ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

۵۰ درصد کارخانه‌های کاشی و سرامیک تعطیل است

نیمی از کارخانه‌های تولید کاشی و سرامیک بسته شده‌اند. دبیر انجمن کاشی و سرامیک رکود صنعت ساخت و ساز را عامل این وضعیت می‌داند و می‌گوید به بهبود وضعیت امیدوار نیست.

تداوم رکود در صنعت ساختمان، صنعت کاشی و سرامیک ایران را با بحران روبرو کرده است.

بهنام عزیززاده دبیر انجمن کاشی و سرامیک ایران از غیرفعال شدن نیمی از کارخانه‌های کاشی و سرامیک خبر داد.

خبرگزاری ایسنا به نقل از عزیززاده نوشت: «بازار داخلی کاشی و سرامیک در رکود کامل به سر می‌برد». او «رکود در صنعت ساخت و ساز» را یکی از عوامل موثر در کاهش تولید کاشی و سرامیک عنوان کرد و افزود: «بازار اشباع شده است.»

دبیر انجمن کاشی و سرامیک «توسعه بیش از حد» این صنعت را یکی دیگر از عوامل موثر بر اشباع بازار دانست و گفت که «ظرفیت ایجاد شده بسیار بیشتر از تقاضای داخلی و امکان صادراتی ما است.»

عزیززاده اعلام کرده که کارخانه‌های تولید کاشی و سرامیک با ۵۰ درصد ظرفیت فعالیت می‌کنند. او گفت که فکر نمی‌کند در شش ماهه دوم امسال «اتفاق چندانی برای ایجاد تحرک در بازار کاشی و سرامیک به وقوع بپیوندد».

تداوم رکود در صنعت ساختمان

دولت حسن روحانی در سه سال گذشته با بسته‌های حمایتی به دنبال تحریک تقاضا در بازار بوده است. در همین راستا دو بسته سیاست ضد رکود به اجرا گذاشته است.

یکی از راهکارهای دولت در این بسته‌ها، افزایش سقف تسهیلات خرید مسکن و کالا بوده است. اما آن‌گونه که گزارش‌های رسانه‌ها نشان می‌دهد سیاست‌های دولت نتوانسته تقاضا را تحریک کند.

هیات دولت ماه گذشته سود تسهیلات خرید مسکن را برای چندمین بار کاهش داد. با این حال متقاضیان دریافت وام به خبرگزاری مهر گفته‌اند که بانک‌ها از بخشنامه‌های ابلاغی پیروی نمی‌کنند و دریافت وام با مشکل روبرو است.

نهادهای پژوهشی دولتی، زمستان سال گذشته رکود در بخش مسکن را یکی از عوامل اصلی تداوم رکود اقتصادی در ایران عنوان کرده بودند.

برپایه گزارش‌های منتشر شده از سوی بانک مرکزی و مرکز آمار، صنعت ساختمان بیشترین میزان کاهش رشد اقتصادی را در سال‌های گذشته داشته است.

رکود بخش مسکن صنایع سیمان، فولاد، شیشه و کاشی و سرامیک ایران را نیز تحت تاثیر قرار داده است. برپایه اظهارات وزیر صنعت، معدن و تجارت حداقل ۷۵۰۰ واحد تولیدی بحرانی در ایران وجود دارد.

دولت وعده کرده است که با تزریق ۱۶ هزار میلیارد تومان اعتبار به بخش تولیدی، واحدهای تولیدی نیمه راکد را احیا کند.

در همین زمینه

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.