ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

۱۳ هزار نفر از غیرنظامیان شهر منبج سوریه گریخته‌اند

دیده‌بان حقوق بشر سوریه می‌گوید از یک ماه پیش که عملیات آزادسازی شهر منبج از دست گروه «دولت اسلامی» (داعش) آغاز شده است، هزاران نفر از مردم این شهر آواره شده‌اند.

دیده‌بان حقوق بشر سوریه می‌گوید از یک ماه پیش که عملیات آزادسازی شهر منبج از دست گروه «دولت اسلامی» (داعش) آغاز شده است، هزاران نفر از مردم این شهر آواره شده‌اند.

جنگ سوریه مدام بر شمار آوارگان غیرنظامی این کشور می‌افزاید.

به‌گزارش خبرگزاری فرانسه، دیده‌بان حقوق بشر سوریه دوشنبه ۴ ژوئیه / ۱۴ تیر اعلام کرد که ۱۳ هزار نفر از ساکنان شهر منبج، واقع در استان حلب سوریه از آغاز درگیری‌ها در این منطقه این شهر را ترک کرده‌اند.

حمله به منبج برای آزادسازی این شهر توسط نیروهای دمکراتیک سوریه از ۳۱ ماه مه / ۱۱ خرداد آغاز شد و نزدیک به ۱۰ روز پیش به محاصره این شهر و نفوذ به مناطق جنوبی آن انجامید.

«نیروهای دمکراتیک سوریه» (SDF) در ماه اکتبر سال ۲۰۱۵ تشکیل شد و در آن نیروهای مختلف از جمله کردها، عرب‌ها، سنی‌ها و مسیحی‌ها شرکت دارند. آمریکا به «نیروهای دمکراتیک سوریه» کمک نظامی می‌رساند و به آن‌ها آموزش نظامی می‌دهد.

حمله آن‌ها به منبج با پشتیبانی هوایی جنگنده‌های آمریکایی همراه بود.

شهر منبج در شمال سوریه و در نزدیکی مرز ترکیه قرار دارد و جمعیت آن بیش از ۷۰ هزار نفر است. این شهر از سال ۲۰۱۴ در دست داعش است و مسیر تدارکاتی اصلی داعش بین ترکیه و رقه، پایگاه اصلی این گروه بود.

دیده‌بان حقوق بشر سوریه گفته است گروهی از غیرنظامیان به‌هنگام فرار با توسط تیراندازهای داعش و یا بر اثر تله‌های انفجاری آن‌ها کشته شده‌اند.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.