ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

خط و نشان مجلس و رئیس دولت برای برخورد با «حقوق نامتعارف»

مجلس فهرست دریافتی ناخالص ۹۵۸ را در اختیار دارد و گزارش آن قرار است که در صحن علنی مجلس خوانده شود. رئیس دولت هم می‌گوید که در برخورد با فساد کوتاه نخواهد آمد.

در ادامه واکنش‌ها به سونامی افشای حقوق مدیران دولتی، رئیس جمهوری ایران اعلام کرد که مبارزه با فساد و رانت در نظام اداری و اقتصادی را تا ریشه کن شدن ادامه خواهد داد.

رئیس جمهوری ایران می‌گوید که در مبارزه با فساد اقتصادی با کسی عقد اخوت نبسته است. منتقدان داخلی، حسین فریدون برادر رئیس دولت را یکی از عوامل فساد اقتصادی می‌دانند.

حسن روحانی رئیس جمهوری ایران شامگاه دوشنبه ۱۴ تیر اعلام کرد که نخستین گزارش بررسی حقوق مدیران دولتی به او رسیده است. او در اطلاعیه‌ای که پایگاه اطلاع‌رسانی دولت منتشر کرد، تاکید کرده است که در مبارزه با فساد اقتصادی کوتاه نخواهد آمد و با کسی عقد اخوت نبسته است.

روحانی از تدوین لایحه دولت به منظور اعمال یکپارچگی در نظام حقوقی پرداخت‌‌ها و رفع هرگونه خلأ یا ابهام قانونی، خبر داده و اعلام کرده است که «لایحه مربوطه را به فوریت تهیه و با تصویب آن، تقدیم مجلس شورای اسلامی خواهد کرد.»

او همچنین از تشکیل کمیته ویژه‌ای به ریاست اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس دولت خبر داده و وعده کرده است که دولت «اقدامات فوری برای توقف اقدامات ناصحیح به عمل آمده و اتخاذ تصمیمات لازم، در مسیر اصلاح بنیادین ساختار ناسالم مقررات که در طول سالیان گذشته در نهادهای عمومی ریشه دوانده است»، گام بردارد.

رئیس جمهوری ایران همچنین در این اطلاعیه وعده کرده است که دستگاه‌های دولتی به تعیین حداقل و حداکثر دستمزد برای مدیران و اعلام آن در وب‌سایت سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی موظف شده‌اند. برپایه این اطلاعیه همه دستگاه‌های دولتی باید ظرف مدت یک ماه نظام پرداختی خود و نهادهای زیرمجموعه را اصلاح کنند.

او در بخش دیگری از این اطلاعیه شورای حقوق و دستمزد را به هماهنگی پرداخت‌ها در همه دستگاه‌های اجرایی موظف کرده و تاکید کرده است که پرداخت‌های بدون مجوز شورای حقوق و دستمزد در کل کشور ممنوع است.

حسن روحانی در بند پایانی اطلاعیه ۹ بندی خود نوشته است که دولت از فرصت افشای فیش‌های حقوقی برای برنامه ریزی و ساماندهی «نظام شفافیت اطلاعات» در منابع و مصارف عمومی و تسریع در اجرای قانون دسترسی و انتشار آزادانه اطلاعات استفاده خواهد کرد.

در همین رابطه فیاض شجاعی دادستان دیوان محاسبات ایران صبح دوشنبه ۱۴ تیر از ارائه فهرست دریافتی‌های ناخالص ۹۵۸ نفر از مقامات و مدیران ارشد کشور به مجلس شورای اسلامی خبر داد.

او به خبرگزاری صداو سیمای ایران گفته است مدیرانی که حقوق نامتعارف دریافت می‌کنند فراخوانده می‌شوند «تا درباره مبانی قانونی دریافتی‌هایشان توضیح دهد».

به گفته شجاعی با پرداخت کنندگان و صادرکنندگان مجوزهای غیر قانونی برخورد می‌شود. او همچنین از رسیدگی خارج از نوبت به پرونده تخلف‌های این حوزه خبر داد و گفت که «صرف بازگرداندن اموال کفایت نمی‌کند.» سخنگوی قوه قضائیه ایران هم روز گذشته از رسیدگی خارج از نوبت به پرونده حقوق‌های نامتعارف خبر داده بود.

رسوایی فیش‌های حقوقی از زمستان سال گذشته پس از افشای میزان دریافتی مدیران بیمه ایران آغاز شد و در یک ماه گذشته شدت گرفته است. افشای فیش‌های حقوقی تا به حال برکناری مدیر بیمه ایران، مدیران عامل بانک‌های ملت، رفاه کارگران و مهر و همچنین اعضای هیئت عامل صندوق توسعه ملی را به دنبال داشته است.

عبدالله ناصری از فعالان سیاسی اصلاح‌طلب گفته است که منتقدان دولت نزدیک به سه هزار فیش حقوقی را در اختیار دارند.

در همین زمینه

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • بهنام

    این دولت و شخص رئیس جمهور هم برای تبرئه خودش واکنش نشان داده و با زبان بی زبانی، یعنی مثلآ می خواهد بگوید که ما نمی دانستیم و در جریان نبودیم و این یعنی ( دروغ ) و عذر ( بدتر از گناه )

  • فرهاد

    آای روحانی بدرستی از مشکل قانونی می گوید اما لایحه ی روحانی هم مشکل را حل نخواهد کرد زیرا 75 درصد اقتصاد کشور در اختیار نهادهائی ست که تحت نظر خامنه ای ست که از بودجه ی عمومی توسط دولت پرداخت می شود اما طبق قانون دولت حق اعمال نظارت و یا نهادهای نظارتی حق دخالت در امور آنها را ندارند پس فساد در جمهوری اسلامی نهادینه و ساختاری و مطلبق قانون اعمال میشود از سوی دیگر 958 نفر فیشهای حقوق شان را اعلام کرده اند اما فیش حقوقی خامنه ی روسای دادگاهها سرداران سپاه با پورسانتها و حق کشفها و درآمدهای آنان بخصوص رانتها وجود ندارد . چه کسی به حسابهای بیت رهبری سپاه پاسداران قوه ی قضائیه بنیاد مستضعفان و هزاران نهاد و سازمانی که زیر نظر خامنه ایست رسیدگی می کنند آقای روحانی خانه از پای بست ویران است با این فریبکاریها شما قادر به شفاف سازی برای جامعه ی جهانی نخواهید بود . بازی فیشها هم یک کار سازمان یافته برای فریب مردم و جامعه ی جهانی انجام شده تا با محدود کردن این بازرسی ها به دولت گندکاریهای نهادهای زیر نظر خامنه ای را سرپوش بگذارید . خودتان هستید