ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

نیمه اول ۲۰۱۶: بالاترین آمار قربانیان غیرنظامی در افغانستان

سازمان ملل می‌گوید در شش ماهه نخست سال ۲۰۱۶ شمار مردم عادی کشته شده در افغانستان به حدنصابی بی‌سابقه رسید: ۱۶۰۱ کشته و ۳۵۶۵ مجروح. یک سوم این تعداد بچه‌ها بوده‌اند.

سازمان ملل می‌گوید در شش ماهه نخست سال ۲۰۱۶، شمار قربانیان غیرنظامی در حملات افغانستان به حدنصابی بی‌سابقه رسید: ۱۶۰۱ کشته و ۳۵۶۵ مجروح. یک سوم این میزان بچه‌ها هستند.

سازمان ملل دوشنبه ۲۵ ژوئیه (چهارم مرداد) آمار شش ماهه تلفات انسانی حملات انتحاری، بمب‌های جاده‌ای و بمباران هوایی در افغانستان را منتشر کرد. ۱۶۰۱ نفر از مردم عادی در جریان سوءقصدهای انتحاری و بمب‌گذاری‌ و انفجار جان خود را در نیمسال نخست ۲۰۱۶ از دست داده‌اند. یک سوم این قربانیان کودک بوده‌اند.

این رقم به نسبت بازه زمانی سال ۲۰۱۵، ۱۸درصد افزایش دارد.

در گزارش سازمان ملل قید شده که ۳۸درصد تلفات انسانی یاد شده، ناشی از درگیری‌های زمینی و ۲۰درصد آنها پیامد حملات انتحاری هستند. سازمان ملل انتقاد کرده که بسیاری از قربانیان طی حملات هوایی غیردقیق جان خود را از دست داده‌اند و نقش نیروی هوایی افغانستان بیشتر از عملیات جنگنده‌های ائتلاف بوده است. سازمان ملل همچنین گفته که مرگ ناشی از بمب‌های کنار جاده‌ای در افغانستان به صورت چشمگیری کاهش یافته و به ۲۱درصد رسیده است. دلیل این کاهش، آگاه‌تر شدن مردم و افزایش ماموران در خنثی کردن این بمب‌ها خوانده شده است.

در گزارش سازمان ملل آمده که طالبان مسئول ۶۰درصد حملات خونین در افغانستان بوده است. این گزارش پیش از سوءقصد خونبار شنبه ۲۴ ژوئیه در کابل تهیه شده و واجد ۸۰ قربانی این حمله نیست.

مسئولیت انفجارهای شنبه در تظاهرات هزاره‌ها را داعش بر عهده گرفت. تادامیچی یاماموتو، نماینده سازمان ملل در افغانستان حمله به صفوف تظاهرات هزاره‌ها در کابل را جنایت جنگی خوانده است.

سازمان ملل‌، داعش را مسئول کشته شدن ۱۲۲ غیرنظامی در شش ماه نخست سال ۲۰۱۶ خوانده است. این تعداد در نیمسال اول ۲۰۱۵ برابر با ۱۳ مورد بود.

محافل نظامی آمریکا گفتهاند نزدیک ۳۰۰۰ شبه‌نظامی داعش در شرق افغانستان، در ولایت ننگرهار - مرز پاکستان و افغانستان- حضور دارند. افزایش این نیروها ناشی از نارضایتی و سرخوردگی اعضای طالبان و پیوستن ا‌نها به “دولت اسلامی” ارزیابی می‌شود.

در همین زمینه

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.