ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

سخنگوی قوه قضائیه: رفع حصر در صلاحیت شورای عالی امنیت ملی است

اصغر جهانگیر، سخنگوی قوه قضائیه جمهوری اسلامی درباره رفع حصر میرحسین موسوی، زهرا رهنورد و مهدی کروبی، گفت: «این موضوع در صلاحیت مصوبات شورای عالی امنیت ملی بوده لذا آن‌ها ورود می‌کنند و هر زمان سیاست‌گذاری لازم را انجام دهند، اطلاع‌رسانی لازم صورت خواهد گرفت.» اسدالله بادامچیان، دبیرکل حزب مؤتلفه ۲۸ مهرماه گفته بود که میرحسین موسوی و مهدی کروبی در حصر نیستند و تنها از آن‌ها حفاظت می‌شود تا کسی آن‌ها را نکشد. بادامچیان در این اظهار‌نظر نامی از زهرا رهنورد یکی دیگر از محصوران در ۱۴ سال گذشته نیاورده بود. سخنگوی قوه قضائیه در مورد سخنان بادامچیان که گفته بود موضوع حصر پایان یافته است، گفت: «باید این سوال را از کسی که این موضوع را مطرح کرده پرسید باید از کسی که گفته این اتفاق افتاده است منشأ حرفش پرسیده شود.» اصغر جهانگیر در پاسخ به این پرسش که پیگیری قوه قضائیه درباره رفع حصر به چه صورتی است گفت: ‌ «قوه قضائیه براساس سیاست‌های کلی نظام عمل خواهد کرد.» زهرا رهنورد، میرحسین موسوی و مهدی کروبی از رهبران جنبش سبز در ایران هستند که از بهمن ۱۳۸۹ تا کنون در حصر خانگی هستند. در هفته‌های گذشته خبرهایی از رفع حصر مهدی کروبی منتشر شده بود که از طرف خانواده کروبی تأیید نشد. فرزندان زهرا رهنورد و میرحسین موسوی هم می‌گویند تغییری در وضعیت حصر پدر و مادرشان صورت نگرفته است.

نیروی انتظامی استان کرمان بیش از ۳۸ هزار افغانستانی را دستگیر و به مرز بازگردانده است

سردار ناصر فرشید، فرمانده انتظامی استان کرمان دوشنبه ۷ آبان گفت: «بیش از ۳۸ هزار نفر تبعه خارجی غیرمجاز در استان کرمان دستگیر و به مرز برگشت داده شده است.» ناصر فرشید همچنین از اصناف خواست که «اتباع خارجی غیرمجاز» به کار نگیرند و در این زمینه با نیروی انتظامی همکاری کنند. مسئولان جمهوری اسلامی به‌طور معمول از پناهجویان افغانستانی با عنوان «اتباع خارجی» یاد می‌کنند. ایران در دو سال اخیر صدها هزار افغانستانی را اخراج کرده است. مقام‌های دولتی ادعا می‌کنند تمام «اتباع» اخراج‌شده غیرمجاز بودند، با این حال مهاجران دارای کارت اقامت نیز همواره با خطر اخراج از ایران روبه‌رو هستند. افغانستانی‌ها که بیشترین جمعیت مهاجران در ایران را تشکیل می‌دهند هیچ‌گاه از سوی حکومت به‌عنوان پناهنده پذیرفته نشدند. اقامت افغانستانی‌ها در دست‌کم ۱۹ استان ایران کاملاً ممنوع و اشتغال‌شان به گروه‌های شغلی که «پست» خوانده می‌شوند، محدود شده است.