ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

تداوم رکود اقتصادی در ایران؛ تعطیلی سه کارخانه دیگر

خط تولید کارخانجات لوله‌سازی و ماشین‌سازی گروه ملی فولاد ایران تعطیل شده. وزارت صنعت نیز از کاهش ۱۱.۵ درصدی اشتغال صنعتی و ۱۴.۵ درصدی صدور مجوز صنعتی خبر داد.

در ادامه خبر تعطیلی کارخانه‌ها و کارگاه‌های تولیدی، رسانه‌های رسمی ایران از تعطیلی سه کارخانه دیگر خبر دادند.

به رغم تکذیب تعطیلی گروه صنعتی ملی فولاد از سوی مدیران این مجموعه، خبرگزاری اقتصاد ایران صبح یکشنبه ۳۰ خرداد گزارش کرد که خط تولید کارخانجات لوله‌سازی و ماشین‌سازی گروه ملی فولاد ایران تعطیل شده است.

پیش از این نیز گزارش‌هایی از عدم پرداخت دستمزد کارگران و تعطیلی خط تولید گروه ملی فولاد منتشر شده بود اما رئیس هیئت مدیره گروه صنعتی ملی فولاد ۲۷ خرداد به خبرگزاری دولتی جمهوری اسلامی ایران، ایرنا، گفته بود که با امضاء قراردادهای جدید، کارخانه به وضعیت مناسبی بازگشته است.

گروه ملی فولاد از جمله شرکت‌های دولتی واگذار شده به مه‌آفرید خسروی است که پس از افشای اختلاس او به بانک ملی واگذار شد. اسفند ماه ۱۳۹۳ مدیرعامل وقت بانک ملی از نهایی شدن توافق برای واگذاری این مجموعه به بانک ملی خبر داد.

در خبر دیگری بهنام عزیززاده رئیس انجمن کاشی و سرامیک ایران به خبرگزاری تسنیم گفت که کارخانه ایرانا به عنوان اولین تولید کننده کاشی و سرامیک تعطیل شده است. او همچنین از تعطیلی حداقل ۱۰ واحد تولیدی دیگر در بخش کاشی و سرامیک خبر داد و گفت که کارخانه‌های باقیمانده نیز با نیمی از ظرفیت مشغول تولید هستند.

پیش از این نیز در روزهای گذشته خبر تعطیلی کارخانه پارس الکتریک، قند ورامین و ارج منتشر شده بود.

رکود دنباله دار و کاهش اشتغال صنعتی

دولت حسن روحانی در سه سال گذشته دو برنامه اقتصادی با هدف خروج از رکود اجرایی کرده و آن‌گونه که سخنگوی هیئت دولت و وزیر صنعت، معدن و تجارت گفته‌اند؛ امسال نیز با تزریق ۱۶ هزار میلیارد تومان به دنبال احیای هفت هزار کارخانه‌ها و کارگاه‌های تعطیل و نیمه تعطیل شناسایی شده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت است.

نسخه دولت برای بازگشت دوباره به رونق اقتصادی در دوره پساتحریم تا به امروز پاسخگوی نیازهای بخش صنعت و تولید نبوده است. به رغم افزایش سقف تسهیلات خرید خودرو و کالا که به منظور تحریک تقاضا صورت گرفت، اقتصاد ایران همچنان کم تحرک و بی‌رمق است.

تعطیلی کارگاه‌های تولیدی در سال‌های گذشته که همچنان ادامه دارد به کاهش اشتغال و به ویژه اشتغال صنعتی در ایران انجامیده است. به گونه‌ای که آمارهای رسمی وزارت صنعت، معدن و تجارت بیانگر کاهش ۱۱.۵ درصدی اشتغال صنعتی و ۱۴.۵ درصدی صدور مجوز صنعتی است.

در همین زمینه

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.