تعطیلی نیمی از واحدهای تولیدی کرمانشاه
کرمانشاه دومین استان ایران به لحاظ نرخ بیکاری است. به گفته مسئولان دولتی روند تعطیلی واحدهای صنعتی در این استان ادامه دارد و نیمی از واحدهای تولیدی تعطیل یا نیمه تعطیلاند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه از وجود ۴۸۶ واحد تولیدی راکد و نیمه راکد در این استان خبر داد.
تعطیلی واحدهای تولیدی تعطیل شده استان کرمانشاه در یک سال گذشته افزایش یافته است. در حالی که زمستان سال گذشته مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی کرمانشاه تعداد واحدهای تولیدی تعطیل شده استان را ۱۲۲ مورد اعلام کرده بود، رئیس سازمان جهاد کشاورزی این استان از تعطیلی بیش از نیمی از واحدهای تولیدی خبر داد.
خسرو شهبازی رئیس سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه شامگاه چهارشنبه پنجم خرداد گفت که ۴۸۶ واحد تولیدی راکد یا نیمه راکد در استان وجود دارد. او «کمبود نقدینگی و بدهی معوق» را عامل اصلی این وضعیت دانست.
این مقام دولتی کمبود نقدینگی در سال گذشته را «بسیار حاد» توصیف کرد و گفت: «ما هیچ کمکی نداشتیم که از واحدهای تولیدی راکد به عمل آوریم.»
نعمت حقیقی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کرمانشاه هم دو روز قبل تعداد واحدهای تولیدی تعطیل در این استان را ۲۴۰ واحد اعلام کرده و گفته بود که ۵۰ واحد راکد تا پایان امسال احیا میشوند. به گفته او ۲۶ درصد واحدهای تولیدی تعطیل شده با مشکل بدهی معوق به سیستم بانکی روبرو هستند.
به گفته حقیقی ۹۶۳ واحد تولیدی کوچک و بزرگ در استان کرمانشاه وجود دارد که بخشی از این واحدها به دلیل بدهی معوق، عدم بازار فروش و فرسودگی ماشین آلات تعطیل شده و یا با ظرفیت کمتر به فعالیت ادامه میدهند.
در همین رابطه معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه تعداد واحدهای تولیدی راکد و نیمه فعال را ۴۲۰ مورد اعلام کرد. به گفته رضا رحیمی ۲۰۰ واحد تولیدی نیمه تعطیل و ۲۲۰ واحد تولیدی به صورت کامل تعطیل شده در کرمانشاه وجود دارد.
بر اساس گزارش مرکز آمار جمهوری اسلامی ایران، کرمانشاه با نرخ بیکاری ۱۶٫۷ درصد دومین استان به لحاظ بیکاری است.
نظرها
نظری وجود ندارد.