مکارم شیرازی: شبکههای اجتماعی لجنزار متعفناند
مکارم شیرازی، در دیدار با «شورای فرهنگی ستاد وزارت کشور» گفت که شبکههای اجتماعی لجنزار متعفناند و حجاب زنان از ارکان قدرت نظام است که «غربیها» می خواهند نابودش کنند.
آیتالله ناصر مکارم شیرازی، در دیدار روز ۶ خرداد/ ۲۵ مه خود با اعضای «شورای فرهنگی ستاد وزارت کشور» گفت که شبکههای اجتماعی لجنزار متعفناند و حجاب زنان از ارکان قدرت نظام است که «غربیها» می خواهند نابودش کنند.
در این دیدار که در مدرسه «امام سجاد» شهر قم برگزار شد کارم شیرازی با هراس از خطر «تهاجم فرهنگی» صحبت کرد. او گفت: «هجوم به مسائل فرهنگی از سوی دشمنان در عصر ما بسیار بیسابقه است.»
او حجاب اجباری زنان در ایران را به موضوع قدرت نظام سیاسی ارتباط داد و گفت: «غربیها میگویند اگر بتوانیم حجاب را از زنان بگیریم ۵۰ درصد نظام [جمهوری اسلامی] را تخریب کردهایم. مسئله حجاب مسئله سادهای نیست و نباید کاری کرد که تصور شود حجاب و عفاف، سیاسی است چراکه این فریضه و واجب الهی است.»
این مرجع تقلید ماهوارهها و شبکههای اجتماعی را ابزار «دشمن» خواند و گفت که شبکههای اجتماعی «تبدیل به لجنزار متعفن شدهاند.»
او به مقامات وزارت کشور هشدار داد که وظیفه دارند با راهکارهای مناسب فرهنگی به یاری مردم و جوانان بروند و نگذارند که «دشمن در هجوم و شبیخون فرهنگی به افکار جوانان» موفق شود.
مکارم شیرازی گفت اگر دشمن موفق شود، «خیلی از چیزها را از دست خواهیم داد.»
او پیشنهاد داد که وزارت کشور برای اصلاح وضعیت فرهنگ جامعه از حوزههای علمیه باید کمک بگیرد. با اشاره به ۴۰۰ مرکز پژوهشی در حوزه فرهنگ در قم، این مدرس حوزه به مقامات دولتی گفت: «این فضا و سفره آماده است چرا از این سفره استفاده نشود؟»
در مورد حجاب هم او پیشنهادانی داشت و از مقامات وزارت کشور خواست که حجاب اجباری را در مراکز دولتی اجباریتر کنند: «در باب مسئله حجاب و عفاف باید از ادارات، وزارت خانهها، بیمارستانها و سایر مراکز دولتی شروع کرد تا سایر نهادهای جامعه نیز از حیث حجاب و عفاف به سطح مطلوبی برسند.»
از دست رفتن اسلام در سطح جامعه از دغدغههای این مرجع تقلید شیعیان است و او بارها در مورد وضع «نا به سامان» فرهنگ، حجاب زنان، اینترنت، شبکههای اجتماعی، وضعیت امربهمعروف و نه از منکر در سطح جامعه هشدار داده است.
نظرها
احمد
جامعه ای که آقای مکارم (یعنی مکار منم!) شیرازی و امثال او برایش تکلیف تعیین کند آخر و عاقبتش به تعفن کشیده شدن و لجنزاری است و به فنا رفتن در کل تار و پودش. تضمین.
iranian
تاسف که چنین ارتباطهای مردم محدود میکنند. این فشار ارتباطی در جامعه ای میخواهد تمدن مدرن علمی و صنعتی پذیرا شود، دچار اخلال در عملکرد و بهر وری اش می شود. از نتایح تمدن مدرن علمی-صنعتی، فاصله افتادن میان سن بلوغ و ازدواج است، چون جوانان بین 12 تا 16 سال و بیشتر مجبورند تحصیل کنند و تا بتوانند وارد بازار کار و استقلال مالی یاند از مرز 25 سال حتی 30 سال هم سن مجردی شان میگذرد. اگر بخواهند جامعه دچار ابتذال و عقده جنسی و جنایت نشود، تسهیل ارتباط های اجتماعی میتواند مفید باشد. پیدا کردن شریک جنسی یا همسر یا کاهش رنج تنهایی... اگر نگاه امنیتی و سرکوب گرانه به ارتبط های نوین شود، این سوپاپ ها از بین برود، فشار ناکامی ها جئانان و مجردها در جاهای دیگر باز می کند. بروز جنایات و اعتیاد به خودارضایی و مواد مخدر و غیره...