن تسلیحات ایرانی برای حوثی‌ها را در دریای سرخ توقیف کردند. حوثی‌ها با حملات موشکی و پهپادی به کشتی‌های تجاری، از جمله غرق کردن دو کشتی، تنش‌ها را در این آبراه حیاتی تشدید کرده‌اند. در عراق، گروه‌های مورد حمایت ایران با حملات پهپادی، تولید نفت کردستان را مختل کرده‌اند، در حالی که در سوریه، دولت جدید مخالف ایران محموله‌های تسلیحاتی برای حزب‌الله را ضبط کرده است. حزب‌الله پس از کشته شدن حسن نصرالله و قطع مسیر تأمین تسلیحات در سوریه، به شدت تضعیف شده و با فشارهای داخلی و غربی برای خلع سلاح مواجه است. ایران با وجود این چالش‌ها، به تقویت گروه‌های نیابتی ادامه می‌دهد تا در مذاکرات احتمالی هسته‌ای با آمریکا جایگاه قوی‌تری داشته باشد. با این حال، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا از عدم تمایل به مذاکره فوری سخن گفته و علی لاریجانی، مشاور رهبر جمهوری اسلامی آغاز دوباره دور بعدی مذاکرات را وابسته به تصمیم رهبر ایران دانسته است.