ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

۱۱ نفر در مصر به اتهام درگيری در يک مسابقه فوتبال به مرگ محکوم شدند

مرگبارترین درگیری بر سر فوتبال در تاریخ مصر سه سال پیش در پورت سعید رخ داد و محکومان به مرگ در جریان همین رویداد دستگیر شدند. آن‌ها می‌توانند تقاضای تجدیدنظر کنند.

دادگاهی در قاهره ۱۱ نفر از طرفداران فوتبال در مصر را روز یکشنبه  ۱۹ آوريل / ۳۰ فروردين به مرگ محکوم کرد.

از مسابقه فوتبال بین تیم‌های المصری و الاهلی در فوریه سال ۲۰۱۲ به‌عنوان مرگبارترین حادثه فوتبال در تاریخ مصر یاد می‌شود.

به‌گزارش خبرگزاری فرانسه، این افراد در پیوند با حادثه خونین مسابقه فوتبال که در فوریه سال ۲۰۱۲ در بندر پورت سعید رخ داد به مرگ محکوم شده‌اند.

از این رویداد به‌عنوان مرگبارترین درگیری بر سر فوتبال در تاریخ مصر یاد می‌شود که طی آن ۷۴ نفر کشته شدند. بیشتر قربانیان هوادار تیم الاهلی بودند که در روز حادثه در برابر المصری، تیم محلی پورت سعید در چارچوب مسابقات لیگ برتر مصر بازی می‌کرد.

در ماه ژانویه ۲۰۱۳ دادگاه ۲۱ نفر از متهمان این حادثه را به مرگ محکوم کرد و در ماه مارس دادگاه کيفری قاهره حکم اين افراد را که بیشتر آن‌ها از هواداران تيم المصری بودند، تأييد کرد. این تأیید موجب شد تا پورت سعید ناآرام شود و طرفداران خشمگين تیم المصری با پلیس درگیر شوند. اما در قاهره، هواداران تيم الاهلی از این حکم استقبال کردند.

در فوریه سال ۲۰۱۴ دادگاه تجديدنظر دستور تجدید محاکمه ۷۳ متهم این رویداد را صادر کرد. دادگاه تجدیدنظر حکم اعدام ۲۱ تن از آن‌ها را نیز لغو کرد.

قاضی دادگاه قاهره که روز یکشنبه حکم اعدام ۱۱ نفر را اعلام کرد، دادگاه دیگر متهمان را به ۳۰ ماه مه / ۹ خردادماه موکول کرد. او همچنین نظر غیر الزام‌آور مفتی مصر درباره حکم اعدام ۱۱ نفر را نیز خواستار شد.

۱۱ فرد محکوم به اعدام از جمله ۶۱ متهمی بودند که در دادگاه جدید محاکمه شدند. این ۱۱ نفر می‌توانند درخواست تجدیدنظر کنند. بقیه ۷۳ متهم شامل ۹ مأمور پلیس و سه عضو مدیریت باشگاه المصری هستند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.