تاخير امام جمعه بافق در برپايی نماز جمعه با هدف «اعلام همبستگی با کارگران»
جواد سليمانی، امام جمعه شهرستان بافق روز هفتم شهريور، نماز جمعه را با نيم ساعت تاخير برگزار کرد. وی علت اين تاخير را «اعلام همبستگی با مردم و کارگران» اعلام کرد.
حجتالاسلام جواد سليمانی، امام جمعه شهرستان بافق روز هفتم شهريور، نماز جمعه را با نيم ساعت تاخير برگزار کرد. او علت اين تاخير را «اعلام همبستگی با مردم و کارگران» اعلام کرد.
به گزارش بافق امروز، سليمانی پس از تاخير نيم ساعته در نماز جمعه بافق گفت: «بنده بنا نبود امروز به ايراد خطبههای نماز جمعه بپردازم. منتها در تماسی که از تهران با من برقرار شد، مسئولان وعده دادند که مسائل مربوط به آزادی کارگران زندانی را پيگيری کنند و سرانجام مجاب شدم که بيايم.»
وی اعتراض ۴۰ روزه چند ماه پيش کارگران معدن سنگ آهن بافق را که به گفته او «به اغتشاش تبديل نشد،» «از نشانههای واقعی بودن خواسته مردم» دانست و افزود: «ما خواستاريم که زندانيان آزاد شوند و در مرحله بعد گروهی از متخصصان بيايند تا مشکلات و خواستههای مردم بافق را شنيده و بررسی کنند.»
امام جمعه بافق گفت: «امنيت شغلی بايد در بافق تضمين و وعدههای مسئولان عملی شود.»
پنج هزار کارگر معدن سنگ آهن بافق ۱۲روز است که در اعتراض به واگذاری سهام اين معدن به صندوق بازنشستگان فولاد دست از کار کشيدهاند. به دنبال شکلگيری اين اعتصاب، تاکنون ماموران پليس ۹ تن از کارگران را بازداشت کردهاند.
معترضان میگويند که ۱۵ درصد از مجموع ۷۱/۵ درصد سهامی که قرار بود بابت رد ديون به صندوق بازنشستگی فولاد اختصاص يابد، برای جبران محروميتها و عقبافتادگی شهر بافق اختصاص پيدا کند.
به گفته معترضان، مرتضی بانک، معاون کل سرپرست نهاد رياست جمهوری ايران و رئيس هیأت مديره صندوق بازنشستگان کارکنان فولاد «۷۱/۵ درصد از سهام شرکت معدن سنگ آهن مرکزی بافق را تصاحب کرده است.»
ارديبهشت، خرداد و تيرماه امسال نيز کارگران معدن سنگ آهن مرکزی بافق به مدت ۳۹ روز دست به اعتصاب زدند. اعتراض کارگران معدن سنگ آهن مرکزی بافق در اعتراض به خصوصیسازی اين معدن از تاريخ ۲۷ ارديبهشت آغاز شده بود.
اين اعتصاب پس از آن پايان يافت که استاندار يزد چهارشنبه چهارم تير ۹۳ در جمع کارگران متحصن حاضر شد و مصوبه هیأت دولت مبنی بر لغو واگذاری ۲۸/۵ درصد از سهام معدن سنگ آهن مرکزی بافق به بخش خصوصی را در اختيار آنها قرار داد.
نظرها
نظری وجود ندارد.