ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

پولیتزر ۲۰۱۶ برای چهار خبرنگار آسوشیتدپرس

آن‌ها به خاطر یک گزارش افشاگر درباره برده‌داری در آسیای جنوب شرقی مدال طلای پولیتزر را به دست آوردند. یک شاعر ارمنی و یک نویسنده ویتنامی از دیگر برندگان بودند.

خبرگزاری آسوشیتدپرس به خاطر مجموعه گزارش‌های افشاگر درباره برده‌داری در صنعت ماهیگیری در آسیای جنوب شرقی جایزه پولیتزر در سال ۲۰۱۶ را به دست آورد.

چهار خبرنگار زن آسوشیتدپرس برنده مدال طلای پولیتزر به خاطر گزارش‌های افشاگر

چهار خبرنگار آسوشیتدپرس به مدت ۱۸ ماه صنعت ماهیگیری در آسیای جنوب شرقی را زیر نظر گرفته بودند. آن‌ها گزارش‌هایی تهیه کردند درباره مردان میانماری که در یکی از جزایر اندونزی به اسارت گرفته شده بودند. این مردان را به کار رایگان وادار می‌کردند. انتشار این مجموعه گزارش‌ها باعث شد که دو هزار کارگری که آن‌ها را به بردگی واداشته بودند، آزاد شوند.

در سال ۲۰۱۶، صدمین دوره جوایز پولیتزر برگزار شد.

جایزه پولیتزر برای ادبیات نمایشی به نمایشنامه «همیلتون» نوشته لین مانوئل میراندا تعلق گرفت. میراندا در این نمایشنامه زندگی آلکساندر همیلتون، سرمایه‌دار آمریکایی را به شیوه موزیکال روی صحنه می‌آورد نشان می‌دهد که چگونه یک مهاجر کارائیبی در جامعه آمریکا گلیمش را از آب بیرون می‌کشد و از پایین‌ترین لایه‌های اجتماع به بالاترین لایه اجتماع راه پیدا می‌کند. «همیلتن» سال گذشته در برادوی روی صحنه آمد و مورد اقبال تماشاگران نیویورکی قرار گرفت.

ویت تان نگوین، نویسنده ویتنامی‌تبار هم به خاطر رمان «همدلی» جایزه پولیتز را به دست آورد. این رمان درباره یک ژنرال ارتش ویتنام است که در بحبوحه جنگ یتنام و در حالی‌که سایگون در آتش می‌سوزد، در لس‌آنجلس در کنار گروهی از هموطنانش زندگی آرام و مرفه‌ای را در پیش گرفته، اما در خفا با نهادهای اطلاعاتی در ارتباط است و بعد از مدتی هم ناگزیر می‌شود به ویتنام برگردد و سهم خود در جنگ را ادا کند.

جایزه شعر پولیتزر نیز به پیتر بالاکیان شاعر و نویسنده ارمنی آمریکایی رسید. او برای کتاب شعر «Ozone Journal» این جایزه را از آن خود کرد.

بالاکیان در سال ۱۹۵۱ در نیوجرسی به دنیا آمده و در حال حاضر استاد دانشگاهی در نیویورک است. پس از درگذشت مادربزرگش که یکی از بازماندگان نسل‌کشی ارمنی‌ها در فاصله بین سال‌های ۱۹۱۵ تا ۱۹۱۷ در امپراطوری عثمانی بود، نسل‌کشی ارمنی‌ها را مضمون اشعار و مقالاتی تحقیقی در این‌باره قرار داد.

جایزه پولیتزر توسط یک روزنامه‌نگار آمریکایی به نام جوزف پولیتزر در سال ۱۹۱۷ بنیان گذاشته شد و هر سال جوایزش را در ۲۰ رشته در دانشگاه کلمبیای نیویورک به برندگان اهدا می‌کند.

هیأت داوران پولیتزر همگی از روزنامه‌نگاران و ناشران آمریکایی هستند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • مهدی

    تشکر از مطالب مفید سایت شما