ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

«شناسایی ۲۰۰ هزار زن و کودک در معرض سوء تغذیه »

بر اساس آمار رسمی ۲۰۰ هزار کودک زیر شش سال در ایران دچار سوء تغذیه هستند و نرخ سوء تغذیه در سیستان و بلوچستان سه برابر میانگین کشوری است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایران از شناسایی ۲۰۰ هزار زن و کودک در معرض سوء تغذیه خبر داد.

بر اساس آمارهای رسمی ۲۰۰ هزار کودک زیر شش سال در ایران دچار سوء تغذیه هستند.

علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایران پنجشنبه ۱۳ خرداد در همایش "مدیران ارشد سلامت" یکی از سیاست‌های دولت یازدهم را «از بین بردن فقر سلامت» عنوان کرد و مدعی شد که دولت ۲۰۰ هزار زن و کودک «در معرض سوء تغذیه» را شناسایی کرده است.

ربیعی در حالی از شناسایی ۲۰۰ هزار زن و کودک در معرض سوء تغذیه خبر داد که مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پائیز سال گذشته گفته بود که بر اساس پژوهش سال ۹۰، ۲۰۰ هزار کودک زیر شش سال در ایران دچار سوء تغذیه هستند.

بر اساس نتایج این پژوهش که توسط وزارت بهداشت، درمان و علوم پزشکی صورت گرفت، استان‌های ایلام، کهکیلویه و بویراحمد، سیستان و بلوچستان، بوشهر، خوزستان، کرمان و هرمزگان دارای بیشترین آمار کودکان دچار سوء تغذیه هستند.

زهرا عبداللهی رییس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت همزمان با انتشار نتایج این پژوهش گفته بود که نرخ سوء تغذیه در سیستان و بلوچستان سه برابر میانگین کشوری است. به گفته او، «اگر میانگین کشوری چهار درصد است، این رقم در سیستان و بلوچستان۱۲ درصد است».

کوچک شدن سفره خانوار

به رغم انتشار این آمارها، مسئولان دولتی بر این باورند که جمعیت دچار سوء تغذیه کاهش یافته است. اما گزارش نهادهای رسمی بیانگر افزایش جمعیت زیر خط فقر و کوچک‌تر شدن سفره خانوارها است.

بر اساس گزارش بانک مرکزی ایران هزینه سبد کالاهای ضروری خانوارها در یک دهه گذشته بیش از ۸۵ درصد افزایش یافته است. بانک مرکزی سال گذشته اعلام کرد که «متوسط مقدار مصرف سالانه مواد خوراکی خانوارهای شهری» در سال‌های ۹۲ و ۹۳ به پایین‌ترین سطح یک دهه گذشته رسیده است.

بر پایه این گزارش سفره خانوارهای شهری ایران در دو سال نخست دولت یازدهم ۲۲ درصد کوچک‌تر شده است.

افزایش نرخ تورم و کاهش سطح درآمد خانوارها اصلی‌ترین دلیل کوچک شدن سفره خانوارها است. اگرچه مسئولان دولتی مدعی‌اند که نرخ تورم رسمی به کمترین میزان ۲۵ سال گذشته رسیده، اما به گفته فعالان کارگری و کارشناسان اقتصادی کاهش نرخ تورم تاثیری بر سبد هزینه خانوارها نداشته است.

بر اساس آمارهای غیردولتی نزدیک به ۳۰ میلیون نفر از جمعیت ایران زیر خط فقر قرار دارند. حسین راغفر کارشناس و پژوهشگر مسئله فقر پیش از این گفته بود که ۳۳ درصد جمعیت ایران زیر خط فقر قرار دارند.

در همین زمینه

پنج دهک خانوارهای کارگری زیر خط فقر هستند

سی درصد جمعیت ایران زیر خط فقر قرار دارد

افزایش شش برابری فقر در ایران

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.