منتخب مجلس خبرگان از لیست امید: اشتباهات فائزه هاشمی به پدرش لطمه میزند
در پی انتشار عکسی از دیدار فائزه هاشمی با فریبا کمالآبادی، یکی از رهبران جامعه بهایی ایران، تعدادی از روحانیان منتخب مجلس پنجم خبرگان رهبری واکنش نشان دادند.
هاشم بطحایی گلپایگانی، نماینده منتخب مجلس خبرگان رهبری از لیست امید، دیدار فائزه هاشمی، فرزند اکبر هاشمی رفسنجانی را با یکی از بهاییان ایران «اشتباه» خواند و گفت که هاشمی رفسنجانی باید به او «تذکر دهد».
بطحایی جمعه ۲۴ اردیبهشت در گفت و گو با خبرگزاری تسنیم درباره این دیدار گفت که بعید است این دیدار به عنوان دوستی صورت گرفته باشد «چون اعضای خانواده عاشمی مذهبی و روحانی هستند که تز ضدبهاییت دارند».
این نماینده منتخب مجلس خبرگان این دیدار فائزه هاشمی را «اشتباه» و «تهمتآور» خواند و گفت: «اشتباهاتی که متأسفانه این بانو مرتکب شده و به پدرش نیز لطمه وارد میشود و اشتباه است اشتباه است اشتباه».
در پی انتشار عکسی از دیدار فائزه هاشمی با فریبا کمالآبادی، یکی از رهبران جامعه بهایی ایران، تعدادی از روحانیان منتخب مجلس پنجم خبرگان رهبری واکنش نشان دادند.
در این عکس فائزه هاشمی در کنار تعدادی از زنان بیحجاب جامعه بهایی نشسته است.
محسن مجتهد شبستری، نماینده آذربایجان شرقی در مجلس خبرگان نیز، شنبه ۲۵ اردیبهشت درباره این دیدار گفت: «معاشرت، رفاقت و دوستی با بهائیان خلاف آموزههای اسلامی است، چون دین ما این اجازه را به ما نداده است».
احمد مازنی، منتخب مجلس دهم شورای اسلامی ایران از لیست امید با «اسرائیلی، انگلیسی» خواندن بهائیت درباره دیدار فائزه هاشمی با رهبر جامعه بهایی اظهار بیاطلاعی کرد و گفت: «باید درباره این موضوع تحقیق و مطالعه کنم».
جمهوری اسلامی ایران از آیین بهایی به عنوان «فرقه ضاله» و «گروه سیاسی ساخته انگلیس و اسرائیل» نام میبرند. شهروندان بهایی ایران از حقوق شهروندی محروماند و تعدادی از آنان به اتهام تبلیغ این آیین در زندان به سر میبرند.
نظرها
mansour
مورخان و محققان ایرانی دربارۀ وجود پیوند میان باب و بابیت نخستین با کانون های استعماری، دو نظر متفاوت ابراز کرده اند. عده ای از آن ها، با استناد به دسته ای از قرائن و شواهد تاریخی، که به سادگی نمی توان از کنار آن ها عبور کرد، قدرت های استعماری را در ایجاد و پیدایش اصل جنبش بابیگری دخیل و مؤثر می دانند و عده ای دیگر، بابیت را، در بنیاد، جنبشی خودجوش شمرده و بر این باورند که مداخلۀ قدرت های استکباری در این جنبش، پس از شروع و گسترش آن بوده است. مورخان و محققان یادشده، اما، نوعاً دربارۀ دست داشتن دولت های استعماری در ایجاد بهائیت (یا دست کم: تقویت و پیشبرد آن) تقریباً متفق اند و حتی بسیاری از کسانی که «بابیگری» را جنبشی به اصطلاح خلقی و انقلابی شمرده، دربارۀ «بهائیت» تصریح کرده اند که از اساس، ریشه ای استعماری داشته است.
momen
از دیدن این عکس لذت بردم و به شهامت و آزادگی تمام این خانمها صد آفرین گفتم. اگر تمام زنان ایران از ابتدای روی کار آمدن رژیم منحط آخوندی با چنان اعتقاد و شهامت در برابر عمله ظلم و ارباب عمائم مقاومت میکردند، امروز ما شاهد چنین ظلم و اجحافی در حق زنان کشورمان نبودیم.
