ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

مایکل فلپس، شناگری که طلاهایش به ۱۹ رسید‎

دومین روز المپیک ریو روز مایکل فلپس و فرو ریختن رکوردهای جهانی شنا در استخر المپیک بود. مایکل فلپس ۳۱ ساله، بیست وسومین مدال خود را در پنجمین المپیک زندگی ورزشی‌اش به دست آورد.

مایکل فلپس همچنان پرقدرت با کسب نوزدهمین مدال طلای المپیک خود در ریو درخشید.

جابه‌جا شدن رکوردهای جهانی در شنا‌، نخستین مدال طلا برای کوزوو در طول تاریخ کوتاه این کشور، شب پر از شگفتی در تنیس ریو و حذف نواک جوکوویچ، مرد شماره یک تنیس جهان و خواهران آمریکایی ویلیامز در دور نخست تنیس زنان، کارت قرمز کمیته جهانی پارا المپیک به ورزشکاران روسیه پس از جنجال دوپینگ دولتی و خبر بد سقوط وحشتناک دوچرخه‌سوار زن هلندی در سرازیری و پیچ پایانی مسابقه دوچرخه‌سواری که به ضربه مغزی و شکستگی ستون فقرات او منجر شد و نیز از دست رفتن مدال طلای المپیک و شکست تیم والیبال مردان ایران در نخستین حضورش در المپیک برابر آرژانتین، رویدادهای مهم روز دوم بازی‌های المپیک ۲۰۱۶ ریو بودند. ضمن این‌که وضعیت هوا باعث تعطیلی همه رقابت‌های قایقرانی شد.

دومین روز المپیک ریو روز مایکل فلپس و فرو ریختن رکوردهای جهانی شنا در استخر المپیک بود.

مایکل فلپس ۳۱ ساله، بیست وسومین مدال خود را در پنجمین المپیک زندگی ورزشی‌اش به دست آورد.

او با ۱۹ مدال طلا، اگر یک کشور بود حالا به تنهایی در صدر جدول رده‌بندی مدال‌ها قرار می‌گرفت و در رده بیست وسوم تمام دوران المپیک تا امروز.

لحظات پر‌هیجان اما فقط به قهرمانی فلپس با تیم امدادی آمریکا در شنای چهار در ۱۰۰ متر محدود نبود و سه رکورد دیگر جهانی هم در روز دوم المپیک ریو جابه‌جا شد.

کتی لدکی آمریکایی مدال طلای ۴۰۰ متر آزاد را به دست آورد و رکورد جهانی را بهبود بخشید.

آدام په آتی، شناگر ۱۹ ساله بریتانیایی، مدال طلای ۱۰۰ متر قورباغه را با ثبت رکورد جدید جهانی به دست آورد. سارا پیوستروم سوئدی هم مدال طلای ۱۰۰ متر پروانه زنان و را با شکستن رکورد جهانی به گردن آویخت.

نخستین مدال طلای کشور نوبنیاد کوزوو را مالیندا کلمندی در جودو و در وزن۵۲ کیلوگرم برای کشورش به ارمغان آورد. او در فینال بر حریف ایتالیایی‌اش پیروز شد.

کوزوو که در سال ۲۰۰۸ پس از جدا شدن از صربستان اعلام استقلال کرد، امسال برای نخستین بار به المپیک راه یافته است. مالیندا که برای کشورش تاریخ‌ساز شد، پس از پیروزی و پیش از آن که به ابراز احساسات تعداد اندکی از هم‌وطنانش در سالن پاسخ دهد بر زمین نشست و اشک ریخت.

رویای مدال طلای المپیک برای نواک جوکوویچ، شماره یک تنیس حرفه‌ای مردان نقش بر آب شد.

برنده چهار مسابقه معتبر گرند اسلم، در دور نخست رقابت‌های تنیس المپیک به مارتین دل پوترو باخت و حذف شد. تنیس‌باز صرب با که اشک و اندوه صحنه المپیک را ترک کرد، گفت که این یکی از بدترین شکست‌ها در دوران ورزش حرفه‌ای او بوده است.

خواهران آمریکایی ویلیامز هم در همان دور نخست حذف شدند.

کارت قرمز کمیته جهانی پارالمپیک اما باعث اخراج ورزشکاران روسیه از پارا المپیک (بازی‌های کم‌توانان) شد.

این رقابت‌ها از هشتم سپتامبر در همین ورزشگاه‌هایی که میربان المپیک ریو هستند آغاز می‌شود.

رییس کمیته جهانی پارا المپیک با توجه به رسوایی دوپینگ دولتی روسیه گفت: «مسئولیت ما این است که اطمینان حاصل کنیم بازی‌ها عادلانه برگزار می‌شود. این مساله برای انسجام و اعتبار پارا المپیک کلیدی‌ست.»

او گفت: «باور دارم که دولت روسیه باعث سرشکستگی ورزشکاران آن کشور شده است.»

در فوتبال‌های المپیک اما تیم ملی برزیل در دومین بازی خود باز هم متوقف شد: این بار در برابر عراق.

این دومین بازی بدون گل برزیل بود که در بازی اولش در مقابل آفریقای جنوبی هم موفق به باز کردن دروازه حریف نشده بود. نیمار و دیگر بازیکنان برزیل باید منتظر بازی سوم برابر دانمارک باشند. دانمارک چهار امتیاز دارد، برزیل و عراق دو امتیاز.

خبر بد روز دوم اما سقوط «آنه نییک فان ولوته»، زن دوچرخه‌سوار ۳۳ ساله هلندی در کیلومترهای پایانی دوچرخه‌سواری جاده زنان بود.

او که پیشتاز این مسابقه و در آستانه قهرمانی المپیک بود پس از برخورد با بتون کنار جاده، دچار ضربه مغزی و شکستگی ستون فقرات شد. یک دوچرخه‌سوار دیگر هلندی برنده این مسابقه شد و مدال طلاگرفت.

خوشبختانه دوچرخه‌سوار آسیب‌دیده امروز در توییتر خود نوشت که گرچه همچنان در بیمارستان است، اما حالش خوب است.

مساله حجاب ورزشکاران کشورهای مسلمان اما دیروز و در مسابقه والیبال ساحلی المپیک ریو به موضوع مورد علاقه عکاسان مبدل شد.

در این مسابقه‌ها که زنان ورزشکار با بیکینی حاضر می‌شوند، تیم زنان مصر در برابر آلمان با حجاب اسلامی ظاهر شد.

مساله حجاب در بازی‌های ریو ابتدا با حضور یک شمشیرباز آمریکایی به نام ابتهاج مخمد مطرح شد که به حجاب اسلامی چهار زن کاروان عربستان سعودی گره خورد.

خبری هم از کاروان ورزشی ایران: تیم ملی والیبال ایران در نخستین حضورش در المپیک برابر آرژانتین سه بر صفر شکست خورد.

مربی تیم آرژانتین،خولیو ولاسکو، سابقه مربیگری تیم ملی ایران را هم در کارنامه دارد.

رائول لوزانو، مربی کنونی ایران که او هم آرژانتینی‌ست ضمن تبریک به تیم آرژانتین گفت که مشکل تیم ایران فنی بوده و نه روانی.

بازی بعدی ایران برابر لهستان خواهد بود.

گزارشی از روز دوم بازی‌های المپیک را از اینجا بشنوید:

در همین زمینه

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.