ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

سازمان اطلاعات سپاه پاسداران خوزستان سعد آلبوشوکه، ساکن رامشیر را بازداشت کرده است

سعد آلبوشوکه، فرزند حمید، ۲۳ ساله و اهل شهر خلفیه (رامشیر)، پنجشنبه ۲۸ فرودین توسط سازمان اطلاعات سپاه پاسداران در منزل خود بازداشت شده است. بنا به گزارش‌ سازمان حقوق بشری کارون، به نقل از نزدیکان آلبوشوکه، او پس از گذراندن حدود یک هفته شکنجه در سلول‌های انفرادی، توسط نیروهای امنیتی به بند پنج زندان مرکزی اهواز (شيبان) منتقل شد. براساس همین گزارش او با اتهام‌هایی چون «تبلیغ علیه نظام و تشویش اذهان عمومی» روبرو است.

هوش مصنوعی هنوز تعاملات اجتماعی را به خوبی انسان درک نمی‌کند

براساس پژوهش محققان دانشگاه جانز هاپکینز ایالت مریلند آمریکا، سیستم‌های هوش مصنوعی به‌رغم پیشرفت در عرصه‌های مختلف، در درک تعاملات اجتماعی بین افراد حاضر در یک صحنه، عملکرد ضعیفی دارند. محققان ویدئوهای سه‌ثانیه‌ای را نمایش دادند که چندین نفر در آن حضور داشتند. این صحنه‌ها هم به سیستم‌های هوش مصنوعی و هم به شرکت‌کنندگان انسان نشان داده شد. افراد شرکت‌کننده در ارزیابی‌ها تا حد زیادی هم‌نظر بودند—مثلاً در تشخیص این‌که آیا دو نفر در ویدئو با هم گفت‌وگو می‌کنند یا خیر. اما بیش از ۳۵۰ مدل هوش مصنوعی مختلف که در این مطالعه استفاده شدند، در قضاوت درباره چنین مواردی مشکل داشتند. به‌گفته دانشمندان، این نتایج نشان می‌دهد که فرآیند بینایی چقدر پیچیده است: برای یک سیستم هوش مصنوعی کافی نیست که صرفاً اشیا و چهره‌ها را تشخیص دهد، بلکه باید داستان پشت صحنه را نیز بفهمد.

گلاره عباسی، زندانی سیاسی سابق به بیش از چهار سال زندان محکوم شد

شعبه ۲۳ دادگاه انقلاب تهران گلاره عباسی، متهم سیاسی را به ۵۱ ماه حبس محکوم کرد. به گزارش هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، گلاره عباسی به اتهامات اجتماع و تبانی و تبلیغ علیه نظام در مجموع به چهار سال و سه ماه حبس محکوم شده است. جلسه دادگاه گلاره عباسی ۱۶ فروردین برگزار شد. او ۸ فروردین با سپردن وثیقه یک میلیارد تومانی از زندان اوین آزاد شده بود. نیروهای وزارت اطلاعات گلاره عباسی را ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ در منزل شخصی خود واقع در غرب تهران، بازداشت و به زندان اوین منتقل کرده بودند. او پیش از این به اتهام اجتماع و تبانی، به تحمل دو سال و شش ماه حبس محکوم شده بود و پس از تحمل چند ماه زندان، بهمن‌ماه ۱۴۰۱ از زندان اوین آزاد شده بود.

بروجردی: راهی جز دستیابی به توافق با آمریکا نداریم

علاءالدین بروجردی، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس، با اشاره به دور جدید مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا، تأکید کرد که اراده بر این است که مذاکرات به نتیجه برسد، زیرا به گفته او، گزینه‌ی دیگری جز توافق وجود ندارد. او با بیان اینکه مراحل ساده مذاکرات سپری شده و اکنون وارد مرحله دشوار چانه‌زنی کارشناسی شده‌ایم، افزود: «اگر اسرائیل نتواند بر تصمیمات واشنگتن تأثیر بگذارد، چشم‌انداز توافق روشن‌تر خواهد بود.» بروجردی تأکید کرد که ایران از حق هسته‌ای خود عقب‌نشینی نمی‌کند و اگر آمریکا به‌دنبال تضمین و رفع نگرانی است، باید در مقابل رفع تحریم‌ها را بپذیرد. او در پایان خاطرنشان کرد که این نگاه، تحلیلی خوش‌بینانه است و مذاکرات وارد بخش سخت‌تری شده‌اند.