ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

کشورهای اسلامی: گروه‌های دگرباش به جلسه ایدز در سازمان ملل نیایند

ایالات متحده آمریکا به این اقدام کشورهای اسلامی اعتراض کرده است

۵۱ کشور اسلامی خواسته‌اند که گروه‌های حامی حقوق دگرباشان جنسی از شرکت در جلسه سازمان ملل در مورد بیماری ایدز در ۹۳امین مجمع عمومی این سازمان منع شوند.

یک گروه متشکل از ۵۱ کشور اسلامی با نوشتن نامه‌ای به رئیس نود و سومین مجمع عمومی سازمان ملل - که قرار است به موضوع مبارزه با ویروس اچ‌آی‌وی و بیماری ایدز بپردازد – خواسته‌اند که گروه‌های حامی حقوق همجنس‌گرایان، دوجنسگریان و تراجنسیتی‌ها از شرکت در این جلسه منع شوند.

عکس از آرشیو - برخی از کشورهای عضو «سازمان همکاری اسلامی»

به گزارش روز ۱۸ مه / ۲۹ اردیبهشت «رویترز» نامه‌ای توسط کشور مصر و از جانب ۵۱ کشور عضو «سازمان همکاری اسلامی» به موگنز لیکیتوفت - رئیس نود و سومین مجمع عمومی سازمان ملل – تقدیم شده است. در این نامه نام ۱۱ گروه‌ه حامی حقوق همجنس‌گرایان، دوجنس‌گرایان و تراجنسیتی‌ها ذکرشده و از لیکیتوفت خواسته‌شده که این گروه‌ها از شرکت در جلسه ایدز/اچ‌آی‌وی منع شوند.

نشست مبارزه با ویروس اچ‌آی‌وی و بیماری ایدز قرار است ماه آینده (ژوئن ۲۰۱۶) در حین نود و سومین اجلاس عمومی سازمان ملل متحد برگزار شود.

کشورهای «سازمان همکاری اسلامی» در نامه‌شان دلیلی برای منع گروه‌های حامی دگرباشان جنسی ذکر نکرده‌اند.

ایالات متحده آمریکا، کانادا و اتحادیه اروپا به این درخواست «سازمان همکاری اسلامی» برای منع ۱۱ گروه غیردولتی حامی دگرباشان، اعتراض کرده‌اند.

سامانتا پاور، سفیر ایالات متحده آمریکا در سازمان ملل متحد، در نامه‌ای به رئیس جلسه - موگنز لیکیتوفت-  گفته است که به نظر می‌رسد «سازمان همکاری اسلامی» این گروه‌ها را برای حمایت‌هاشان از اقلیت‌های جنسی و جنسیتی هدف قرار داده‌ است.

پاور در ادامه نوشته است: «با توجه به اینکه احتمال ابتلای افراد تراجنسیتی به ویروس اچ‌آی‌وی ۴۹ برابر دیگر جمعیت جهان است، منع کردن این گروه‌ها از نشستی در همین مورد مانع پیشرفت جامعه جهانی در مبارزه با همه‌گیری اچ‌آی‌وی /ایدز خواهد شد.»

مقامات کشورهای کانادا و اتحادیه اروپا هم نامه‌های مشابهی به لیکیتوفت نوشته‌اند و به اعتراض کشورهای عضو «سازمان همکاری اسلامی» از جمله ایران، عربستان سعودی، اندونزی، سودان و اوگاندا، اعتراض کرده‌اند.

پیشروی در مورد حق‌خواهی در حوزه مسائل مربوط به همجنس‌گرایان، دوجنس‌گرایان، تراجنسیتی‌ها و میان‌جنسی‌ها در سازمان ملل متحد کماکان با اعتراض کشورهای اسلامی، روسیه و چین همراه بوده است. دبیر کل سازمان ملل، بان کی مون، شخصاً همراه جنبش‌های حق‌خواهی برای دگرباشان جنسی شده است و تا جایی که در توان قانونی او و سازمان ملل متحد است، مقابل مخالفت برخی از کشورهای آفریقایی، عربی، کشورهای مسلمان، ایران، روسیه و چین ایستاده است.

سفیر ایالات متحده آمریکا اما این بار ابراز نگرانی کرده است که قدرت و حق رأی «سازمان همکاری اسلامی» با ۵۱ کشور عضو هر بار و در هر گردهمایی مجمع عمومی سازمان ملل، مانع شرکت سازمان‌های غیردولتی‌ای که به دنبال حقوق اقلیت‌ها هستند.

سامانتا پاور می‌نویسد که این جلوگیری از مشارکت سازمان‌های غیردولتی به بهانه‌های جعلی تبدیل به «یک بیماری همه‌گیر شده و دارد به اعتبار سازمان ملل صدمه وارد می‌کند».

در سال ۲۰۱۴، بان کی مون اعلام کرد که سازمان ملل ازدواج با همجنس را برای تمام کارکنان خود به رسمیت می‌شناسد و این کارکنان از تمام مزایای ازدواج و همسری به‌مانند دگرجنس‌گرایان برخوردار خواهند بود. روسیه، با حمایت ۴۳ کشور عضو سازمان ملل ازجمله عربستان سعودی، چین، ایران، هند، مصر، پاکستان و سوریه، سعی کرد مخالف این قانون جدید حمایت از ازدواج همجنس برای کارکنان سازمان ملل بیاستند اما موفق نشند.

در ماه فوریه ۲۰۱۵ هم کشورهای آفریقایی به همراه یک گروه ۵۴ نفره از کشورهای عضو از جمله کشورهای عضو «سازمان همکاری اسلامی» و ۲۵ کشور هم‌پیمان با روسیه و چین می‌شد به انتشار تمبرهای که حقوق برابر برای دگرباشان جنسی را تبلیغ می‌کرد معترض شدند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • messiah

    درود بر کشورهای مدافع حقوق دگرباشان که اگر اینها نبودند هرگز همجنسگرایان به حقوق اولیه انسانی خود دست نمی یازدیدند