بحث حقوقهای میلیونی کش آمده است
ماجرای فیشهای حقوقی چند ده میلیونی ادامه دارد و نوبت به وزارت بهداشت و صندوق توسعه ملی رسیده تا میزان دریافتی مدیران آن افشا شود.
افشاگری در باره فیش حقوقی میلیونی مدیران دولتی ادامه دارد. کمتر از یک هفته پس از افشای فیش حقوقی مدیران بانکی، خبرگزاریهای فارس و تسنیم دریافتی اعضای هیات عامل صندوق توسعه ملی را منتشر کردند.
خبرگزاری فارس عصر پنجشنبه ۲۷ خرداد بدون اینکه نامی را افشا کند، گزارش داد که «رئیس یکی از صندوقهای راهبردی دولتی از ابتدا تا انتهای سال ۹۴، حدود ۷۰۰ میلیون تومان به عنوان حقوق دریافت کرده است».
این خبرگزاری نزدیک به سپاه پاسداران، این فرد را از اعضای حزب مشارکت ایران اسلامی معرفی و اعلام کرد که در آینده نیز اسناد دریافت حقوقهای چند ده میلیونی از سوی مدیران دیگر دولتی را منتشر خواهد کرد.
بر پایه گزارش فارس، قائم مقام این مدیر دولتی نیز در یک سال گذشته «بیش از ۵۰۰ میلیون تومان حقوق دریافت کرده که معادل پرداخت میانگین حدودا ۴۵ میلیون حقوق خالص بدون پاداش، کارانه و دیگر موارد دریافتی، در ماه است».
همزمان با فارس، خبرگزاری تسنیم در گزارشی صفدر حسینی رئیس هیات عامل صندوق توسعه ملی را به عنوان یکی دیگر از مدیران دولتی که حقوق چند میلیون تومانی دریافت میکنند، معرفی کرد.
محمد سعیدی نورینائینی، مسعود مزینی، محمدرضا شجاعالدینی و محمد قاسم حسینی دیگر اعضای هیات عامل صندوق توسعه ملی هستند که خبرگزاری تسنیم از آنها نام برده است.
بر پایه این گزارش، حقوق دریافتی محمد قاسم حسینی در سال گذشته ماهیانه ۴۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان بوده است. همچنین محمد سعیدی نوری نائینی ۳۸ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان، مسعود مزینی ۳۷ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان و محمدرضا شجاعالدینی ۳۷ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان حقوق ماهیانه دریافت کردهاند.
تسنیم مدعی شده است که اعضای هیات عامل صندوق توسعه ملی علاوه بر دریافتی چند ده میلیون تومانی، وام ۳۰۰ میلیون تومانی با نرخ بهره چهار درصد نیز دریافت کردهاند.
سخنگوی وزارت بهداشت: به رسانهها ربطی ندارد
خبرگزاری فارس روز چهارشنبه نیز فیش حقوقی یکی از کارکنان وزارت بهداشت، درمان و علوم پزشکی را منتشر و گزارش کرد که گروهی از مدیران این وزارتخانه نیز از حقوق چند ده میلیونی برخوردارند.
سخنگوی وزارت بهداشت در واکنش به انتشار فیش حقوقی برخی از کارکنان این وزارتخانه گفت که این فیش پرداختی مربوط به یکی از پزشکان مناطق محروم است. ایرج حریرچی درآمد ۷۰۰ میلیون تومانی افشاء شده را «جزء فنی» توصیف کرد و گفت که « ما میدانیم که از سیستم آذرخش چه کسی و در چه تاریخی از فیش حقوقی پرینت گرفته است».
او رسیدگی به دریافت چند میلیونی مدیران را وظیفه دستگاه نظارتی دانست و گفت که «در هیچ کجای دنیا رسانهها نمیپرسند که مسئولان چقدر دریافتی دارند».
پیش از این نیز فیش حقوقی مدیر عامل شرکت بیمه ایران و بانک صادرات منتشر شده بود. اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری ایران پس از انتشار فیش حقوقی مدیرعامل بانک صادرات به وزرای تعاون، کار و رفاه اجتماعی و امور اقتصادی و دارایی دستور داد که به وضعیت دریافتی مدیران دولتی رسیدگی کنند.
حسن روحانی رئیس جمهوری ایران اما در دیدار مسئولان نظام با رهبر ایران از انتشار فیش حقوقی مدیران دولتی انتقاد کرد و گفت: «اگر در گوشهای چند نفر حقوق بالاتری را برداشت کردند، آن را تبدیل به مسئله ملی نکنیم».
صادق لاریجانی رئیس قوه قضائیه نیز اعلام کرده بود که سازمان بازرسی وضعیت پرداختهای چند میلیون تومانی را بررسی کند. پیشتر رئیس دیوان محاسبات هم از ورود این دستگاه به این مسئله خبر داده و خواستار اصلاح قانون مدیریت خدمات کشوری از سوی مجلس شده بود.
