ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

صدور حکم حبس، جزای نقدی و پنج‌سال محرومیت از ارتباط با فعالان حوزه سیاسی و اجتماعی برای زینب زمان

ابوذر زمان، وکیل و برادر زینب زمان از ابلاع حکم شش ماه حبس برای این کنشگر فمینیست خبر داد. این وکیل دادگستری در حساب خود در ایکس/توییتر نوشت شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب زینب زمان را به دلیل مطالبی که منتشر کرده، به اتهام «نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی» به مجازات‌های «شش ماه حبس، پانصد میلیون ریال جزای نقدی و خودداری از ارتباط و معاشرت با اشخاص فعال در حوزه سیاسی یا اجتماعی به مدت پنج سال» محکوم کرده است. او افزود: «مجازات حبس به مدت ۵ سال تعلیق شده است». به گفته ابوذر زمان اتهام اولیه فعالیت تبلیغی علیه نظام بوده که با دفاع انجام شده، موکلش از این اتهام تبرئه شده اما قاضی با ذکر این‌که مطالب منتشر شده از سوی زینب زمان حتماً عنوان مجرمانه‌ای دارد، اتهام را به نشر اکاذیب تغییر داده است.

دادگاه انقلاب لیلا حسین‌زاده را به یک سال حبس تعزیری محکوم کرد

دادگاه انقلاب به ریاست قاضی ایمان افشاری لیلا حسین‌زاده، فعال سیاسی و از فعالان صنفی دانشجویی سابق را به یک سال حبس تعزیری محکوم کرد. برمبنای گزارش کانال تلگرام «شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان» شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب این حکم را «به دلیل حق طبیعی ارائه‌ی پایان‌نامه کارشناسی ارشد در دانشگاه تهران» و با دو عنوان اتهامی «تبلیغ علیه نظام» و «حضور زنان در معابر و‌ انظار عمومی بدون حجاب شرعی» (حضور در دانشگاه تهران بدون رعایت حجاب شرعی) صادر کرده است. لیلا حسین‌زاده پیشتر در صفحه خود در اینستاگرام نوشته بود که پس از مراجعه به امور آموزش دانشگاه تهران متوجه شده که از دوره کارشناسی نیز اخراج شده است. او تابستان ۱۴۰۲ بدون حجاب اجباری از پایان‌نامه خود دفاع کرد. لیلا حسین‌زاده این جلسه را با «ژن، ژیان، ئازادی» و گرامی‌داشت جعفر پیشه‌وری و قاضی محمد رهبران جمهوری آذربایجان و مهاباد آغاز کرد. این فعال دانشجویی طی سال‌های اخیر چندین مرتبه بازداشت و به حبس محکوم شده است. سازمان پزشکی قانونی تایید کرده است او تحمل کیفر سخت از جمله زندان را به دلیل بیماری ندارد.

یک مقام دولت اسرائيل دست‌داشتن تل‌آویو را در ترور اسماعیل هنیه در تهران تأیید کرد

یسرائیل کاتز، وزیر دفاع اسرائیل روز دوشنبه ۲۳ دسامبر/۳ دی برای نخستین بار به‌صورت علنی به کشتن اسماعیل هنیه، رهبر حماس، در ایران اعتراف کرد. وزیر دفاع اسرائیل در یک سخنرانی ضمن اشاره به حملات موشکی اخیر حوثی‌ها به اسرائیل گفت: «ما حماس را شکست داده‌ایم، حزب‌الله را شکست داده‌ایم، سیستم‌های دفاعی ایران را کور کرده و سیستم‌های تولیدی آن‌ها را نابود کرده‌ایم، رژیم اسد را در سوریه سرنگون کرده‌ایم، ضربه‌ای سنگین به محور شرارت وارد کرده‌ایم، و ضربه‌ای سنگین نیز به سازمان تروریستی حوثی در یمن وارد خواهیم کرد، که آخرین نفر باقی‌مانده است.» او افزود: «ما زیرساخت‌های استراتژیک آن‌ها را نابود خواهیم کرد و رهبرانشان را سرنگون می‌کنیم – همان کاری که با هنیه، سنوار و نصرالله در تهران، غزه و لبنان انجام دادیم – این کار را در حدیده و صنعا نیز انجام خواهیم داد.» در اواخر ژوئیه اسماعیل هنیه، رهبر سیاسی حماس در تهران به قتل رسید. مقام‌های جمهوری اسلامی، اسرائيل را مسئول این ترور دانستند اما اسرائیل در آن‌زمان هیچ مسئولیت مستقیمی در کشتن هنیه به عهده نگرفت.