ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

یک کارگر اخراجی ذوب‌‌آهن اصفهان اقدام به خودسوزی کرد

یک کارگر اخراج‌شده کارخانه ذوب‌آهن اصفهان به نام سیداصغر موسوی اقدام به خودسوزی کرد. شاهدان عینی گفته‌اند این کارگر ابتدا خود را به بنزین آغشته کرد و سپس در نزدیکی مدیرعامل کارخانه اقدام به آتش زدن خود کرد. در این حادثه حاضران تلاش کردند او را مهار کنند، اما در لحظه‌ای کوتاه آتش شعله‌ور شد و باعث سوختگی حدود ۴۰ تا ۵۰ درصد این کارگر شد. روابط عمومی ذوب‌آهن اصفهان در اطلاعیه‌ای از «سلامت پایدار و رو به بهبود» این کارگر خبر داد. اقدام به خودکشی کارگران در سال‌های اخیر افزایش یافته است. نهادهای دولتی آن را انکار و نرخ خودکشی را پنهان می‌کنند. اگر در ایران هستید و به خودکشی فکر می‌کنید، پیش از هر اقدامی با یکی از شماره‌های زیر تماس بگیرید: اورژانس اجتماعی: ۱۲۳، اورژانس شهری: ۱۱۵، صدای مشاور: ۱۴۸۰، اورژانس روانپزشکی تهران: ۴۴۵۰۸۲۰۰.

فیلم «من، مریم، بچه‌ها و ۲۶ نفر دیگر» ساخته فرشاد هاشمی سه جایزه جشنواره «افسانه طلایی» پالرمو را به‌دست آورد

در چهل‌وششمین جشنواره فیلم افسانه طلایی پالرموی ایتالیا، فیلم ایرانی «من، مریم، بچه‌ها و ۲۶ نفر دیگر» ساخته فرشاد هاشمی، سه جایزه «چشم‌انداز»، «محبوب‌ترین فیلم از نگاه تماشاگران» و جایزه «مانچینی» را دریافت کرد. این فیلم از جمله فیلم‌های ایرانی است که قوانین حاکم بر سینمای جمهوری اسلامی، از جمله حجاب اجباری را نادیده گرفته است. فرشاد هاشمی هنگام دریافت جایزه گفت فیلمش می‌خواهد تصویر واقعی از مردم ایران را نشان دهد. او از مشکلات بی‌شمار سانسور در سینمای ایران سخن گفت و اعلام کرد که هنرمندان ایران در حال مبارزه با آن هستند.

سخنگوی قوه قضائیه ادعا کرد آلمان از «مرگ طبیعی» جمشید شارمهد مطلع بوده است

دادستانی تهران هفتم آبان اعلام کرد که جمشید شارمهد، شهروند ایرانی ـ آلمانی «با حکم دادگاه» محکوم شد و «به سزای اعمالش رسید». چند روز بعد، سخنگوی قوه قضائیه گفت جمشید شارمهد اعدام نشد، بلکه پیش از اجرای حکم «فوت» کرده بود. اصغر جهانگیر، سخنگوی قوه قضائیه روز سه‌شنبه ۲۹ آبان در این‌باره گفت به محض این‌که جمشید شارمهد فوت کرد، «جزئیات فوتش از طریق مراجع قانونی و وزارت خارجه به اطلاع آلمان رسید که او به مرگ طبیعی فوت کرده است؛ لذا آلمان از مرگ طبیعی این محکوم مطلع بود». او افزود: «اقدامات دیگر در خصوص ایران در این زمینه از سوی آلمان، فرافکنی و غیرقابل بوده است». پیش از این، عباس عراقچی، وزیر خارجه ایران در گفت‌وگو با اشپیگل آلمان اعدام یا مرگ طبیعی شارمهد را «موضوع فرعی» دانسته بود.

