ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

وزیر اقتصاد آلمان: شرکت‌های آلمانی در ایران به حقوق بشر توجه کنند

زیگمار گابریل، وزیر اقتصاد و معاون صدراعظم آلمان به‌زودی با یک هیأت ۱۵۰ نفری اقتصادی به ایران سفر خواهد کرد. او در مصاحبه‌ای وضعیت حقوق بشر و تهدید موجودیت اسرائیل در جمهوری اسلامی را مورد انتقاد قرار داد.

زیگمار گابریل، وزیر اقتصاد و معاون صدراعظم آلمان در آستانه سفر خود به ایران وضعیت حقوق بشر و تهدید موجودیت اسرائیل در جمهوری اسلامی را مورد انتقاد قرار داد.

زیگمار گابریل، وزیر اقتصاد و معاون صدراعظم آلمان

زیگمار گابریل روز شنبه ۳۰ آوریل / ۱۱ اردیبهشت در گفت‌وگو با شبکه تحریریه روزنامه‌های آلمان (RND) از سفر خود به ایران صحبت کرد و وضعیت حقوق بشر در جمهوری اسلامی را «پُر مسأله» عنوان کرد اما گفت نباید این موضوع را غیرقابل تغییر دانست.

گابریل روز دوشنبه دوم ماه مه / ۱۲ اردیبهشت، در رأس یک هیأت ۱۵۰ نفری اقتصادی متشکل از نمایندگان شرکتهای آلمانی به تهران سفر خواهد کرد.

وزیر اقتصاد آلمان با اشاره به علاقه بسیار شرکت‌های آلمانی برای ایجاد رابطه اقتصادی تنگاتنگ با ایران، افزود: «اما شرکت‌های آلمانی نیز موظفند در سرمایه‌گذاری‌های خود به حقوق بشر [در ایران] نیز توجه کنند.»

گابریل گفت: «ما باید اساس را بر این قرار دهیم که جمعیت جوان ایران رابطه‌‌ای بدون تعصب و باز با غرب ایجاد کند.»

به‌گفته او «کسی که چشم‌انداز شغلی داشته باشد نه به لحاظ دینی و نه سیاسی، به تندروی گرایش پیدا نمی‌کند».

زیگمار گابریل در این مصاحبه همچنین گفت آلمان و اروپا علاقه دارند که ایران در آینده در ثبات و امنیت خاورمیانه نقش مثبت ایفا کند.

او گفت: «عادی‌سازی کامل رابطه با آلمان زمانی میسر است که ایران حق موجودیت اسرائیل را بپذیرد؛ همان‌طور که حق موجودیت دولت فلسطینی را باید به‌رسمیت شناخت.»

از زمان دستیابی به توافق هسته‌ای با ایران و لغو تحریم‌ها علیه این کشور، آلمان تلاش دارد تا روابط اقتصادی گسترده‌ای با ایران ایجاد کند. زیگمار گابریل نخستین وزیر یک کشور غربی بود که درست پس از لغو تحریم‌ها در ماه ژوئیه ۲۰۱۵ به ایران سفر کرد.

روز سه‌شنبه آینده او در نخستین نشست مشترک کمیسیون اقتصادی آلمان و ایران پس از ۱۵ سال شرکت خواهد کرد. آخرین نشست اقتصادی دو کشور در سال ۲۰۰۱ در برلین برگزار شد.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • ایرانی

    اگر بعد برجام آمریکا رابطه مثبتی با ایران داشت و رفتار خصمانه اش بیشتر نمی شد شاید می توانستید از تندروهای ایرانی همچین توقعی داشته باشید اما بعد برجام بشمارید که آمریکا چندتا کار علیه ایران انجام داده حتی کشورهای متحد عربی را تحریک می کند طوری که حمایتشون را از تروریست ها برای ایجاد نا امنی زیاد کرده اند من نمی دانم این وزیر اقتصاد چرا فقط یک طرف ماجرا می بیند و به فکر حقوق بشر ایرانیانی است که دارویشان را تحریم می کنند و پولشان را می گیرند و یا به فکر اسرائیلی هستند که در نقض حقوق بشر لیست بلندی دارد

  • حقیقتگو

    چقدر عوام فریبانه که ایران هم بشر دارد و شرکت های آلمانی به حقوق بشر در ایران توجه کنند! ببخشید شرکت آلمانی یک یخچال آلمانی می خواستم؟ حقوق بشر ایرانی رو رعایت کردی؟ بله مدرک بیار که چند میلیون امضا کرده باشند؟ شرکت های المانی برای معامله کردن از روی جنازه ایرانی ها رد میشن واسم مخالفان حکومتی رو هم به رژیم آخوندی تحویل میدن. نمونه کسانی که با اتومبیل های لوکس چند میلیارد تومانی شرکت های آلمانی و اتریشی به موهبت اقتصاد مقاومتی و رعایت حقوق بشر در شمال شهر تهران و اتوبان ها ويراژ میدن و بر مردم فقر زده ابراز وجود آلمانی و اتریشی می کنند بسیار زیادند.