ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

ادامه اعتصاب غذا و وخیم‌تر شدن حال نرگس محمدی

دادیار زندان اوین به نرگس محمدی گفته است تا وقتی بر مواضعش پافشاری کند، امکان تماس تلفنی با فرزندانش را نخواهد داشت. ۲۱‌تیر توفانی توییتری در حمایت از این زندانی سیاسی برپا شد.

کمپین بین‌المللی حقوق بشر در ایران از وخامت حال نرگس محمدی، نایب رییس و سخنگوی کانون مدافعان حقوق بشر در ادامه اعتصاب غذای او در زندان اوین خبر داده است.

نرگس محمدی از هفتم تیر ماه و در اعتراض به فراهم نشدن امکان تماس تلفنی او با فرزندانش اعتصاب غذا کرده است.

یک منبع نزدیک به خانم محمدی به کمپین بین‌المللی حقوق بشر گفته که او بیستم تیر ماه با دستبند به مطب احمد‌علی نوربالا، روان‌پزشک فرستاده شده است.

این فرد مطلع گفته است که با وجود شرایط جسمانی سخت و وضعیت خطرناک نرگس محمدی، حاجیلو، دادیار ناظر زندان اوین با او تماس گرفته و با تهدید از او خواسته که به اعتصاب غذایش پایان دهد.

بر اساس گفته‌های این منبع مطلع دادیار ناظر زندان اوین به نرگس محمدی گفته است که اعتصاب غذایش مورد سوءاستفاده "رسانه‌های معاند" قرار گرفته است.

حاجیلو درباره تقاضای خانم محمدی برای تماس تلفنی با فرزندانش هم به صراحت گفته است که تا وقتی این زندانی سیاسی بر مواضعش پافشاری کند، امکان تماس تلفنی با فرزندانش فراهم نخواهد شد.

روز جمعه یازدهم تیر ماه، خبری از قول تقی رحمانی، فعال سیاسی و همسر نرگس محمدی که همراه فرزندانش در فرانسه به سر می‌برد منتشر شد که بر اساس آن «امنیتی‌ها» مانع تماس تلفنی نرگس محمدی با فرزندانش می‌شوند.

از آنجا که نرگس محمدی به دلیل بیماری نیازمند مراقبت پزشکی است و به دلیل مشکلات ضربان و تپش قلب و ... باید دارو مصرف کند، اعتصاب غذایش باعث افت و تشدید فشار خون شده، طوری که پزشکان بهداری زندان اوین ادامه اعتصاب غذای او حتی برای یک روز دیگر را سمی مهلک برای او دانسته‌اند. نرگس محمدی به بیماری سیستم عصبی و فلج عضلانی مبتلاست و به دلیل مصرف داروها و تحرک کم در شرایط اعتصاب غذا، امکان لخته خون و آمبولی وجود دارد: «پزشکان بهداری اوین اخطار داده‌اند که ادامه اعتصاب غذا، این فعال حقوق بشر را با خطر مرگ روبه‌رو می‌کند.»

پزشک متخصص مغز و اعصاب این زندانی سیاسی هم در نامه‌ای به مقام‌های زندان اعلام کرده که آستانه تشنج خانم محمدی بسیار پایین آمده و در صورت تکرار تشنج، احتمال سنکوپ کردن بیمار وجود دارد. او در طول روزهای گذشته، دست‌کم دو بار دچار تشنج شده است:

به گفته منبع نزدیک به نرگس محمدی، داروهایی که در بهداری زندان اوین به این زندانی سیاسی داده شده، با داروهایی که او برای بیماری‌اش استفاده می‌کند تداخل پیدا کرده و باعث مشکلات پوستی شدید مانند کهیر زدن شده است.

خانم محمدی به همین دلیل اعلام کرده که دیگر به بهداری زندان اوین مراجعه نخواهد کرد.

با توجه به وخامت حال نرگس محمدی و بی‌توجهی دستگاه قضایی به خواسته او و وضعیت جسمانی‌اش، کانون مدافعان حقوق بشر ایران از کاربران شبکه‌ اجتماعی توییتر و دیگر شبکه‌های اجتماعی خواسته است تا امروز (دوشنبه) ۲۱ تیر ماه/ ۱۱ ژوییه، از ساعت هشت شب به وقت تهران در حمایت از این زندانی سیاسی توفان توییتری به راه بیندازند و خواستار آزادی نرگس محمدی شوند. 

بر اساس این فراخوان از کاربران فضای مجازی خواسته شده است تا همزمان با پانزدهمین روز اعتصاب غذای نرگس محمدی، با هشتگ #freenarges در حمایت از او بنویسند.

شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی تهران به ریاست قاضی ابوالقاسم صلواتی، نرگس محمدی را به ۱۶ سال حبس تعریزی محکوم کرده است.

بر اساس رای دادگاه و به استناد مواد ۱۳۴، ۴۹۸، ۵۰۰ و ۶۱۰ قانون مجازات اسلامی، خانم محمدی در مورد اتهام «تشکیل و اداره گروهک غیرقانونی لگام» به تحمل ۱۰ سال حبس، در مورد اتهام «اجتماع و تبانی به‌ قصد ارتکاب جرم علیه امنیت کشور» به تحمل پنج سال حبس و در مورد اتهام «فعالیت تبلیغی علیه نظام» به تحمل یک سال حبس محکوم شده است.

ماده ۱۳۴ قانون مجازات اسلامی اما می‌گوید هر گاه عناوین ارتکابی بیش‌تر از سه جرم نباشد، حداکثر مجازات تعیین شده برای یک جرم اعمال می‌شود. به این ترتیب با تجمیع احکام صادر شده برای نرگس محمدی، او به ۱۰ سال حبس محکوم است.

به دنبال زندانی شدن خانم محمدی، او از فرزندان دوقلوی خود جدا افتاده است و آن‌ها به پدرشان، تقی رحمانی، فعال سیاسی پیوسته‌اند.

سازمان عفو بین‌الملل دوم تیر ماه امسال/ ۲۲ ژوئن و پیش از آن‌که نرگس محمدی دست به اعتصاب غذا بزند، با انتشار یک فراخوان، خواستار امضای جمعی نامه‌ای سرگشاده خطاب به مقامات عالی جمهوری اسلامی شده بود تا زمینه آزادی این فعال شناخته شده حقوق بشر و مادر دو کودک را از زندان اوین فراهم آورند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.