درخواست نماینده مجلس مصر از زنان: برای کاهش میل جنسی ختنه را بپذیرید
نماینده مجلس مصر از زنان خواسته تا با انجام عمل ناقصسازی جنسی یا ختنه موافقت کنند تا «میل جنسی خود را پایین بیاورند.او دلیل این کار را ناتوانی جنسی مردان مصری دانسته است.
یکی از نمایندگان مجلس مصر از زنان این کشور خواسته تا با انجام عمل ناقصسازی جنسی یا ختنه موافقت کنند تا به این ترتیب «میل جنسی خود را پایین بیاورند.»
او همچنین گفته که مردان مصر میل جنسی زیاد و آستانه تحریک پایینی دارند و از داروهای محرک جنسی زیاد استفاده میکنند.
الهامی عجینه همچنین قبلا پیشنهاد داده بود که زنان در مجلس مصر لباسهای پوشیدهتری بپوشند.
ختنه زنان در بسیاری از کشورهای آفریقایی رواج دارد و به معنی برداشتن تمام یا بخشی از اندام جنسی زنان بدون دلیل پزشکی است.
این عمل اغلب به وسیله ماماهای محلی یا پیرزنان روستایی در هنگام نوزادی یا در سالهای اولیه تولد دختر به وسیله یک تیغ غیراستریل انجام میشود.
عجینه گفته است: «ما مردمی هستیم که مردانمان از ضعف قوای جنسی رنج میبرند، چون مصر یکی از کشورهایی است که بیشترین خریدار محصولات تقویت کننده قوای جنسی است. این داروها را تنها افرادی که ضعف جنسی دارند مصرف میکنند.»
او گفته: «اگر ختنه زنان انجام نشود، باید مردانی داشته باشیم که از نظر جنسی قوی هستند اما ما چنین مردانی نداریم.»
به باور این نماینده مجلس مصر، خیلی خوب است که زنان در این زمینه کنار همسرانشان بایستند.
ختنه زنان که سابقه تاریخی چندهزارساله دارد و همچنان در این کشور انجام میشود، در سال ۲۰۰۸ ممنوع شد.
هفته گذشته، کابینه مصر قانونی را تصوب کرد که مدت زندان را برای کسانی که اقدام به انجام ختنه بر روی زنان میکنند و کسانی که دختران را در انجام این عمل همراهی میکنند، افزایش میداد.
با وجود ممنوعیت قانونی، خته زنان هنوز در مصر پشت درهای بسته و در شرایط غیربهداشتی انجام میشود.
بر اساس تحقیقات بهداشتی مصر که در سال ۲۰۱۵ انجام شده، ۹۰ درصد زنان در فاصله ۱۵ تا ۴۹ سالگی اغلب در مناطق روستایی قربانی انجام این عمل میشوند.
با وجود اینکه ختنه زنان در جامعه جهانی مذموم شمرده میشود، اطلاعات سازمان یونیسف(صندوق کودکان سازمان ملل) نشان میدهد که بیش از ۲۰۰ میلیون دختر در جهان در ۳۰ کشور جهان واقع در آفریقا و خاورمیانه، در معرض این عمل قرار دارند.
این عمل در برخی از کشورهای مهاجرپذیر اروپا، آمریکای شمالی و استرالیا هم گزارش شده است. مصر، سومالی، جیبوتی و سیرالئون بیشترن میزان ختنه زنان را دارند.
بیشترین میزان ختنه زنان در سومالی انجام میشود؛ جایی که ۹۸ درصد دختران ۱۵ تا ۴۹ سال ختنه میشوند.
۲۴ کشور آفریقایی این عمل را ممنوع کردهاند. سازمان ملل به دنبال آن است که این عمل را در جهان ریشهکن کند. سال گذشته، برنامههای ویژه سازمان ملل علیه ختنه زنان در کشورهای عضو انجام شد که هدف آن محو ختنه زنان تا سال ۲۰۳۰ است.
در روز جهانی عدم مدارا با ختنه زنان، دبیرکل سازمان ملل بان کی مون، ابراز امیدواری کرد که ختنه زنان در صورت همکاری همه کشورهای جهان در نسل آینده کاملا از بین برود.
نظرها
شهروند درجه سه
اینگونه استدلال دور از خرد و خلاف اخلاق است. اگر برخی از مردان از «انجام وظیفه معذورند» چرا زنان باید خود را ناقص کنند و از حالت طبیعی خدادای خارج شوند؟ انصاف خوب چیزی است. بعضی جاها مردان «آماده خدمت » هستند ولی همکار زن ندارند برخی جاها هم وارونه است! ولی در هر حال کسی را نباید ناقص و از حال طبیعی خارج کرد.
u
معمولا همینها هم عمل جراحی زیبایی را دخالت در کار خدا می دانند! یک بام و چندهوا تنها مختص به ایران نیست!
روزبه
با ختنه مخالف هستم چه در مورد دختران باشد و یا در مورد پسران ، اخیرا در کشورهای غربی به ویژه آلمان جنبشی اجتماعی در حال شکل گیری است که حتی با ختنه پسران هم مخالفت می کند تحت این شعار((بدن من متعلق به من است))