روز هفتم المپیک ریو، روز شگفتیها
روز هفتم بازیهای المپیک ریو روز شگفتیها بود. آمریکا همچنان به افزایش مدالهای خود ادامه داد: ۵۰ مدال و ۲۰ طلا. بریتانیا با سه مدال طلا به رده سوم آمد و فرانسه با پنج مدال به مکان هشتم زسید.
روز هفتم بازیهای المپیک ریو روز شگفتیها بود. آمریکا همچنان به افزایش مدالهای خود ادامه داد: ۵۰ مدال و ۲۰ طلا. بریتانیا با سه مدال طلا به رده سوم آمد و فرانسه با پنج مدال به مکان هشتم رسید.
ایران هم با یک مدال طلا در وزنهبرداری در مکان سی و چهارم جدول مدالها ایستاد.
مایکل فلپس بیست و هفتمین مدال المپیکهایش را به دست آورد.
شناگر استثنایی آمریکایی در فینال شنای ۱۰۰ متر پروانه مدال نقره گرفت و مغلوب یک شناگر سنگاپوری به نام جوزف اسکولینگ شد.
یک شناگر دیگر آمریکایی یعنی تونی ایرواین، ۱۶سال پس از مدال طلای المپیک سیدنی و غرق شدن در الکل و مواد مخدر، بار دیگر قهرمان شد.
دختر ۱۹ ساله شنای آمریکا، کتی لدکی هم با قهرمانی در ۵۰ متر آزاد پس از طلاهای ۲۰۰ متر و ۴۰۰ متر و ۸۰۰ متر، مدال طلا گرفت و رکورد جهان را نیز شکست.
تری رینرجودو، کار فرانسوی، دومین مدال طلای المپیک خود را به دست آورد. او در دسته سنگین وزن با ۱۴۰ کیلوگرم وزن و قد دو متر و چهار سانتیمتری در فینال جودوی المپیک ریو بر حریف ژاپنیاش پیروز شد. تری رینر ۳۱ ساله که حالا ستاره جودوی جهان است اعلام کرد در المپیک ۲۰۲۰ توکیو هم شرکت میکند.
ژاپن اما خود کشوریست که زادگاه این ورزش رزمیست.
کیانوش رستمی، وزنهبردار دسته ۸۵ کیلو، نخستین مدال طلای المپیک ریو را برای مردم ایران به ارمغان آورد و رکورد المپیک را شکست: اولین مدال طلای ایران: کیانوش رستمی رکورد شکست
رستمی پس از قهرمانی المپیک به خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) گفت: «به تنهایی و با مربیگری خودم مدال طلا گرفتم. در بدترین شرایط و به تنهایی تمرین کردم. خیلی سختی کشیدم تا مدال طلای المپیک را بگیرم.»
در دو و میدانی المپیک، احسان حدادی، برنده مدال نقره المپیک لندن این بار حذف زود هنگامی داشت و در پرتاب دیسک بیست و چهارم شد.
لیلا رجبی، پرتاب کننده وزنه زنان نیز به دور پایانی نرسید و حذف شد. لیلا که پرورش یافته بلاروس است و ورزش ایران برای او زحمتی نکشیده، در گزارش مستقیم سیمای جمهوری اسلامی از مسابقات دوومیدانی ریو مورد توهین مفسر تلویزیون قرار گرفت و خونسرد و بیغیرت خوانده شد. اتفاقی که با واکنش همسر او که مربیاش هم هست روبهرو شد.
او در ویدئویی گفته است که به اندازه پراید هزینه میکنند و توقع لامبورگینی دارند: «اینها برای ما هیچ کاری نکردند. نه اردوی آمادگی گذاشتند و نه هیچ چیز دیگری. حالا توهین هم میکنند.»
لیلا رجبی نهمین ورزشکار زن کاروان ایران بود که به کارش پایان داد.
تونیا ولی اوغلی، شناگر پیشین تیم ملی ایران که مقیم آمریکاست در گفتوگو با رادیو زمانه درباره نتایج ضعیف زنان شرکتکننده ایرانی در مسابقات صحبت کرده است. او همچنین از آنچه بر لیلا رجبی گذشته گفته است.
رجبی در پایان دومین المپیکش، خود را بازنشسته اعلام کرد.
صحبتهای تونیا ولی اوغلی را از اینجا بشنوید:
در همین زمینه
- طلوع ستاره تازه شنای سرعت و متحد شدن دو کره در یک عکس
- المپیک ریو: آمریکا و چین دوشادوش هم مدالها را درو میکنند
- مایکل فلپس، شناگری که طلاهایش به ۱۹ رسید
- اشکها و لبخندهای نخستین برندگان طلا در المپیک ریو
- المپیک ریو، رقص سامبا، موسیقی برزیلی و دفاع از محیط زیست و کره خاکی ما
- سریعتر، بالاتر، قویتر؛ جشن المپیک ۲۰۱۶ در ریو
- «به بازیهای المپیک ریو۲۰۱۶ خوش آمدید»
- راحله آسمانی، قهرمان زن ایرانی در تیم بیسرزمینهای المپیک ریو
- بازیهای المپیک، از اشکهای تختی تا حضور ورزشکار پناهنده ایرانی در ریو
- المپیک: یک دنیای همواره تازه
نظرها
نظری وجود ندارد.