ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

وزیر ارشاد: اعتراضات به فیلم «۵۰ کیلو آلبالو» درست بود

در پی متوقف شدن اکران فیلم کمدی «۵۰ کیلو آلبالو»، ساخته مانی حقیقی، علی جنتی، وزیر ارشاد اسلامی ایران اعتراضات به این فیلم را درست دانست اما گفت چون دو هفته بیشتر از اکران این فیلم باقی نمانده بود، پایین کشیدن این فیلم درست نبود.

در پی متوقف شدن اکران فیلم کمدی «۵۰ کیلو آلبالو»، ساخته مانی حقیقی، علی جنتی، وزیر ارشاد اسلامی ایران اعتراضات به این فیلم را درست دانست اما گفت چون دو هفته بیشتر از اکران این فیلم باقی نمانده بود، پایین کشیدن آن درست نبود.

علی جنتی گفته بود فیلم «۵۰ کیلو آلبالو» فروپاشی و سقوط خانواده را ترویج می‌کند و با آرایش نامناسبِ بازیگران الگوی نامناسبی را ارائه می‌دهد.

علی جنتی سه‌شنبه ۱۸ خرداد گفت پس از اعتراضات به نمایش فیلم «۵۰ کیلو آلبالو» فیلم را دیده و متوجه شده است که  اعتراضات به این فیلم درست است و در این فیلم الگوسازی غلطی صورت گرفته و آموزش بدی دارد.»

جنتی افزود: «اگر قبل از اکران آن را دیده بودم؛ قطعاً اجازه نمی‌دادم فیلم مجوز بگیرد اما از آنجا که دو هفته از اکران فیلم بیشتر باقی‌نمانده بود؛ دیگر پایین کشیدن آن درست نبود.»

روز گذشته دوشنبه ۱۷ خرداد، حبیب ایل‌بیگی، معاون ارزشیابی و نظارت سازمان سینمایی ایران اعلام کرد که مجوز اکران مجدد برای فیلم «۵۰ کیلو آلبالو» صادر نشده است.

این فیلم از ۲۶ اسفندماه سال گذشته به روی پرده سینماها رفت و در اکران نوروزی پرفروش شد. شورای صنفی نمایش با گرفتن فیلم‌هایی پرفروش اکران نوروزی موافقت کرده بود اما این موافقت شامل حال «۵۰ کیلو آلبالو» نشد.

وزیر ارشاد اسلامی همچنین گفت برای اکران نمایش خانگی و شهرستانهای فیلم «۵۰ کیلو آلبالو» دقت بیشتری باید شود.

علی جنتی پیش از این نیز از نمایش عمومی این فیلم انتقاد کرده و گفته بود این فیلم فروپاشی و سقوط خانواده را ترویج می‌کند و با آرایش نامناسبِ بازیگران الگوی نامناسبی را ارائه می‌دهد.

مانی حقیقی، کارگردان «۵۰ کیلو آلبالو» در نامه سرگشاده‌ای به وزیر ارشاد نوشته بود که فیلمش تا پیش از آغاز فیلمبرداری سه بار از وزارت ارشاد پروانه ساخت گرفته؛  فیلمنامه آن ١۴ اصلاحیه داشته، دوبار توسط شورای پروانه نمایش بازبینی شده و ١٧ اصلاحیه بر آن اعمال شده است.

مانی حقیقی مسایل مربوط به تولید و اکران فیلم خود را نشانه‌ای از وضعیت مدیریت فرهنگی کشور دانسته بود و از وزیر ارشاد خواسته بود کار را به کاردان بسپارد.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • احمد

    این وزیر توپول نظام، چنان یقه را خفت گلویش بسته، ببننده هم احساس خفگی میکند!

  • احمد

    کم کم باورم میشه که این دولت روحانی بنا بر تعریف محمد خاتمی- از نقش دولت در نظام حاکم بر ایران- تدارکچی ترین و مزدورترین دولت در تاریخ این نظام است! بجز مشتی شعار و حرف مفت، عملا هرکاری این دولت میکند در راستای منویات نهادهای غیرانتخاباتی و اقتدارگرای نظام است.