ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

در انفجار کارخانه محصولات آتش‌بازی در اصفهان سه کارگر کشته و مجروح شدند

در پی انفجار در کارخانه اوانار پارسیان میمه، واقع در شهرستان شاهین‌شهر استان اصفهان، سه کارگر کشته و زخمی شدند. به گزارش ایلنا، حادثه حدود ساعت ۱۰:۳۰ صبح سه‌شنبه ۹ اردیبهشت رخ داد. بر اثر این انفجار، یک کارگر در محل جان خود را از دست داد و یک کارگر دیگر نیز هنگام انتقال به بیمارستان فوت کرد. کارگر سوم دچار سوختگی شدید شده و به وسیله اورژانس هوایی به بیمارستان منتقل شده است. این کارخانه محصولات آتش‌بازی و نورافشانی تولید می‌کند. براساس گزارش سازمان پزشکی قانونی، در شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۳، یک‌هزار و ۷۷ کارگر بر اثر حوادث کار جان خود را از دست داده‌اند. بدین ترتیب در این بازه زمانی حدود ۲۰۰ کارگر در هر ماه و حدود ۵۰ کارگر در هر هفته بر اثر حادثه کار و بی‌توجهی کارفرمایان و مسئولان جان باخته‌اند.

لايحه حمایت از زنان در برابر خشونت با حذف واژه «خشونت» در کمیسیون اجتماعی مجلس رأی‌گیری می‌شود

احمد فاطمی، نماینده بابل و عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی اعلام کرد که لایحه حمایت از زنان هفته آینده در این کمیسیون رأی‌گیری خواهد شد. او گفت: «نام این لایحه ابتدا حمایت از زنان در برابر خشونت بود اما بنا بر مصالحی واژه خشونت حذف و به لایحه ارتقای حقوق زنان تغییر یافت.» فاطمی گفت که تغییر نام لایحه به معنای نادیده گرفتن خشونت نیست، اما باید واژگانی مانند «خشونت»، «کرامت زن» و «حقوق زن» در کمیسیون بررسی می‌شد. او همچنین افزود این لایحه حساسیت‌هایی مشابه لایحه عفاف و حجاب دارد. این لایحه پس از تصویب در کمیسیون اجتماعی، به صحن مجلس ارسال می‌شود.

۱۲ کارگر مهاجر افغانستانی در حادثه واژگونی خودرو در کرمان کشته و زخمی شدند

در اثر واژگونی یک دستگاه سواری حامل کارگران مهاجر افغانستانی در کرمان، ۸ نفر کشته و ۴ نفر زخمی شدند. خبرگزاری کار ایران (ایلنا) گفته است این حادثه «در روزهای گذشته» در محور باغین به بردسیر رخ داده و خودرو سواری در حال انتقال ۱۲ کارگر مهاجر افغانستانی با رده سنی ۳۰ تا ۳۵ سال به داخل ایران بوده است. این خبرگزاری قربانیان این حادثه را «کارگران غیرمجاز» نامیده است. رسانه‌ها و مسئولان جمهوری اسلامی به‌طور معمول افغانستانی‌هایی را که از دست طالبان به ایران پناه می‌برند «اتباع غیرمجاز» می‌نامند. در یک سال اخیر فشار بر این گروه از پناهجویان در ایران به‌شدت افزایش یافته است.

حزب لیبرال در انتخابات پارلمانی کانادا پیروز شد

مارک کارنی، نخست‌وزیر کانادا و رهبر حزب لیبرال در انتخابات پارلمانی پیروز شد. بر اساس نتایج رسمی پس از شمارش حدود ۹۵درصد آرا، حزب لیبرال با ۴۳,۲ درصد آرا پیشتاز است، در حالی که محافظه‌کاران ۴۱,۷ درصد آرا را به‌دست آورده‌اند. به این ترتیب، لیبرال‌ها احتمالاً ۱۶۶ کرسی در پارلمان کسب خواهند کرد که اندکی کمتر از اکثریت مطلق (۱۷۲ کرسی) است. کارنی که پیشتر رهبری یک دولت اقلیت را برعهده داشت، در ماه مارس جایگزین جاستین ترودو نخست‌وزیر مستعفی شد. پیر پویلیور، رقیب او نیز شکست را پذیرفت. کارنی با توجه به تنش‌های تعرفه‌ای کانادا با ایالات متحده آمریکا، پس از پیروزی در اتاوا اعلام کرد که کشورش در این جنگ تجاری پیروز خواهد شد اما دوران چالش‌برانگیزی در پیش است. این چهارمین پیروزی متوالی حزب لیبرال در انتخابات پارلمانی کانادا است. این حزب در نظرسنجی‌ها مدت‌ها از محافظه‌کاران عقب بود.