به گفته احمد طباطبایی معاون معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی در دولت احمدینژاد، نتایج یک بررسی در سال ۹۳ نشان میدهد که ۳۰۰ مدیر ارشد ایران حقوق و مزایای بیش از ۱۷ میلیون تومان در ماه دریافت میکنند. او گفته است که احتمال دارد، این رقم در حال حاضر بیش از ۵۰۰ نفر را پوشش دهد.
نظرها
naseem
معنی اعتدال را فهمیدیم !!!
naseem
پیش از ظهر روز سهشنبه 25خرداد ماه، جمعی از اولیا دانشآموزان محله کوشک شیراز بههمراه فرزندان خود در مقابل فرمانداری شیراز دست به تجمع اعتراضی زدند. اولیا دانشآموزان میگفتند مبالغی از 200 تا 500 هزار تومان از ما بهعنوان شهریه و کمک به مدرسه اخاذی کردهاند اما هیچ امکاناتی در اختیار فرزندان ما قرار نمیدهند.
Farid
ولاکن همه باهم چپاول میکنید!!
farvahar homayoun
سال 1383 قبل از پیاده شدن پزشک خانواده در وزارت بهداشت یادم است در یک بازدید شاهد گفتگو یک پزشک با مدیر شبکه ای بودم و پزشک طرحی از رفتن به یک مرکز بهداشتی درمانی واقع در کنار جاده در نزدیکی یک شهر بزرگ امتناء میکرد عنوان می کرد که حقوق 650 هزار تومانی ان موقع کم است که (البته آن موقع حقوق پرسنل کمتر ا 400 تومان بود ) و گفت بمن وقت بدهید تا ظهر جواب بدهم . بعد از رفتن آن پزشک . مدیر شبکه بمن گفت : همین آقایان تا دو ماه پیش . قبل از طرح پزشک خانواده که حقوق منطقه محروم در بالای کوه (ییلاقات) که یکصدو پنجاه هزار تومان بود ، التماس میکردند که ما را بفرستید تا طرح لایحه مان را بگذرانیم و حالا با حقوق 650 هزار تومان کنار جاده ناز می کنند .و مرکز بهداشتی درمانی داخل شهر میخواهند . آقایان و سخنگوی وزارت بهداشت یادشان نرود که می گویند این حقوق مناطق محروم است اگر راست می گویند نام یک مرکز را ببرند که طرح پزشک خانواده اشت 100% پرونده کامل را بعد از 10 سال داشته باشد . هنوز چنین مرکزی وجود ندارد و اگر اسم ببرند .همانند نقطه صفر ریاضی است . و آنقدر کم است که ارزش بررسی ندارد .آقایان پیش لوطی و ملق بازی >! برای توجیه حقوق خودتان و هیئت های علمی که در آمد بخش خصوصی شان در هر ماه میلیادردیست در وزارتخانه هر توجیهی را میکنید. و آنوقت یک باز نشسته با حداقل حقوق یک میلیونی و چه بسا کمتر زندگی می کند و یک کارمند با حداکثر حقوق سه میلیونی . واقعا شرم و تاسف چه طوری این پول را هضم میکنید
یوسف علوی
من و ده ها نفر دیگری که جدیدا برای آموزش و پرورش استخدامی گرفته اند برای یک دوره ی کمتر از یک ماهه ی مثلا آموزشی(دوره شایستگی های معلمی) نفری سه ملیون و 200هزار بعنوان شهریه تعیین کرده اند... ... توجیه آقایون کسری بودجه و خالی بودن خزانه است ... که این خالی بودگی خزانه و کسری بودجه می بایست از جیب های سرشار از پول! امثال من جبران شود :-(
ابراهیم
درود بر هم میهنان گرامی! من کاری به این قضیه ندارم که مطلقا گرفتن حقوق خارج از عرف اشتباهه ، من میخواهم به این نکته اشاره کنم که چرا اختلاس های میلیاردی و شاید تریلیون تومانی ( احتمالا به ما بد بخت و بیچاره ها نگفتند) که در زمان احمدی نژاد اتفاق افتاد اینقدر رسانه ای نشد؟ مسلما این افشای حقوق مدیران بعد از شکست اصول گرایان از اصلاح طلبان در انتخابات مجلس یک رویه ای سیاسی است . می خواهند تا ذهن مردم را دوباره به سمت اصولگرایان جلب کنند، می خواهند بگویند آی مردم شما چرا به این اصلاح طلبان رای دادید؟ البته به نظر من ِ شهروند ناشیانه عمل کردند می توانستند افشای حقوق مدیران را نزدیک به انتخابات رئیس جمهوری انجام بدن.