تجمع اعتراضی کارگران پارسیلون همزمان با سفر وزیر کشور به خرمآباد
حداقل سه تجمع اعتراضی کارگران در دو روز گذشته برگزار شدهاند. کارگران پارسیلون به موازات ورود وزیر کشور به خرمآباد خواستار رسیدگی به حقوق معوقه خود شدند.
رسانههای ایران از تجمع کارگران «پارسیلون» همزمان با سفر وزیر کشور به خرم آباد خبر دادند. این کارگران بیش از دو سال است که حقوق و دستمزد معوقه خود را دریافت نکردهاند.
خبرگزاری ایلنا ظهر پنجشنبه ۳۰ اردیبهشت از تجمع تعدادی از کارگران شرکت «پارسیلون» خرم آباد همزمان با سفر وزیر کشور به استان لرستان خبر داد.
یکی از کارگران این کارخانه به ایلنا گفت که «کارگران از دیماه سال گذشته حقوق و دستمزدی دریافت نکردهاند». به گفته او علاوه بر حقوق ماهیانه پرداخت نشده، کارگران عیدی و پاداش سال گذشته را نیز دریافت نکردهاند.
در همین زمینه پایگاه «لرستان خبر» گزارش کرد که جمعی از کارگران کارخانه پارسلیون لرستان با ورود وزیر کشور به استان به خاطر عدم پرداخت حقوق و بیمه خود تجمع و اعتراض کردند.
به گزارش این وبسایت تجمعکنندگان با در دست داشتن پلاکاردی با نوشته «ما کارگران کارخانه پارسیلون خرمآباد قربانیان خصوصیسازی، ۲۷ ماه حقوق طلب داریم. کسی به فریادمان نمیرسد» خواستار رسیدگی به وضعیت خود شدند.
وبسایت «هومیان نیوز» گزارش کرد که مسئولان محلی لرستان در جلسهای که با عنوان اقتصاد مقاومتی و با حضور وزیر کشور تشکیل شده بود، در باره بحران این واحد تولیدی و حقوق معوق کارگران آن صحبتی نکردند.
بر اساس گزارش این وبسایت گروهی از کارگران تا زمان خروج وزیر کشور از ساختمان استانداری به تجمع خود ادامه دادند و پس از آن «با همکاری پلیس متفرق شدند».
پارسیلون یکی از بزرگترین واحدهای تولیدی خرمآباد به شمار میرود که در دهه گذشته به بخش خصوصی واگذار شد. به گفته کارگران نزدیک به نیمی از کارگران این شرکت اخراج شده و سایر کارگران هم برای دریافت مطالبات خود با مسئولان به نتیجهای نرسیدهاند.
کارگران این کارخانه چهارشنبه ۲۹ اردیبهشت نیز در مقابل ساختمان استانداری تجمع کرده و خواستار رسیدگی به وضعیت خود شده بودند.
تجمع کارگران در اردکان
خبرگزاری ایلنا، همچنین از تجمع کارگران فولاد ارفع اردکان در استان یزد خبر داد. بر اساس این گزارش جمعی از کارگران این شرکت صبح ۲۹ اردیبهشت در اعتراض به وضعیت شغلی و عدم پرداخت بهموقع دستمزدها تجمع کردند. مدیر این شرکت به ایلنا گفته که معترضان «کارگران پیمانکارهای طرف قرارداد هستند و ربطی به شرکت فولاد ارفع ندارند».
ایلنا به نقل از منابع آگاه گزارش کرد که یکهزار کارگر پالایشگاه ستاره خلیج فارس از بهمن سال گذشته حقوق دریافت نکردهاند. بر اساس اعلام مسئولان دولتی این پالایشگاه باید تا پایان سال ۹۴ به بهرهبرداری میرسید اما فعالیت ساخت و ساز در آن همچنان ادامه دارد.
شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی، سازمان تأمین اجتماعی، صندوق بازنشستگی صنعت نفت و یک شرکت اندونزیایی سهامداران این پالایشگاه به شمار میآیند. قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء یکی از پیمانکاران اصلی این پروژه است.
نظرها
نظری وجود ندارد.