یک جمهوریخواه مستقل با هدف شکست ترامپ نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا شد
اوان مکمولین، مأمور سابق سازمان سیا و پژوهشگر حوزه سیاستگذاری در مجلس نمایندگان آمریکا خود را بهعنوان نامزد مستقل برای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ کاندید کرد.
در آخرین تلاشهای جمهوریخواهان مخالف دونالد ترامپ، اوان مکمولین، مأمور سابق سازمان سیا و پژوهشگر حوزه سیاستگذاری در مجلس نمایندگان آمریکا خود را بهعنوان نامزد مستقل برای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ کاندید کرد.
روز دوشنبه ۸ اوت/۱۸ مرداد، مکمولین در گفتوگو با «ایبیسی» خود را نامزد انتخابات ریاست جمهوری معرفی کرد و گفت که آمده است نگذارد ترامپ تنها گزینه برای رأیدهندگان حامی جمهوریخواهان باشد.
اوان مکمولین یازده سال بهعنوان مأمور مخفی آژانس اطلاعات مرکزی ایالات متحده آمریکا (سیا) در آفریقا، خاورمیانه و آسیا خدمت کرده است و پس از آن بهعنوان پژوهشگر حوزه سیاستگذاری به مجموعه جمهوریخواهان پیوسته در مجلس نمایندگان آمریکا مشغول به کار شده است.
کارزار مکمولین، با پیشینه کاری نامزدشان در پشتصحنه سیاستگذاریهای حزب جمهوریخواه در کنگره و سنا، نقطهضعف ترامپ در حوزه سیاستگذاری را نمایانتر خواهد کرد.
این نامزد مستقل، با اینکه به «ایبیسی» گفته است که هم ترامپ و هم کلینتون گزینههای «وحشتناک فاجعه»ای هستند، بیشتر حملاتش بهسوی کارزار انتخاباتی دونالد ترامپ است.
در وبسایتی که به مناسبت نامزدی ایجاد کرده، مکمولین دونالد ترامپ را «یک تهدید واقعی برای جمهوریخواهی» و یک «خطر بزرگ» برای ملت آمریکا میخواند. او گفته است به همین دلیل است که دیگر نمیتواند در حاشیه بنشیند و کاری نکند.
با این حال کارزار انتخاباتی این نامزد مستقل، مهلت ثبتنام بهعنوان نامزد ریاست جمهوری را در ۲۶ ایالت آمریکا از دست داده است و این به این مفهوم است که مکمولین نمیتواند در ۲۶ ایالت رأی کسب کند.
پس مکمولین چرا آمده است؟ او آمده است که رأیهای ایالت سرنوشتساز یوتا را جذب کند.
به گزارش «نیویورک تایمز»، آمارها در چند ماه گذشته نشان میدهد که حمایت یوتاییها از دونالد ترامپ پایین است.
این نامزد مستقل عضو کلیسای «عیسی مسیح قدیسان آخرالزمان» یا همان کلیسای مورمنهاست. مکمولین مورمن است و با اینکه در ۲۶ ایالتی که مهلت ثبت نام گذشته نمیتواند رأی جمع کند، سرنوشت انتخابات نوامبر ۲۰۱۶ را در ایالت یوتا که نزدیک به ۶۰ درصد جمعیت آن مورمن هستند، میتواند تغییر دهد.
میت رامنی نامزد ریاست جمهوری حزب جمهوریخواه در سال ۲۰۱۲ هم به امید رایهای یوتا آمده بود. میت رامتی هم مورمن است و معتقد بود رأی یوتا سرنوشتساز خواهد بود.
مکمولین اگر در ایالتهای دیگر رقیب ترامپ نباشد، در یوتا هنوز میتواند نقشی جدی برای تغییر مسیر انتخابات نوامبر ۲۰۱۶ ایفا کند.
نظرها
ساده لوح
آخر الزمان ؟! منجی مهدی مسیح سوشیانس!!! احمق ها هنوز اکثریت و کنترل جهان را در اختیار دارن