ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

سه گزینه نهایی برای تصدی‌گری سه وزارتخانه به مجلس معرفی شدند

فخرالدین احمدی دانش‌آشتیانی به عنوان گزینه نهایی وزارت آموزش و پرورش، رضا صالحی امیری برای وزارت ارشاد اسلامی و مسعود سلطانی‌فر برای وزارت ورزش به مجلس معرفی شدند.

حسن روحانی، رئیس جمهوری ایران سه گزینه نهایی برای تصدی‌گری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، ورزش و جوانان و آموزش و پرورش را به مجلس معرفی کرد. محمدعلی نجفی جزو این گزینه‌ها نیست.

گزینه‌های وزارت‌های ورزش، ارشاد و آموزش – از راست به چپ: سلطانی‌فر، صالحی امیری، دانش‌آشتیانی

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) پس از انتشار اخبار و شایعاتی درباره احتمال تصدی‌گری محمدعلی نجفی و فخرالدین احمدی دانش‌آشتیانی در وزارت آموزش و پرورش، روحانی سرانجام یکشنبه دوم آبان در نامه‌ای به علی لاریجانی، رئیس مجلس دهم، گزینه نهایی خود را معرفی کرد.

در این نامه، فخرالدین احمدی دانش‌آشتیانی به عنوان گزینه نهایی تصدی‌گری وزارت آموزش و پرورش معرفی شده است.

رضا صالحی امیری نیز به عنوان گزینه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مسعود سلطانی‌فر برای تصدی‌گری وزارت ورزش و جوانان به مجلس معرفی شدند.

صالحی امیری که در حال حاضر رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران است در آغاز کار دولت روحانی به مدت ۷۰ روز سرپرست وزارت ورزش و جوانان بود. او از آغاز انقلاب تاکنون فعالیت در وزارت اطلاعات، مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری، کمیته اجتماعی شورای عالی امنیت ملی و مشاورت رئیس جمهوری در دولت محمد خاتمی را در کارنامه خود دارد.

سلطانی‌فر از اعضای حزب اعتماد ملی است و سابقه معاونت سازمان تربیت بدنی، ۱۲ سال استانداری استان‌های گیلان، زنجان و مرکزی و نیز عضویت در هیأت علمی مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام را دارد. او همچنین در شهریور ۹۲ با تأیید روحانی به مدت سه سال عضو غیرموظف هیأت مدیره سازمان منطقه آزاد کیش شد.

دانش‌آشتیانی نیز که به جای محمدعلی نجفی به عنوان گزینه نهایی تصدی‌گری وزارت آموزش و پرورش معرفی شده است،  از آّبان‌ماه ۱۳۹۴ به پیشنهاد علی اصغر فانی، وزیر مستعفی آموزش و پرورش، عضو شورای سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی ایران است. او در آبان ۹۳ پس از استیضاح رضا فرجی‌دانا، وزیر سابق علوم کابینه روحانی، برای اخذ رأی اعتماد به مجلس معرفی شده بود اما به دلیل آنچه نمایندگان مجلس نهم «انتساب به فتنه ۸۸» و «تیم کاری مصطفی معین» خواندند، نتوانست از مجلس رأی اعتماد بگیرد.

گزینه‌هایی که روحانی به مجلس معرفی کرده است باید برای به عهده گرفتن سمت‌های خود در وزارتخانه‌های مشخص شده از نمایندگان مجلس دهم شورای اسلامی رأی اعتماد بگیرند.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.