mansour
محمدرضا فشاهی محمدرضا فشاهی، البته نسبت به جنبش بابیت نخستین، دیدگاهی مثبت داشته و به رغم انتقاد از شخص باب، به عنوان کسی که «با وجود تسلط [؟!] بر فلسفه و عرفان، از آیین سیاست و مبارزۀ اجتماعی، آگاهی چندانی نداشت و به نوشتن رساله و بزرگداشت طلسمات و بازی با اعداد دل خوش کرده بود»، فصلی از کتاب خویش (از گات ها تا مشروطیت) را با لحنی جانب دارانه به موضوع باب و آشوب هواداران وی در زمان محمدشاه و ناصرالدین شاه قاجار اختصاص داده و از آن ها با عنوان «نهضتی انقلابی» یاد کرده است. دیدگاه فشاهی در مورد فرقۀ بهائیت، اما، از اساس، سخت منفی است و آن را از بابیتِ (نخستین) جدا کرده و به عنوان گروهی ارتجاعی و وابسته به قدرت های بیگانه، آماج انتقاد و حمله ساخته است. به اعتقاد وی: دودستگی میان بابیان (پس از مرگ باب) و تقسیم آن ها به دو گروه «ازلیان» (به ریاست یحیی صبح ازل) و «بهائیان» (به ریاست حسینعلی بهاء) یکی از عوامل مهم شکست جنبش بابیه بود. زیرا به اعتقاد او: «این واقعه،، نیروی بابیان را تحلیل برد» فشاهی در ادامه افزوده است: «سیاست دفاع از محمدعلی شاه و دولت روس تزاری تا هنگام پیروزی مشروطه خواهان و فرار محمدعلی شاه ادامه یافت و پس از آن، این فرقه یکسره در دامن دولت انگلیس درغلطید.»[۸]
حجازی
من بهایی نیستم و از ماهیت این دین هم خبری ندارم ولی امثال آقای منصور گویا در گرفتن پیام های شفاف مشکل دارند. اینکه فرقه بهاییت ساخته کیست ربطی به نقض حقوق انسانی و شهروندی بهاییان ندارد. اگر مورخین ادعا کنند فرقه اسلام را رومیان از طریق جاسوس خود که مکرر به شامات تردد می کرد بر علیه امپراطوری ساسانی علم کردند دلیل نمی شود که امثال من یا آقای منصور را در این عصر به جرم مسلمان بودن از حقوق اولیه انسانی محروم کنند. چرا امروزه بسیاری از ایرانی ها نمی توانند پیام های ساده را درک و تحلیل کنند؟ در ثانی اگر بهاییت اینقدر چیز اخ و تفی است چرا پس از تسنن دومین اقلیت مذهبی ایران را تشکیل می دهد و در شرق و غرب عالم این همه از ملل مختلف به آن می گروند؟ فقط حدود 70 قبیله از سرخپوستان آمریکای شمالی بهایی شده اند. شما تا آخر کار را بخوانید. چرا بهایی ها مثل ما با یک تقیه هلال خود را از این همه فشار نمی رهانند و تا پای مرگ بر سر اعتقادات خود می مانند؟ حتی جاسوس های ام آی سیکس هم چنین نمی کنند. مردم ایران براحتی توسط مشتی ملای لعیم و رذل شستشوی مغزی شده اند و در برخورد با قضایا اول تعصبات خود را محور قرار می دهند تا عقلانیت را.
حمید
این نماینده منتخب مجلس خبرگان این دیدار فائزه هاشمی را «اشتباه» و «تهمتآور» خواند و گفت: «اشتباهاتی که متأسفانه این بانو مرتکب شده و به پدرش نیز لطمه وارد میشود و اشتباه است اشتباه است اشتباه». پدرش چنان لطمه و صدمه در طول عمر کوتاهش به خود و به ملت وارد آورده که دیگر فرقی نمیکند که این بانو ، که ثمره همان پدر و چون پدر بسیار فرصت طلب و مکار و فریبکار است، لطمه بیشتری بخواهد به او وارد آورد و یا نیاورد. و اینکه تصور کنیم که این دیدار بدون اجازه گرفتن از روباه هزار رنگ رفسنجان صورت گرفته اشتباه است اشتباه است اشتباه و «تهمت آمیز»حتی به عقل و فهم و شعور یک نماینده منتصب مجلس خفتگان!
شاهد
اینهم نظر هاشمی رفسنجانی که با نظر یکی از کامنت گذارها در بالا یکسان است "رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود فرقه ضاله بهاییت یک فرقه استعمار ساخته و منحرف است که همیشه باهمین انحراف شناخته شده و ما همیشه ازاین فرقه تبری جسته و می جوییم. " روزنامه جمهوری اسلامی . در واقع تفکر توتالیتر دو شاخه دارد چپ کمونیستی و راست فاشیستی و هر دو می کوشند با بدنام کردن گروهی و بسیج مردم بر ضد انان به هدف خویش دست یابند . خواندن کتاب " اخرین نهضت قرون وسطایی در ایران " اثر محمد رضا فشاهی نشان از اندیشه ندارد . بسیاری از هوادار ن هیتلر و استالین کتاب خوانده بودند . هانا ارنت در کتاب "آیشمن در اورشلیم " مهمترین خصوصیت" شر" را پیش پا افتادگی ان می داند و کسانی را پا در رکاب توتالیتاریسم می نامد که قادر به اندیشیدن پیرامون اندیشه خود نیستند و با الگوهای ایده لوژیک زندگی را در بند می کنند ! اینان بهتر است کتاب " گوش کن آدمک " ویلهلم رایش را بخوانند و چهره خویش را در ان ببینند !
روزبه
کسی میتونه به من بگه حالا فرضا بهایت رو علم کرده یا حمایت. کرده چطوری میخواسته به کشورهای عقب افتاده خاورمیانه ضربه بزنه؟ هر کاری می خواستن بکنند که ملاها انجام دادن دیگه چه احتیاجی به فرقه درست کردن داشتن. تا اونجا که من متوجه شدم ملا ها نمی خوان دستی رو دستشون تو این بازار مکاره زیاد بشه که جنس بنجلشون رو دستشون میمونده.