حمله موشکی به اردوگاه مجاهدین خلق در عراق
به «کمپ لیبرتی»، اردوگاه اعضای سازمان مجاهدین خلق در نزدیکی بغداد باز هم حمله موشکی شد. در این حملات بخشهایی از اموال و اماکن ساکنان از بین رفت، چند تن مجروح شدند اما کسی کشته نشد.
سازمان مجاهدین خلق ایران اعلام کرد که دوشنبه شب ۱۴ تیرماه به «کمپ لیبرتی»، پناهگاه اعضای این سازمان در عراق حمله موشکی انجام شده اما کسی کشته نشده است.
وبسایت مجاهدین خلق نوشته است این حملات توسط شبهنظامیان نیروی قدس صورت گرفته و بیش از ۵۰ فروند موشک به سمت «لیبرتی» شلیک شده است.
نیروی قدس نیروی ویژه سپاه پاسداران در ایران است که مسئولیت فعالیتهای نظامی برونمرزی را برعهده دارد.
بنا به این گزارش شلیک موشکها ویرانی و آتشسوزی گسترده در «کمپ لیبرتی» در پی داشته و بخشهایی از اموال و اماکن ساکنان از بین رفته است. شماری از موشکها نیز در خارج از اردوگاه فرود آمده است.
مجاهدین خلق همچنین گفتهاند در حمله موشکی به «لیبرتی»، شماری از ساکنان مجروح شدند، اما کسی کشته نشده است.
خبرگزاریهای جهان نیز حملات موشکی به اردوگاه مجاهدین خلق را تأیید کردهاند. شبکه سی.ان.ان گفته است پلیس عراق کامیونی را یافته که بهعنوان موشکانداز استفاده شده است و به سمت «کمپ لیبرتی» شلیک کرده است.
همچنین گفته شده که یک سکو با ۲۰ موشک شلیک نشده نیز به دست آمده است.
رسانههای ایران تاکنون تنها به بازتاب خبر پرداختهاند اما هنوز اظهارنظر رسمی در اینباره صورت نگرفته است.
حمله موشکی قبلی به اردوگاه مجاهدین خلق در عراق، آبانماه سال گذشته (اکتبر ۲۰۱۵) رخ داد که در جریان آن بیش از ۸۰ موشک به «لیبرتی» پرتاب شد. بهگفته سازمان ملل در آن حملات ۲۴ نفر از نیروهای مجاهدین خلق کشته شدند.
«جیشالمختار» (ارتش مختار)، سازمان شبهنظامی شیعه در عراق مسئولیت این حمله را برعهده گرفت.
پیش از آن نیز اردوگاه مجاهدین خلق بارها مورد حملات موشکی قرار گرفته است.
«کمپ لیبرتی» در نزدیکی میدان هوایی بغداد قرار دارد و تا پیش از انتقال اعضای سازمان مجاهدین خلق از کمپ اشرف به این اردوگاه، محل استقرار گروهی از نیروهای نظامی آمریکا در عراق بوده است.
دولت عراق و مسئولان سازمان مجاهدین خلق در دسامبر سال ۲۰۱۱ میلادی توافقنامهای را امضا کردند. بر اساس این توافق قرار شد اعضای این سازمان به تدریج از اردوگاه اشرف به «لیبرتی» منتقل شده و سپس مقدمات انتقال آنها به کشورهای دیگر فراهم شود. در این مدت گروهی از آنها به آلبانی منتقل شدهاند.
نظرها
نظری وجود ندارد.