ارشاد اسلامی شروط دادستانی برای برگزاری کنسرتها را پذیرفت
دادستانی تهران برای برگزاری کنسرتهای موسیقی در استان تهران سه شرط از جمله ضبط کنسرتها را تعیین کرده بود. وزارت ارشاد اسلامی تمکین کرد.
دادستانی تهران برای برگزاری کنسرتهای موسیقی در استان تهران سه شرط تعیین کرده بود: تضمین و تأمین امنیت از سوی استانداری یا فرمانداری تهران، تضمین سلامت کنسرت به لحاظ شرعی و ضبط برنامه. حسین نوشآبادی، سخنگوی وزارت ارشاد اعلام کرد که وزارت ارشاد اسلامی با این سه شرط موافق است.
حسین نوشآبادی، سخنگوی ارشاد اسلامی درباره ضبط برنامه کنسرتهای موسیقی مطابق میل و اراده قوه قضائیه گفت: «احتمالا آنها اعتقاد دارند که اگر برنامهای ضبط شود و مخاطبان از ضبط آن آگاه باشند، برخی مسائل را بیشتر مراعات میکنند. ما بهطور کلی، از حاکم شدن امنیت در کنسرتها نگران نیستیم و اتفاقا هرچه شرایط برای تأمین امنیت فراهمتر باشد، دیگر دغدغه چندانی برای برگزارکنندگان مراسم بهوجود نمیآید.»
او خاطرنشان کرد که وزارت ارشاد اسلامی به هنرمندان موسیقی و شرکتکنندگان در کنسرتها اجازه نمیدهد که مسائل شرعی را زیر پا بگذارند. به گفته سخنگوی ارشاد اسلامی تاکنون چندین بار پیش آمده که ارشاد اسلامی کنسرتی را به این دلیل لغو کرده یا اجازه برگزاری مجدد آن را صادر نکرده است.
نوشآبادی درباره ضبط کنسرتها گفت: «تنها موضوع به ضبط کردن برنامه مربوط است که اگر آن هم قانونی و در راستای وظایف دستگاههای ذیربط باشد، ما ترسی نداریم؛ ولی باید تمام مسائل در راستای تأمین امنیت، اجرای مطلوب برنامه، پیشگیری از اتفاقهای ناگوار و اجرای بدون حاشیه برنامه باشد.»
این دومین بار است که وزارت ارشاد اسلامی در موضوع برگزاری کنسرتهای موسیقی از قوه قضائیه یا ائمه جمعه تمکین میکند.
هنرمندان موسیقی در واکنش به لغو کنسرتهای موسیقی به حسن روحانی، رییس جمهوری اسلامی نامه سرگشادهای نوشتنهاند و به لغو خودسرانه کنسرتهای موسیقی و اعمال سلایق شخصی و نظرات غیر قانونی ائمه جمعه اعتراض کردند.
روز گذشته، خبرگزاری کار ایران (ایلنا) گزارش داد که تعداد امضاکنندگان نامه سرگشاده به رییس جمهوری به شش هزار امضاء رسیده است. امضاها همچنان در کانال تلگرام هنرمندان و در شبکههای اجتماعی ادامه دارد.
علی جنتی، وزیر ارشاد اسلامی هم در این میان پیشنهاد داده که نهادهای فرهنگی تحت امر رهبر جمهوری اسلامی توسط شورای فرهنگ عمومی خود را با وزات ارشاد اسلامی هماهنگ کنند. مهمترین وظیفه شورای فرهنگ عمومی با ۲۲ عضو اجرای مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی و جلوگیری از چیزیست که بر اساس تصورات رهبری نظام «تهاجم فرهنگی» خوانده میشود: خانواده ایرانی، پوشش اسلامی، فیلمهای تبلیغی و سریالهای مذهبی.
بیشتر بخوانید:
نظرها
الالات
نه اصلاح طلب و نه اصول گرا قدمی برای ازادی های اجتماعی و حقوق بشر بر نخواهند داشت