سخنگوی قوه قضائیه مدعی شد آهو دریایی بیمار است و بدون تشکیل پرونده قضایی به خانواده تحویل داده شده است

اصغر جهانگیر، سخنگوی قوه قضاییه جمهوری اسلامی روز سه‌شنبه ۲۹ آبان در نشست خبری گفت هیچ پرونده‌ای در دستگاه قضایی برای آهو دریایی تشکیل نشده است. او همچنین مدعی شد آهو دریایی بیمار است و به خانواده‌اش «تحویل داده شده است». خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) به نقل از او نوشت: «با توجه به این‌که فرد بیمار بوده و به بیمارستان اعزام شده است و مشخص شده که بیمار هست، الان تحویل خانواده‌اش است. خانواده‌اش مشغول مراقبت و تیمارداری او هستند و هیچ پرونده‌ای در دستگاه قضایی برای او  تشکیل نشده است». او افزود:‌ «حراست دانشگاه را نمی‌دانم ولی در قوه قضاییه پرونده‌ای تشکیل نشده است». اظهارات سخنگوی قوه قضائیه در حالی منتشر شده است که گزارش‌های تأییدنشده از انزوای اجباری آهو دریایی و شرایطی شبیه بازداشت از سوی نهادهای امنیتی خبر می‌دهند. پس از دو هفته از تاریخ بازداشت او، برخی گزارش‌ها گفته‌ اند آهو دریایی در اتاقی جداگانه در مرکز درمانی اعصاب و روان حبس شده است بدون این‌که به پزشک و کادر درمان دسترسی داشته باشد. گفته می‌شود اطلاعات سپاه پاسداران مسئول پرونده اوست و خانواده و کارکنان این مرکز تحت نظر و تحت فشار این نهاد امنیتی قرار دارند. آهو دریایی دانشجوی رشته ادبیات فرانسه دانشگاه علوم و تحقیقات تهران است که گفته می‌شود با درآوردن لباس‌های خود در محوطه دانشگاه آزاد اسلامی تهران به حجاب اجباری اعتراض کرده است. مأموران امنیتی۱۲ آبان‌ماه در همان محوطه دانشگاه آزاد آهو دریایی را با خشونت بازداشت کردند. سخنگوی دولت جمهوری اسلامی پیش‌تر بستری اجباری آهو دریایی را تأیید کرده بود.

وزارت خارجه جمهوری اسلامی به تحریم کشتیرانی و هواپیمایی ایران از سوی اروپا و بریتانیا واکنش نشان داد

وزارت خارجه جمهوری اسلامی در واکنش به اعمال تحریم‌های جدید از سوی اتحادیه اروپا و بریتانیا، این تحریم‌ها را «اقدامی ناموجه و مغایر با موازین حقوق بین‌الملل و تعهد‌های اروپا و بریتانیا بر مبنای برجام» دانست و آن‌ را «به‌شدت» محکوم کرد. خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) سه‌شنبه ۲۹ آبان به نقل از اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نوشت: «در حالی‌که رئیس‌جمهور اوکراین خود اذعان کرده که هیچ موشک بالستیک ایرانی به روسیه صادر نشده است، اقدام اتحادیه اروپایی و انگلیس در اعمال تحریم علیه ایران به این بهانه به هیچ عنوان قابل توجیه نبوده و فاقد هر نوع مشروعیت یا مبنای قانونی یا منطقی است.» سخنگوی وزارت خارجه در عین‌حال تحریم‌های جدید را «سیاست‌های مداخله‌جویانه اتحادیه اروپایی و انگلستان در روابط مشروع و قانونی دولت‌ها در حوزه‌های دفاعی-نظامی» خواند و گفت: «جمهوری اسلامی ایران برای تأمین منافع و امنیت ملی خود از همه ظرفیت‌های همکاری با شرکای خود استفاده خواهد کرد». شورای اروپا روز دوشنبه در بیانیه‌ای از تحریم‌های جدید شامل محدودیت‌های مربوط به استفاده از کشتی‌ها و بنادر برای انتقال پهپادها، موشک‌ها و فن‌آوری‌ها و قطعه‌‌های مرتبط ساخت ایران خبر داد و اعلام کرد شرکت کشتیرانی ایران، مدیر آن و چهار نهاد دیگر را در ارتباط با ارسال پهپادها و موشک‌های ایران به روسیه تحریم می‌کند. بریتانیا هم هواپیمایی و کشتیرانی ایران و یک کشتی روسی را به‌دلیل حمایت نظامی ایران از روسیه در جنگ اوکراین تحریم کرد.