ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

بهروز احسانی و مهدی حسنی، دو زندانی محکوم به اعدام را به زندان قزلحصار منتقل کردند

با انتقال مهدی حسنی و بهروز احسانی اسلاملو به بند «امن» زندان قزلحصار نگرانی‌ها بابت اجرای حکم اعدام هر دو آنها افزایش یافته است. بر اساس اطلاعات رسیده به زمانه این دو زندانی که به اتهام بغی، محاربه، افساد فی‌الارض از طریق عضویت در سازمان مجاهدین خلق به اعدام محکوم شده‌اند، صبح ۷ بهمن به بهانه رسیدگی پزشکی از زندان اوین خارج و به بند امن واحد سه زندان قزلحصار منتقل شدند. این بند در زندان قزلحصار به عنوان محل حبس محکومان به اعدام پیش از اجرای حکم شهره است. مریم حسنی، دختر مهدی حسنی در شبکه اجتماعی ایکس با تایید خبر انتقال این دو زندانی به زندان قزلحصار، نوشت وکیل پدرش به تازگی برای اعاده دادرسی در دیوان عالی قضایی «نوبت تعیین کرده بود». حسنی و احسانی از سال ۱۴۰۱ در زندان حبس شده‌اند. شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به ریاست ایمان افشاری این دو را به اعدام محکوم و دیوان عالی قضایی حکم اعدام‌شان را تایید کرد.

بلاتکلیفی ۱۶ ماهه نسیمه اسلام زهی، متهم سنی‌مذهب و نوزاد هشت‌ماهه‌اش در زندان اوین 

نسیمه اسلام‌زهی، متهم «امنیتی» سنی مذهب که نزدیک به ۱۶ ماه پیش بازداشت شده، همچنان در زندان اوین در بلاتکلیفی به‌سر می‌برد. بر اساس گزارش ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران(هرانا)، دستگاه قضایی جمهوری اسلامی او و شوهرش، ارسلان شیخی را به عضویت در داعش متهم کرده و با وجود گذشت بیش از یک ‌سال و چند ماه از دستگیری، از رسیدگی قضایی به پرونده او خودداری می‌کند. هرانا تایید کرده نسیمه اسلام‌زهی به همراه دختر هشت‌ ماهه‌اش که در زندان متولد شده، در قرنطینه زندان اوین، در اتاقی کوچک با حدود ۱۲ متر مساحت و سه تخت خواب، در کنار شش زن از کشورهای اردن، افغانستان، تاجیکستان و هندوستان در بازداشت و بلاتکلیفی به‌سر می‌برد. دختر دیگر او به نام عایشه که هنگام دستگیری والدینش یک‌ساله بوده به بهزیستی منتقل شده بود اما خانواده نسیمه موفق به گرفتن حضانت این کودک شده‌اند که البته هنوز به آن‌ها تحویل داده نشده است. نیروهای امنیتی نسیمه اسلام‌زهی و همسر و فرزندش را شهریور سال ۱۴۰۲ در ملارد بازداشت و جهت بازجویی به زاهدان منتقل کردند. در گزارش‌های امنیتی عنوان شده که آن‌ها در زمان بازداشت سلاح همراه داشتند. دادسرای سیستان و بلوچستان این دو نفر را به عضویت در داعش متهم و به تهران منتقل کرد. گفته می‌شود ارسلان شیخی مدتی در زندان تهران بزرگ نگهداری شده اما در حال حاضر از محل دقیق او اطلاعی در دست نیست.

تنها در خراسان رضوی دست‌کم ۳ هزار و ۷۱۴ مورد کودک‌آزاری به اورژانس اجتماعی گزارش شده است

مهدی برجی، مدیرکل بهزیستی استان خراسان رضوی اعلام کرد از ابتدای سال ۱۴۰۳، ۳ هزار و ۷۱۴ مورد کودک آزاری به اورژانس اجتماعی این استان گزارش شده است. خبرگزاری حکومتی تسنیم به نقل از او نوشت: «از ابتدای سال جاری، ۱۵ هزار و ۴۲۰ تماس با اورژانس اجتماعی برقرار شده است. بیشترین تماس‌ها در حوزه‌ کودک‌آزاری با فراوانی ۳ هزار و ۷۱۴ تماس بوده که بر حسب شدت و نوع آسیب، مداخلات متفاوتی اعم از پذیرش در مراکز کودکان بدسرپرست یا ارائه خدمات سرپایی از طریق مراکز مداخله در بحران، صورت گرفته است». نهادهای مسئول در حکومت ایران آمارهای جامعی از کودک‌آزاری و موارد دیگر خشونت، از جمله خشونت‌های جنسیتی منتشر نمی‌کنند. این آمارها تنها به صورت مبهم و پراکنده اعلام می‌شوند. روز شنبه نادره افشارها، رئیس بهزیستی شهرستان پاکدشت در استان تهران هم اعلام کرد: «خشونت‌های خانگی، بحران‌های روانشناختی و مسائل مرتبط با خودکشی و اختلافات حاد خانوادگی» بیشترین موضوع تماس با خط تلفن ۱۲۳ اورژانس اجتماعی در این شهرستان بوده است.