ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

وزیر کشور آلمان: برقع با جامعه ما سازگاری ندارد

حامیان ممنوعیت برقع می‌گویند که این نوع حجاب نشانه ادغام نشدن مهاجران مسلمان با جامعه است و زنان را در درجه دوم و فرع قرار می‌دهد و می‌تواند مشکلات امنیتی ایجاد کند.

حزب اصلی ائتلاف حاکم در آلمان خواهان ممنوع شدن برقع در مدارس، دانشگاه‌ها و هنگام رانندگی است.

آنگلا مرکل و حزب او، حزب دموکرات مسیحی و متحد آن در ایالت باواریا (بایرن)، حزب سوسیال‌مسیحی، به دنبال ممنوع کردن پوشش کامل صورت زنان در مدارس و دانشگاه‌ها، هنگام رانندگی، در ملاقات با مقامات، هنگام حضور در دادگاه و همچنین هنگام کار در حوزه خدمات عمومی هستند.

وزیر کشور آلمان توماس دِ مزیر به تلویزیون شبکه دو آلمان گفته: «ما آشکارا با برقع مخالفیم، برقع با جامعه لیبرال ما سازگاری ندارد.»

این اظهارنظر پس از رد ممنوعیت کامل برقع در روز ۱۱ اوت انجام شده است.

د مزیر گفته: «دموکرات مسیحی‌ها و سوسیال مسیحی‌ها می‌خواهند نشان دادن صورت را در مکان‌هایی که این کار ضروری است، قانونی کنند.»

وزیران کابینه ائتلافی آلمان می‌خواهند به زودی طرحی برای اقدامات امنیتی سخت‌تر ارائه کنند که شامل افزایش تعداد پلیس‌ها و کنترل امنیتی شدیدتر در اماکن عمومی می‌شود. این طرح طرح برلین نام دارد و گفته شده که این اقدام به دنبال افزایش حملات تروریستی در اروپا انجام خواهد شد.

ممنوعیت محدود برقع و نقاب جنجالی‌ترین بخش این طرح است. حامیان این ممنوعیت می‌گویند که برقع و نقاب نشانه ادغام نشدن مهاجران مسلمان با جامعه است و زنان را در درجه دوم و فرع قرار می‌دهد و می‌تواند مشکلات امنیتی ایجاد کند.

جامعه ترک‌های مقیم آلمان در اعتراض به این طرح بیانیه‌ای صادر کرده و نوشته که در حالی که تعداد افراد برقع پوش در این کشور بسیار کم است اما آنها مشکل فرض شده‌اند. ذز این بیانیه همچنین آمده که ممنوعیت برقع در فرانسه چهار سال پیش انجام شده اما این کشور نتوانسته جلوی حملات تروریستی مرگبار را بگیرد.

این طرح به دنبال ممنوع شدن پوشیدن بورکینی-مایوی اسلامی- در سواحل تعدادی از شهرهای فرانسه ارائه شده است.

موافقان ممنوعیت بورکینی می‌گویند که این پوشش با اصول سکولار جامعه فرانسه سازگار نیست و در مقابل موافقان آن می‌گویند که این دیدگاه(ممنوع کردن بورکینی) سکسیستی و ناشی از اسلا‌م‌هراسی است.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • داریوش

    استدلالشون کاملا شبیه جموری اسلامیه. اونجا میگن چادر سر کردن با جامعه ما سازگاری نداره، اینجا میگن چادر سر نکردن با جامعه ما سازگاری نداره. فقط می شه تاسف خورد که آدم تو پوشش خودش اختیار نداشته باشه، حالا چه طرف بخواد چادر سر کنه چه سر نکنه.

  • احمد

    این دیگہ بی انصافی ھست المان را با ایران مقایسہ کرد،مسئلہ چادر و یا پوشش نیست کہ باعث عذاب ھست بلکہ فکر عقب افتادہ و کثیفی ھست کہ زیر ان چادر و یا پوشش مخفی شدہ، واقعا کہ المان برای زندگی خوبہ و ھمہ چیزش عالی اما فرھنگ المانی ھا بدہ، اخہ ادم باید مغز خر داشتہ باشد،من کہ از قیافہ این چادر بہ سر ھا در المان چندش میگیرم،حالت تھوع بمن دست میدہ،این المان ھا چہ بصری دارند؟

  • Behrouz

    "وزیر کشور آلمان: برقع با جامعه ما سازگاری ندارد" تیتر درست : اسلام با جامعه ما سازگاری ندارد.

  • You

    آخه اگه اینا دلشون می خواد این شکلی باشن چه مرضی دارن می رن اروپا واقعا این مسمون ها خیلی خوش اشتها هم هستند.زنش رو کرده تو چادر و کنار ساحل هم قدم می زنن.