ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

مرتضی صیدی، فعال کارگری به اعتصاب خود در زندان پایان داد

مرتضی صیدی، فعال کارگری زندانی چهارشنبه ۶ فروردین به اعتصاب خود در زندان اوین پایان داد. این خبر را زهرا صادقی، همسر مرتضی صیدی اعلام کرد و گفت بعدازظهر چهارشنبه همسرش را از بند قرنطینه به بند چهار زندان اوین منتقل کردند و به همین دلیل او به اعتصاب خود پایان داد. این زندانی از روز گذشته، سه‌شنبه ۵ فروردین، پس از انتقال به بند قرنطینه زندان اوین دست به اعتصاب غذا زده بود. مرتضی صیدی ۱۵ آبان ۱۴۰۳ در شعبه سوم اجرای احکام دادسرای شهرقدس، جهت تحمل دوران حبس خود، بازداشت و به زندان اوین منتقل شد. شعبه دوم دادگاه انقلاب شهریار تیرماه گذشته این فعال کارگری را به اتهام تشکیل «اتحادیه کارگری به قصد برهم‌زدن امنیت کشور»، به دو سال حبس محکوم کرده بود. مرتضی صیدی ۲۶ فروردین ۱۴۰۱ بازداشت و ۱۹ اردیبهشت همان سال با سپردن وثیقه آزاد شده بود.

اتحادیه اروپا: تحریم‌ها علیه روسیه فقط پس از خروج کامل نیروهای این کشور از اوکراین لغو خواهند شد

اتحادیه اروپا اعلام کرد که تحریم‌ها علیه روسیه تنها در صورت خروج کامل نیروهای این کشور از اوکراین لغو خواهند شد. سخنگوی کمیسیون اروپا گفت تمرکز اصلی اتحادیه اروپا همچنان بر «حداکثر فشار بر مسکو برای توقف تجاوز» خواهد ماند و برای این هدف از «همه ابزارهای موجود از جمله اقدامات تنبیهی» استفاده خواهد شد. در همین حال، اوکراین و روسیه یکدیگر را به نقض آتش‌بس توافق‌شده با میانجی‌گری آمریکا که با هدف محافظت از زیرساخت‌های انرژی دو کشور برقرار شده بود، متهم کردند. دو طرف همچنین در مورد توافق برای خودداری از حملات متقابل در دریای سیاه به‌منظور تضمین امنیت کشتی‌رانی در این منطقه اختلاف نظر دارند. مسکو گفته بود که توافق آتش‌بس مستلزم کاهش تحریم‌ها، از جمله برقراری ارتباط بانک صادرات کشاورزی روسیه با سیستم پرداخت بین‌المللی سوئیفت است.

مجله آمریکایی «آتلانتیک» گفت‌وگوی کامل مقامات بلندپایه دولت در پیام‌رسان سیگنال را منتشر کرد

مجله آمریکایی «آتلانتیک» متن کامل گفت‌وگوی مقامات بلندپایه دولت آمریکا درباره طرح‌های حمله به یمن را منتشر کرد. این تصمیم پس از آن گرفته شد که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا و دیگر اعضای دولت بروز اطلاعات محرمانه در این گفت‌وگوها را تکذیب کردند. در تصاویر منتشرشده توسط «آتلانتیک»، جزئیات متعددی درباره زمان دقیق حملات و هواپیماهای مورد استفاده وجود دارد. گفته می‌شود پیت هگست، وزیر دفاع آمریکا، این اطلاعات را پیش از حملات هوایی به مواضع شورشیان حوثی در ۱۵ مارس، از طریق پیام‌رسان سیگنال منتشر کرده است. جفری گلدبرگ، سردبیر «آتلانتیک»، ظاهراً به‌طور تصادفی به این گروه گفت‌وگو اضافه شده بود. دموکرات‌های مخالف دولت، در نامه‌ای خطاب به وزیر دادگستری و دادستان کل آمریکا، خواستار بررسی این حادثه شدند. آن‌ها گفته‌اند: «افشای عمدی یا سهوی اطلاعات امنیتی محرمانه می‌تواند نقض جنایی قانون جاسوسی محسوب شود.»

