ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

دفتر نمایندگی ایران در سازمان ملل: نامه ترامپ به رهبر جمهوری اسلامی دریافت نشده است

دفتر نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد در نیویورک در پاسخ به سوال رسانه‌های آمریکایی درباره نامه دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا به علی خامنه ای، رهبر جمهوری اسلامی، اعلام کرد که تاکنون چنین نامه‌ای دریافت نکرده‌اند. این اظهارات در پی اظهارات ترامپ در مصاحبه با شبکه فاکس‌بیزینس مطرح شد که گفته بود نامه‌ای به علی خامنه‌ای نوشته و از ایران خواسته تا وارد مذاکره شود. ترامپ همچنین هشدار داد که در صورت عدم مذاکره، آمریکا ممکن است اقدامات دیگری انجام دهد. از سوی دیگر، عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران در مصاحبه با خبرگزاری فرانسه تاکید کرده است که تا زمانی که سیاست «فشار حداکثری» آمریکا ادامه دارد، مذاکرات هسته‌ای را از سر نخواهد گرفت.

اطلاعات سپاه خوزستان چند تن از زندانیان سیاسی پیشین را بازداشت کرد

معاونت روابط عمومی و تبلیغات اطلاعات سپاه پاسداران خوزستان اعلام کرد که چند تن از زندانیان سیاسی پیشین در این استان بازداشت شدند. به گزارش خبرگزاری رکنا، اطلاعات سپاه خوزستان گفته است که افراد بازداشت‌شده «با رسانه‌های خارج از کشور همکاری می‌کردند» و «نشر اکاذیب» یکی از اتهام‌های آن‌هاست. هویت، محل نگهداری و شمار افراد بازداشت شده اعلام نشده است.

شمار کشته‌شدگان درگیری‌های غرب سوریه به ۱۳۰ نفر رسید

در سوریه، گزارش‌هایی از کشته‌شدن حدود ۱۳۰ نفر در درگیری‌های غرب این کشور منتشر شده است. نیروهای دولت انتقالی سوریه یک عملیات نظامی گسترده را علیه هواداران مسلح بشار اسد، رهبر سابق این کشور، آغاز کرده‌اند. وزارت دفاع سوریه در دمشق اعلام کرد که نیروهای اضافی به منطقه ساحلی لاذقیه و طرطوس اعزام شده‌اند. بر اساس این گزارش، توپخانه، تانک‌ها و راکت‌اندازها در این عملیات مورد استفاده قرار گرفته‌اند. گزارش‌ها حاکی از آن است که هر دو طرف اقدام به اعدام‌های میدانی کرده‌اند. همچنین گفته می‌شود که دولت کنترل منطقه‌ای در امتداد ساحل مدیترانه را از دست داده است. منطقه لاذقیه به‌عنوان پایگاه اصلی اقلیت مذهبی علوی شناخته می‌شود که بشار اسد نیز به این گروه تعلق دارد.

روسیه می‌گوید معاون وزیر امور خارجه این کشور در رابطه با برنامه هسته‌ای ایران با سفیر جمهوری اسلامی گفت‌وگو کرده است

وزارت امور خارجه روسیه جمعه ۱۷ اسفند / ۷ مارس اعلام کرد که سرگئی ریابکوف، معاون وزیر امور خارجه این کشور با کاظم جلالی، سفیر ایران در مسکو در باره تلاش‌های بین المللی برای حل و فصل مسائل برنامه هسته‌ای ایران گفتگو کرد. در این بیانیه آمده است که دیدار آن‌ها روز پنجشنبه برگزار شد. وزارت خارجه روسیه گفته که «تعهد متقابل برای تقویت بیشتر هماهنگی دوجانبه در راستای تصمیم‌ها و رهنمودهای رهبری روسیه و ایران» و همچنین در نظر گرفتن نتایج مذاکرات وزیران خارجه دو کشور، وجود داشت. بلومبرگ روز سه‌شنبه گزارش داد روسیه موافقت کرده است که به دولت آمریکا در برقراری ارتباط با ایران درباره موضوعات مختلف، از جمله برنامه هسته‌ای تهران و حمایت این کشور از نیروهای نیابتی‌اش در خاورمیانه، کمک کند.