ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

سازمان ملل: پاکستان در یک ماه حدود ۱۲۰ هزار مهاجر افغانستانی را اخراج کرده است

کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان می‌گوید پاکستان از آغاز ماه آوریل تاکنون حدود ۱۲۰ هزار مهاجر افغان را اخراج کرده است. عرفات جمال، مسئول این نهاد در افغانستان گفت مهاجران افغان در وضعیت دشواری به کشورشان بازمی‌گردند و بسیاری از آن‌ها خسته، نگران و نسبت به آینده نامطمئن هستند. به‌ویژه زنان و دختران که با محدودیت‌ها در آموزش، معیشت و آزادی رفت‌وآمد روبه‌رو هستند. کمیساریای عالی پناهندگان به بازگشت‌کنندگان کمک‌های نقدی اضطراری ارائه می‌کند، اما به‌دلیل کمبود بودجه، به حمایت بین‌المللی برای مدیریت این بحران نیاز فوری وجود دارد. پاکستان به مهاجران افغان بدون مدارک اخطار داده بود که تا پایان ماه مارس کشور را ترک کنند. پس از آن، اخراج اجباری آن‌ها را آغاز کرد. این در حالی است که بیش از ۲۲ میلیون نفر در افغانستان به کمک‌های بشردوستانه نیاز دارند.

تبعیض‌های گسترده علیه کارگران پیمانکار سیمان کارون: «ناچاریم دست به اعتراض صنفی بزنیم»

کارگران پیمانکار شرکت سیمان کارون در خوزستان به تبعیض در میزان دستمزد، پاداش و مزایا و عدم اجرای صحیح طرح طبقه‌بندی مشاغل اعتراض کردند. آن‌ها در گفت‌وگو با خبرگزاری کار ایران (ایلنا) اعلام کردند که با وجود افزایش تولید، سال‌هاست با حقوق ناچیز و بدون بهبود شرایط کار مواجهند و خواستار عقد قرارداد مستقیم با کارخانه هستند. آن‌ها می‌گویند اختلاف فاحش دستمزد کارگران پیمانکار با کارگران رسمی و قراردادی؛ پرداخت ناعادلانه پاداش‌ها نسبت به مدیران و کارشناسان؛ پرداخت حداقلی اضافه‌کاری‌ها؛ عدم اجرای طرح همسان‌سازی حقوق برای کارگران، از جمله تبعیض‌هایی هستند که آن‌ها را با بحران معیشتی روبه‌رو کرده‌اند و مسئولان نیز هیچ توجهی به خواسته‌های آن‌ها نمی‌کنند. یکی از کارگران سیمان کارون به ایلنا گفت: «در صورت ادامه بی‌توجهی‌ها ما کارگران ناچاریم برای رساندن صدای اعتراضی خود به گوش مسئولان دست به اعتراض صنفی بزنیم.»

تنش دیپلماتیک میان ایران و هلند: جمهوری اسلامی سفیر هلند را احضار کرد

در پی گزارش سازمان اطلاعات و امنیت هلند مبنی بر تلاش‌های جمهوری اسلامی ایران برای ترور مخالفانش در هلند و اسپانیا؛ علیرضا یوسفی، مدیرکل غرب اروپای وزارت امور خارجه ایران، جمعه ۵ اردیبهشت / ۲۵ آوریل، فردریک دوبونت سفیر هلند در تهران را احضار و مراتب اعتراض حکومت ایران را به او ابلاغ کرد. یوسفی این گزارش را «اتهام‌زنی» براساس «گمانه‌زنی» و «سوء ظن» دانست. او همچنین هلند را متهم کرد که به «تروریست‌های شناسنامه‌دار» پناه داده است. روز پنج‌شنبه هلند نیز سفیر جمهوری اسلامی ایران در آمستردام را احضار کرده بود. سازمان اطلاعات و امنیت هلند (AIVD) در گزارش سالانه‌ خود اعلام کرده که جمهوری اسلامی ایران مظنون به دست داشتن در دو تلاش برای ترور در اروپا، یکی در شهر هارلم هلند و دیگری در مادرید اسپانیا است.

رهبر حزب چپ‌های آلمان: آمریکا عملاً به تمام خواسته‌های روسیه تن می‌دهد

یان فان آکن، رهبر حزب چپ‌های آلمان، تلاش‌های دولت آمریکا برای صلح در اوکراین را مورد انتقاد قرار داد. او در مصاحبه‌ای گفت: «آمریکایی‌ها عملاً به تمام خواسته‌های روسیه تن می‌دهند.» او گفت این اقدام هیچ ارتباطی با مذاکرات واقعی ندارد و هدف دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا تأمین نفوذ و قدرت آمریکاست، نه برقراری صلح. او همچنین افزود اروپا باید امنیت را بیشتر در چارچوب اروپایی تعریف کند و اگرچه باید برای دفاع آماده بود، اما نباید به‌دنبال نقش‌آفرینی به‌عنوان یک قدرت جهانی بود. فان آکن همچنین گفت اروپا کمک‌های نظامی به اوکراین را بیش از حد مورد توجه قرار داده و می‌بایست مدت‌ها پیش چین را در مذاکرات صلح دخیل می‌کرد. حزب چپ‌های آلمان در انتخابات اخیر این کشور ۸,۸ درصد آرا و در انتخابات سال ۲۰۲۱، ۴,۹ درصد آرا را کسب کرده بود.