ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

حدود ۳۲ هزار بیمار ایدزی در ایران شناسایی شدند

یک مقام وزارت بهداشت ایران گفت تاکنون ۳۱ هزار و ۹۵۰ بیمار مبتلا به ایدز در کشور شناسایی شد.

یک مقام وزارت بهداشت ایران گفت تاکنون ۳۱ هزار و ۹۵۰ بیمار مبتلا به ایدز در کشور شناسایی شد.

به گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران (ایرنا)، محمدمهدی گویا، رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت روز سه‌شنبه ۲۳ شهریور ضمن اعلام این خبر، آمار تقریبی بیماران ایدزی در کشور را حدود ۸۰ هزار نفر برآورد کرد.

او افزود، وزارت بهداشت متعهد شده است که تا سال ۱۳۹۹ (۲۰۲۰ میلادی) ۹۰ درصد از بیماران مبتلا به ایدز را تحت درمان قرار دهد که به نظر می‌رسد به دلیل تن ندادن این بیماران به مراکز درمانی این تعهد به سختی عملیاتی شود.

محمدمهدی گویا، آشکار شدن رفتارهای پرخطر این بیماران نزد خانواده و جامعه را علت اصلی فراری این گروه از بیماران از مراکز درمانی برای کنترل بیماری‌شان دانست.

حسن قاضی‌زاده هاشمی، وزیر بهداشت ایران اردیبهشت سال جاری اعلام کرده بود که سالانه در کشور ۱۰ درصد به شمار بیماران مبتلا به ایدز افزوده می‌شود.

محمدحاجی آقاجانی، سخنگوی وزارت بهداشت نیز بهمن‌ماه سال گذشته گفته بود در کشور هفت هزار و ۳۷۸ نفر بر اثر بیماری ایدز جان خود را از دست داده‌اند.

ایدز نوعی بیماری است که توسط ویروس نقص ایمنی (HIV) در دستگاه ایمنی انسان ایجاد می‌شود.

ویروس عامل بیماری ایدز از طریق سوزن و سرنگ مشترک، خونِ آلوده، رابطه جنسی غیر ایمن و «مادر مبتلا» به جنین منتقل می‌شود. این ویروس پس از ورود به بدن ممکن است تا سال‌ها هیچ علامتی را در فرد ایجاد نکند و فرد سال‌ها به‌عنوان یک فرد سالم اما بیمار ناشناخته می‌تواند این عفونت ویروسی را به دیگران منتقل کند.

ایدز به معنی نشانگان نقص ایمنی اکتسابی است. این بیماری حاصل تکثیر ویروسی به نام هیو در بدن است که باعث تخریب دستگاه ایمنی انسان می‌شود که خود زمینه‌ساز بروز عفونت‌هایی می‌گردد و در نهایت پیشرفت این عفونت‌ها منجر به مرگ بیمار می‌شود.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.