ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

عفو بین‌الملل آلمان خواستار تحقیقات فوری علیه مقامات جمهوری اسلامی در مورد مرگ جمشید شارمهد شد

سازمان عفو بین‌الملل شعبه آلمان جمعه ۲۲ فروردین / ۱۱ آوریل از دادستانی فدرال این کشور خواستار تحقیقات فوری و کیفری علیه مقامات جمهوری اسلامی در مورد مرگ جمشید شارمهد، فعال سیاسی ایرانی ـ آلمانی شد. جولیا دوشرو، دبیرکل عفو بین‌الملل در آلمان گفت وضعیت جسد شارمهد به‌گونه‌ای بود که علت مرگ به‌راحتی قابل تشخیص نبود و نیاز به بررسی‌های بیشتر دارد. در گزارش کالبدشکافی جسد جمشید شارمهد معلوم شد که قبل از تحویل آن به آلمان اعضایی از بدن او خارج شده بود. دادستانی شهر کوتبوس آلمان نیز گفته است که نتایج کالبدشکافی مبهم است و بررسی‌های شیمیایی-سم‌شناسی هنوز به پایان نرسیده است.

وزیر انرژی آمریکا می‌گوید می‌توانیم صادرات نفت ایران را متوقف کنیم

کریس رایت، وزیر انرژی ایالات متحده آمریکا، روز جمعه ۲۲ فروردین / ۱۱ آوریل گفت که این کشور می‌تواند فشار بر ایران را افزایش داده و صادرات نفت آن را متوقف کند. این اقدام بخشی از برنامه‌ای برای اعمال فشار بر تهران به دلیل برنامه هسته‌ای آن است. رایت که در حین سفر به ابوظبی با رویترز گفت‌وگو می‌کرد، اظهار داشت که متحدان خلیج‌ فارس آمریکا به شدت نگران ایران هسته‌ای هستند و با عزم این کشور هم‌رأیند که چنین نتیجه‌ای به سود هیچ‌کس نیست.

۴۰ کارگر معترض اخراج‌شده از کارخانجات مخابراتی ایران خواهان بازگشت به سر کار هستند

نزدیک به ۴۰ کارگر کارخانجات مخابراتی ایران (آی‌تی‌ام‌سی) که در فعالیت‌های صنفی شرکت داشتند از ابتدای سال جاری با اتمام قرارداد بیکار شده‌اند و همچنان در انتظار بازگشت به سر کار هستند. یکی از این کارگران به خبرگزاری کار ایران (ایلنا) گفت سوابق کاری آن‌ها ۲۰ تا ۲۷ سال است؛ در آستانه بازنشستگی در مشاغل سخت و زیان‌آور قرار دارند و در طول این مدت آن‌چه دریافت کرده‌اند حداقل دستمزد بوده است. او گفت از ورودشان به محل کار جلوگیری شده و «به‌دلیل شرکت در اجتماعات صنفی اسفندماه سال گذشته» بیکار شده‌اند. یکی دیگر از کارگران اخراجی گفت در حال حاضر کارفرما با این دلیل که کارگران اخراج‌شده نیروی کار مازاد هستند، موضوع بیکاری کارگران را پیگیری نمی‌کند.

تخریب یک اثر تاریخی در سمنان؛ شهرداری بنایی را که میراث فرهنگی مرمت کرده بود از بین برد

خانه تاریخی رحمت‌الهی و دالان چسبیده به آن، از بناهای ارزشمند بافت تاریخی سمنان محسوب می‌شد که سه سال پیش توسط میراث‌فرهنگی مرمت شده بود. با این حال، اکنون خبرگزاری کار ایران (ایلنا) گزارش داده است که شهرداری سمنان با ادعای خطر ریزش، اقدام به تخریب این اثر تاریخی در اسفند ۱۴۰۳ کرد، در حالی که میراث‌فرهنگی بر حفظ آن تاکید داشت. بافت تاریخی سمنان با ۳۵۷ هکتار وسعت، یکی از مهم‌ترین بافت‌های تاریخی کشور است و آثاری از دوره‌های ایلخانی تا قاجار را در خود جای داده است. حسین ترحمی، فعال میراث فرهنگی در گفت‌‌وگو با ایلنا معتقد است حفاظت از چنین بافت‌هایی تنها با همکاری نهادهای شهری، مردم و سازمان‌های مردمی ممکن است و تخریب به‌جای مرمت، راه‌حل مناسبی برای حفظ آثار تاریخی نیست. هنوز دلیل اقدام شهرداری برای تخریب این بنای تاریخی مشخص نشده است.