مرتضی صیدی، فعال کارگری در زندان اوین دست به اعتصاب زد

مرتضی صیدی، محبوس در زندان اوین از روز گذشته، سه‌شنبه ۵ فروردین دست به اعتصاب زد. به گزارش مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، در روزهای پایانی سال گذشته، مسئولان زندان اوین قصد داشتند مرتضی صیدی را از بند هشت به بند هفت منتقل کنند. این اقدام با مخالفت او روبه‌رو شد و در پی آن، این فعال کارگری به‌‌صورت تنبیهی به بند قرنطینه منتقل شد. اکنون او در اعتراض به این تصمیم، دست به اعتصاب غذا زده است. مرتضی صیدی ۱۵ آبان ۱۴۰۳ در شعبه سوم اجرای احکام دادسرای شهرقدس، جهت تحمل دوران حبس خود، بازداشت و به زندان اوین منتقل شد. شعبه دوم دادگاه انقلاب شهریار در تیرماه گذشته این فعال کارگری را به اتهام تشکیل «اتحادیه کارگری به قصد برهم زدن امنیت کشور»، به دو سال حبس محکوم کرده بود. مرتضی صیدی ۲۶ فروردین ۱۴۰۱ بازداشت و ۱۹ اردیبهشت همان سال با سپردن وثیقه آزاد شده بود.

ترکیه: بازداشت گسترده معترضان در تازه‌ترین اعتراضات

در ترکیه، بار دیگر شمار زیادی از مردم در جریان اعتراضات ضددولتی دستگیر شدند. به‌گزارش خبرگزاری دولتی آناتولی، سه‌شنبه شب ۵ فروردین / ۲۵ مارس تنها در استانبول، پلیس حدود ۱۷۰ معترض، از جمله چندین روزنامه‌نگار را بازداشت کرد. به این افراد اتهاماتی مانند پوشاندن صورت با ماسک و شرکت در خشونت وارد شده است. پلیس استانبول افزون بر گاز اشک‌آور، از گلوله‌های پلاستیکی نیز برای مقابله با معترضان استفاده کرد. این هفتمین شب متوالی بود که در سراسر ترکیه تظاهراتی در اعتراض به زندانی شدن اکرم امام‌اوغلو، سیاستمدار سرشناس مخالف و شهردار پیشین استانبول، برگزار شد. حزب جمهوری‌خواه خلق (CHP) ، که امام‌اوغلو از رهبران آن است، رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهوری ترکیه را متهم کرده که از دستگاه قضایی برای مقابله با یک رقیب سیاسی قدرتمند سوءاستفاده می‌کند.

آمریکا سه مامور اطلاعاتی جمهوری اسلامی را تحریم کرد

آمریکا سه مقام اطلاعاتی ایران را به دلیل نقششان در ناپدید شدن رابرت لوینسون، مأمور سابق اف‌بی‌آی، تحریم کرد. وزارت خزانه‌داری و وزارت خارجه آمریکا روز سه‌شنبه ۵ فروردین اعلام کردند رضا امیری مقدم، غلامحسین محمدنیا و تقی دانشور از وزارت اطلاعات ایران هدف این تحریم‌ها قرار گرفته‌اند. آمریکا معتقد است لوینسون که در سال ۲۰۰۷ پس از سفر به جزیره‌ کیش ناپدید شد، در اسارت جان باخته است. بر اساس بیانیه خزانه‌داری، این سه نفر در ربایش، بازداشت و مرگ احتمالی لوینسون و تلاش برای پنهان‌کاری نقش ایران دخیل بوده‌اند. طبق این تحریم‌ها، هرگونه دارایی این افراد در حوزه قضایی آمریکا مسدود شده و هر نوع معامله با آن‌ها برای شهروندان آمریکایی ممنوع است. خزانه‌داری آمریکا تأکید کرد این اقدام بخشی از تلاش برای پاسخگو کردن عوامل گروگان‌گیری و ناقضان حقوق بشر است.