ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

بحران آب «بلداجی» در کمیسیون امنیت ملی بررسی می‌شود

نماینده شهرکرد در مجلس شورای اسلامی خبر داده است که گزارش درگیری بین پلیس ضد شورش و ساکنان بلداجی آماده شده و در کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی به بحث گذاشته می‌شود.

۲۹ تیر سال جاری گروهی از مردم شهر بلداجی به انتقال آب از چغاخور سبزکوه به سفید دشت بروجن اعتراض کرده‌ بودند. این اعتراض به خشونت کشیده شد و در درگیری بین مردم و پلیس ضد شورش ۱۰۸ نفر مجروح و ۷۰ نفر هم بازداشت شدند. این موضوع در کمیسیون امنیت ملی بررسی می‌شود.

نیروهای ضد شورش در مقابل معترضان به انتقال آب از بلداجی

اردشیر نوریان، نماینده شهرکرد در مجلس شورای اسلامی به رسانه‌های داخلی خبر داده است که گزارش درگیری بین پلیس ضد شورش و ساکنان بلداجی آماده شده و در کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی به بحث گذاشته می‌شود.

کارخانه فولاد سفیددشت با ظرفیت دو میلیون تن به آب نیاز دارد. عملیات لوله‌گذاری برای انتقال آب از بلداجی به سفیددشت آغاز شده بود که مردم تجمع کردند و تلاش کردند مانع از لوله‌گذاری و انتقال آب از شهرشان شوند.

نماینده شهرکرد به رسانه‌های داخلی گفته است که ساکنان بلداجی با تأسیس کارخانه فولاد سفیددشت و با انتقال آب آشامیدنی مردم شهر به این کارخانه مخالف‌اند.

او به خبرگزاری تسنیم گفته است که کارخانه فولاد سفیددشت در یک دشت بدون آب راه‌اندازی شده.

نوریان مسئولان فولاد اصفهان را به لابی‌گری برای انتقال آب به فولاد اصفهان متهم کرده و گفته است: «متأسفانه مسئولان استان اصفهان آب زاینده‌رود را با بازی‌های سیاسی و لابی‌گری به فولاد اصفهان منتقل کردند، در این تجمع مردم استان می‌گویند اگر کمبود آب کشاورزی، شرب و صنعت وجود دارد باید برای همه وجود داشته باشد.»

پس از آنکه در درگیری بین پلیس ضد شورش با ساکنان بلداجی یک نفر کشته و ۱۰۸ نفر هم مجروح شدند، کمیسیون امنیت ملی موضوع انتقال آب را در دستور کار خود قرار داد.

نماینده شهرکرده وعده داده که نتیجه بررسی‌های کمیسیون امنیت ملی به اطلاع مردم برسد.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • iran bi iran

    هزینه استخراج نفت خام کمتز از 10 دلار است/قیمت صادارتش در بدترین حالت حدود 40 دلار و گاهی بیش از 100 دلار! ایران بر روی اقیانوسی از گاز است، معادن بسیار، ایران محدودیت اب دارد پس نباید دنبال صادرات محصولات پر مصرف ابی رود و بجایش با استفاده از تنوع اقلیمی برای محصولات خشکبار، دارویی اقدام کند. صنعت گردشگری هم مزیت بالایی دارد. حمل و نقل و تراتزیت کالا و صدو مجدد کالا. اگر حکومت مذهبی بجای شعارها و سیاست های صدور انقلاب و دخالت در امور کشورها و ماجراجویی مانند هسته ای و غرب ستیزی، بر روی مزیت های نسبی کشور سرمایه گذاری کافی می کرد، اکنون ایران جزء ثروتمندترین کشورها جهان بود و اکثریت بیکار و فقیر در کشور نبود.