نزاع تازه اصولگرایان؛ هیاهو بر سر تذکر خامنهای به احمدینژاد
یاران احمدینژاد به رسانهای شدن تذکر خامنهای به او معترضند. محمدعلی رامین، مشاور مطبوعاتی دولت نهم از او خواسته که نگذارد دیدار خصوصی و محرمانهاش به بحثی عمومی مبدل شود.
یاران احمدینژاد به رسانهای شدن تذکر خامنهای به او معترضند. محمدعلی رامین، مشاور مطبوعاتی دولت نهم از او خواسته که نگذارد دیدار محرمانهاش به بحثی عمومی مبدل شود.
کشمکش جدیدی در جبهه اصولگرایان بر سر احمدینژاد و علنی شدن تذکر خامنهای به او به راه افتاده است. یک روز پس از آن که دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین، موضوع منع احمدینژاد از کاندیداتوری را تایید کرد، علیاکبر جوانفکر، مشاور مطبوعاتی احمدینژاد به باهنر تاخته که مگر مسئول نشر مطالب دفتر خامنهای است. عبدالرضا داوری، یکی دیگر از نزدیکان احمدینژاد میگوید حرفهای باهنر "جنبه روانی" دارند.
محمدعلی رامین، معاون مطبوعاتی دولت نهم نیز طی نامهای، رئیس جمهور سابق را نصیحت کرده که مراقب دامن زدن به این بحث و پیامدهای سیاسی و اجتماعی آن باشد.
باهنرگفته بود خامنهای احمدینژاد را به دلایلی از ورود به صحنه انتخابات ۹۶ منع کرده اما بهتر است مخالفانش اظهار شعف نکنند و دوستدارانش هم دمغ نشوند و به اغما نروند.
جوانفکر و یاوری در مقام اعتراض به حرفهای باهنر، به "ایسنا" گفتهاند که خبرهای مربوط به دفتر رهبری باید از همان کانال منتشر شود و وقتی اعتبار دارد که از سوی این دفتر اعلام شده باشد.
محمدعلی رامین به احمدینژاد یادآوری کرده که «نباید یک مسئله محرمانه میان شما با امام امت تبدیل به یک بحث عمومی شود و با عدم اقدام مقتضی و سکوت شما، هزینهای به رهبری نظامی اسلامی تحمیل شود.»
او در نامهاش، موضوع "معاون اولی مشایی" را موجب "بدترین اتهامات میان نیروهای انقلابی" و انتشار تذکر مربوطه را "تکرار ماجرای ۸۸" دانسته است: «این افرادی که امروز به بهانه دفاع از شما در شبکههای اجتماعی، به تخریب بیت رهبری روی آوردهاند و در حال نفاق افکنی میان نیروهای انقلابی هستند، دانسته یا ندانسته، مسلک شما را از جبهه انقلابیون جدا مینمایانند!»
کاربران شبکههای اجتماعی، عمدتا در بحث یاد شده، جمله معروف خامنهای را یادآوری میکنند که در حمایت از احمدینژاد گفت: «نظر من به نظر ایشان نزدیکتر است.»
رامین با اعلام این که ملاقات احمدینژاد با خامنهای در سوم شهریور صورت گرفته، اذعان کرده که خودش نیز در اوایل سال در جلسهای خصوصی با خامنهای، ده دلیل در ضرورت عدم ورود احمدینژاد به انتخابات ۹۶ ارائه داده است.
خبر منع احمدینژاد از کاندیداتوری برای انتخابات ۹۶، نخستین بار در ۲۸ شهریور به نقل از مدیرعامل سابق خبرگزاری فارس منتشر شد. مهدی فضائلی اذعان کرده بود که دوره دوم ریاست جمهوری احمدینژاد جزء پرتنشترین ادوار ریاست جمهوری در ایران بود.
باهنر گفته است: «ما تمام تلاش خود را میکنیم تا اصولگرایان به اجماع و جمعبندی برسند و هیچ گزینهای از روحانی گرفته تا تمام کسان دیگر را رد نمیکنیم.» محمدرضا میرتاجالدینی، معاون پارلمانی وقت محمود احمدینژاد گفته که منع رئیس جمهوری سابق از نامزدی در انتخابات به نفع جریان اصولگرا تمام شد: «چون اصولگرایان هیچ وقت روی نام او به وحدت نمیرسیدند.»
نظرها
نظری وجود ندارد.