ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

فعالیت صنعت سیمان ایران با ۵۰ درصد ظرفیت

رکود صنعت ساخت و ساز در ایران گریبان‌گیر صنایع وابسته نیز شده است. پس از اعلام بحران در صنایع فولادی و کاشی و سرامیک، مسئولان از فعالیت با نصف ظرفیت صنعت سیمان خبر می‌دهند.

صنعت سیمان ایران تنها با نیمی از ظرفیت خود کار می‌کند. فعالان این بخش می‌گویند که تداوم این وضعیت به بیکاری بیشتر کارگران می‌انجامد.

تجمع کارگران کارخانه سیمان دورود در دی ماه سال گذشته

مرتضی لطفی نائب رئیس انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان ایران گفت که صنعت سیمان تنها با ۵۰ درصد ظرفیت خود کار می‌کند.

او ظرفیت تولید سیمان در ایران را ۸۰ میلیون تن اعلام کرد و گفت که نیمی از این ظرفیت به دلیل نبودن تقاضا بدون استفاده باقی مانده است.

به گفته لطفی تنها ۴۷ درصد از سیمان تولید شده امکان جذب در بازار داخلی را دارد. به همین دلیل او از دولت خواست که به وعده حمایت یک هزار میلیارد تومانی برای صادارات سیمان عمل کند.

محمدباقر نوبخت رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی ایران پیش از این وعده کرده بود که دولت یک هزار میلیارد تومان یارانه به صنعت سیمان پرداخت کند.

بر اساس گزارش انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان میزان صادرات این کالا در سال گذشته چهار میلیون تن کاهش یافت. ایران در سال ۹۳ یازده میلیون تن سیمان به عراق صادر کرده بود.

کاهش تولید کارخانه‌های سیمان به افزایش بیکاری کارگران این صنعت انجامیده است. وب‌سایت خبری کار ایرانی ۲۳ خرداد امسال گزارش کرد که فاز دو تولید کارخانه سیمان ایلام تعطیل شده و بیکاری ۶۶۴ کارگر این کارخانه را تهدید می‌کند. دی ماه سال گذشته نیز ۷۵۰ کارگر کارخانه سیمان دورود در اعتراض به وضعیت خود و تعطیل شدن کارخانه تجمع کردند.

دبیر انجمن سیمان گفته است که رکود و تعطیلی واحدهای تولید کننده سیمانی به افزایش بیکاری در مناطق محروم می‌انجامد. به گفته عبدالرضا شیخان بیشتر کارخانه‌های سیمان در مناطق محروم قرار دارند و شاغلان آن نیروهای بومی هستند.

او رکود صنعت ساختمان را یکی از دلایل اصلی بحران در صنایع سیمانی دانسته و از دولت خواسته است که با تسهیلات ویژه و کاهش مالیات‌ها به کمک این صنعت بیاید.

براساس اعلام منابع دولتی صنعت ساختمان ایران در چند سال گذشته با رکود عمیق روبرو بوده و این وضعیت ادامه دارد. رکود در صنعت ساختمان پیش از این صنایع فولادی و کاشی و سرامیک را هم با بحران و کاهش تولید روبرو کرده بود.

دولت وعده کرده است که با تزریق ۱۶ هزار میلیارد تومان به صنایع بحرانی و تحریک تقاضا امکان رونق اقتصادی را فراهم کند.

در همین زمینه

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.