اژهای: پیامک ارسالی به روزنامهنگاران تهدید نیست
سخنگوی قوه قضائیه گفت تماس با ضدانقلاب جرم است و ارسال پیامک به روزنامه نگاران اگر هشدار باشد و فرستنده معلوم باشد خوب است.
غلامحسین محسنی اژهای، سخنگوی قوه قضائیه درباره پیامکهای تهدیدآمیز ارسال شده به تعدادی از روزنامه نگاران گفت که اگر هشداری به آنها داده شده، «تهدید نیست».
به گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران، ایرنا، اژهای یکشنبه ۱۳ تیر در نشست مطبوعاتی با خبرنگاران گفت که درباره ارسال پیامکهای تهدیدآمیز به روزنامهنگاران، این موضوع نیاز به «تحلیل» دارد.
سخنگوی قوه قضائیه گفت که اگر مرجعی رسمی چنین پیامکی فرستاده باشد، «باید خودش را معرفی کند چرا که من مخاطب نمی توانم متوجه شوم که این پیامک از طرف چه مرجعی ارسال شده است».
در هفته گذشته جمعی از روزنامهنگاران از دریافت پیامی تهدیدآمیز در قالب پیامک خبر دادند. فرستنده این پیامکها ناشناس است.
در این پیام کوتاه هشدار داده شده که «هر گونه ارتباط و همکاری با عناصر معاند خارج از کشور عملی مجرمانه و موجب پیگرد قضایی است». وزارت اطلاعات ایران ارسال این پیامکها را از سوی سازمان تکذیب کرد.
سخنگوی قوه قضائیه گفت: «اگر کسانی در دام ضد انقلاب قرار دارند اگر هشداری به آنها داده شود تهدید نیست و اگر تماسی با ضد انقلاب داشته باشند جرم است و حتما باید تذکر داده شود».
او در ادامه گفت که کسانی بودهاند که با «شبکههای ضد انقلاب» مرتبط بودهاند و تعدادی از آنها دستگیر شدهاند.
آفرین چیتساز، احسان مازندرانی، داود اسدی و احسان صفرزایی، در جریان پروژه امنیتی سپاه پاسداران به عنوان «عوامل نفوذ دشمن» دستگیر شده بودند. آنها در مجموع به ۲۷ سال حبس تعزیری محکوم شدهاند. آنها متهم شدهاند که با «رسانههای بیگانه» در ارتباط بودهاند.
ایران با ٣۶ روزنامهنگار و شهروند خبرنگار زندانی یکی از پنج زندان بزرگ جهان برای فعالان رسانه است.
نظرها
حمید
دم خروس پیدا شد.
تایماز
در شگفتم چرا آمریکا و برخی از کشورهای اروپایی با کشوری که مسئولانش هیچ مسئولیتی در قبال امنیت شهروندان خود را نمی پذیرد، بجای کشف منبع تهدید خبرنگاران و صرفا بخاطر رابطه با رسانه های آزاد، چشم بر تهدید کننده می بندد، رابطه برقرار می کنند. دولبه سخن گفتن اژه ای در مورد پیامکهای تهدید آمیز و غیر تهدیدی ارزیابی کردن مسئله می تواند اشاره ای تلویحی به وجود دست قوه قضایی تحت مدیرت برادران لاجوردی ( مجهول الهویه) است که با پشتوانه مرموز و علیرغم نداشتن بستر اجتماعی و طرفدار توانسته اند افسار اداره کشور را در مسیری که عرب نی انداخت به دست گیرند. محسنی اژه ای با اظهارات تهدیدآمیزتر خود در نفی ماهیت تهدیدی این پیامکها، بوضوح تأیید می کند که دست قوه قضاییه در این اقدام ضد قانون اساسی دخالت دارد. هر چپه بگندد نمکش می زنند، وای بروزی که بگندد نمک.