ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

خامنه‌ای از نیروی انتظامی خواست درباره «امنیت اخلاقی» به مخالفت‌ها توجه نکند

خامنه‌ای گفت که باید دایره حضور نیروی انتظامی در سراسر ایران از جمله مناطق سکونتی، محیط‌های زیستی مردم، مناطق حاشیه‌ای شهرها، مناطق دور دست و شهرهای کوچک گسترش یابد.

علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی ایران به نیروی انتظامی گفت که در موضوعات مربوط به «امنیت اخلاقی» بعد از برنامه‌ریزی دقیق، مستحکم و عقلانی «دیگر نباید به مخالفت برخی افراد یا فضاسازی‌های رسانه‌ای توجه شود».

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران، ایسنا، رهبر جمهوری اسلامی ایران، یکشنبه ۱۹ اردیبهشت در جمع فرماندهان نیروی انتظامی بر اهمیت حفظ امنیت و «امنیت اخلاقی» تأکید کرد و گفت این موضوعی «درجه یک» است.

به گفته رئیس پلیس تهران در طرح گشت نامحسوس امنیت اخلاقی هفت هزار نیروی مخفی گشت ارشاد با «بدحجابی، آلودگی صوتی، ایجاد مزاحمت برای نوامیس و کشف حجاب در خودروها» برخورد می‌کنند.

خامنه‌ای «وجود نظارت دقیق، همه‌جانبه و دائمی» را لازمه سلامت نیروی انتظامی دانست و گفت که باید دایره حضور نیروی انتظامی در سراسر ایران از جمله مناطق سکونتی، محیط‌های زیستی مردم، مناطق حاشیه‌ای شهرها، مناطق دور دست و شهرهای کوچک گسترش یابد.

او «هنجارشکنی» را تهدیدی برای امنیت اخلاقی جامعه دانست و گفت که نیروی انتظامی باید با برنامه‌ریزی دقیق با اعتیاد، شرارت‌ها و هنجارشکنی‌ها مقابله کند و برخورد با «ناهنجاری‌ها و فساد سازمان‌یافته» را در اولویت برنامه‌های خود قرار دهد.

رهبر ایران هم‌چنین  گفت که مسئولان و مردم از وحدت «مراقبت» کنند و اضافه کرد: «ایجاد دو جریانی، دو فرقه‌ای و دو قطبی از ضربه‌های مهلکی است که دشمن به‌دنبال آن است».

طرح گشت نامحسوس امنیت اخلاقی مدتی است مخالفت‌هایی را در پی داشته است.حسن روحانی در واکنش به این طرح «حفظ کرامت انسانی» را مقدم بر دین دانست و گفت که پوشش و رفتارهای اجتماعی مردم یک موضوع فرهنگی است و باید کار فرهنگی صورت گیرد و «از طرق دیگر» حل نشود.

شهیندخت مولاوردی، معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده، طرح «پلیس نامحسوس امنیت اخلاقی» را باعث نگرانی خانواده‌ها دانست.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • بهنام

    همه این طرح های آبکی که هیچ مشروعیت و مدنیتی نداد ، صرفآ جنبه سیاسی داشته و در جهت سرکوب هر چه بیشتر ملت ایران و محدود کردن هر چه بیشتر آزادیهای اساسی و انسانی کاربرد دارد . اگر میخواهند نظر مردم را بپرسند چرا یک همه پرسی برای این منظور بر پا نمی کنند ؟

  • حمید

    "گفت این موضوعی «درجه یک» است." همگی موضوعات در دیدگاه این «گفته گر"  درجه دارد غیر از موضوع روز حسابرسی به اعمال خود چه در این سرای فانی در دادگاه خلق و چه در آن سرای باقی و در  پیشگاه خالق خلق!  «کش ندادن» هم موضوعی «مافوق درجه یک»!! 

  • Farid

    اینها با اسید پاشی و دستگیری و تجاوز و منکرات و چماق واخراج میخواستند چادر و مقنعه را اجباری کنند ولی نتوانستند…. الان قرن ۲۱ و ارتباطات جمعی است و نمیتوان با دروغ و فریب و چماق و تکذیب مملکت را مثل دوران حجر اداره کرد و مردم را برده وار بزنجیر کشید و اموال انها را غارت کرد و اقازاده ها را با چمدان ارز و طلا به ولایت کفر فرستاد و یا با پورشه در خیابانهای تهران پز بدهند و حادثه آفرینند.....