ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

«افزایش سطح آب دریاها بیش‌تر از پیش‌بینی‌ها خواهد بود»

تأثیر آب‌های سطحی، ذوب شدن یخ‌ها، میزان بارش، تغییرات طبیعی اقلیمی و ترک برداشتن صفحات یخی نشان می‌دهد سطح آب های جهان می‌تواند تا سال ۲۱۰۰ تا دو متر بیشتر شود.

تحقیقات تازه دانشمندان نشان می‌دهد سطح آب دریاها در دهه‌های آتی و  در پی ذوب شدن یخ‌ها و تغییرات اقلیمی فزاینده در قطب جنوب می‌تواند به مراتب بیش‌تر از پیش‌بینی‌های موجود بالا برود.

سطح آب اقیانوس‌های جهان تا سال ۲۱۰۰ می‌تواند تا دو متر بالاتر برود.

به گزارش گاردین، سطح آب دریاها به طور غیرمنتظره و بسیار سریع‌تر از حد انتظار در حال بالا آمدن است. افزایش آب‌های جهان در حدی است که انتظار می‌رود تا سال ۲۱۰۰ به طور میانگین یک متر سطح این آب‌ها افزایش یابد.

دلیل عمده این افزایش سطح آب‌ها نیز ذوب شدن یخ‌های قطب جنوب در پی افزایش گازهای گلخانه‌ای عنوان شده است.

نتیجه تحقیق اخیر که در مجله «نیچر» منتشر شده است بر این مبتنی است که تنها کاهش سریع گازهای گلخانه‌ای مانند دی‌اکسید کربن این خطر را محدود نمی‌کند بلکه ریزش سریع و یک باره دیواره‌های یخی هم می‌تواند به این روند کمک کند.

مجمع کارشناسی تغییرات اقلیمی و هواشناسی سازمان ملل متحد در سال ۲۰۱۳ پیش بینی کرده بود بدون محدود نمودن نشر گازهای گلخانه‌ای، سطح آب اقیانوس‌های جهان تا سال ۲۱۰۰ تا ۱۸ سانتی‌متر بالا خواهد آمد.

این پژوهش در دانشگاه ماساچوست و بر اساس شبیه‌سازی کامپیوتری وضعیت ناشی از ترک برداشتن دیواره یخچال‌های طبیعی، سقوط یکباره کوه‌های یخ، تغییرات اقلیمی و افزایش دمای زمین استوار شده است.

آن طور که پژوهشگران این تحقیق می‌گویند:«افزایش آب دریاها تغییرات آب و هوایی را تشدید کرده و ترکیب بی‌رحمانه‌ای از طوفان و گردباد به وجود می‌آورند. شهرهای کم ارتفاعی همچون نیویورک، بمبئی و بسیاری از شهرهای چین از جمله گوانگجو توسط همین ترکیب بی‌رحمانه تخریب خواهند شد.»

آن‌ها حتی میزان آسیب‌های جهانی در پی سیلاب‌های برآمده از افزایش سطح دریاها را نیز تخمین زدند: رقمی بیش از یک هزار میلیارد دلار تنها تا سال ۲۰۵۰.

علاوه بر این احتمال می‌رود در پی افزایش فعلی سطح آب اقیانوس‌ها، تا پایان قرن حاضر کشوری جزیره‌ای نظیر مالدیو به زیر آب رود و بخش‌هایی از کشور‌های اندونزی و تایلند نیز با مشکل جدی مواجه شوند.

از سوی دیگر خرد شدن یخ‌های قطب جنوب و آب شدن تدریجی‌اش -که اکنون شاهد آن هستیم- می‌تواند محور گردش زمین را تا ۵۰۰ متر جابه‌جا کند و منطقه‌ای مثل گرینلند را به کل نابود سازد.

بیشتر بخوانید: 

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • شهروند درجه سه

    ببینید چه جوری توی این همه زمین آب میریزند و نعمت خدا را ..... ! خوب میدادید به سپاه و شهرداری تهران و ستاد اجرای فرمان امام یا یک نهاد دیگر ولی امر مسلمین جهان تا در آنجا ساختمانهای تحاری اداری یا شهرک و ویلا بسازند و بفروشند پولش را هم بدهند به ولی امر مسلمین جهان . این چه کاری بود که کردند ؟! این حوزه های علمیه و مرکز آموزش و پژوهش امام خمینی (مال مصباح یزدی) و بیت مقام معظم رهبری مسلمین جهان و ائمه جمعه و ستاد برگزاری نماز جمعه و برادر بشار اسد و غزه و حزب اله لبنان و بقاع متبرکه عراق و ارادتمندان ولی امر مسلمین جهان در کشورهای دیگر هزینه دارند. پولشان از کجا در بیاید؟ تنها از فروش نفت خام و بنیادها و آستان امام رضا و جاهای دیگر مگر چقدر پول در می آید ؟